9

146 17 4
                                    

(Böyle abiyi tut tokatla yemin ediyorum mühşetemmmm😆💜)

Tatil sabahı uyanırkenki o mutlulukla gerilip tavanla bakıştım yataktan çıkıp hala masanın üstünde duran kredi kartına baktım şapşal şapşal gülüyordum ki odamın kapısı 0.01 saniye ile açıldı. Kapıyı açtıktan sonra kapı kolunu bırakıp benimle bakışırken kapı ardına kadar açılmış benim gülüşüm de solmuştu. Aynı suratla birbirimize bakıyorduk. Benim susup ona bakmam tuhaf değildi. Tuhaf olan onun bir şey söylemesi gereken yerde suratıma bakmasıydı.

-Kahvaltıya gel! Dedikten sonra açtığı kapıyı kapatmadan geri gitti. Vücudumun bütünleştiği yataktan çıkıp darmadağın olan saçlarıma bir toka tutturarak üstümde bozulan tişörtü düzeltmeden banyoya gittim elimi yüzümü yıkayıp sofraya geldim.

Babam;
-Oğlum! Rahatsız mısın? Yüzün soluk görünüyor.
-Hayır...yok hasta değilim baba...
-Kredi kartı bugün bende ondandır. Dedim ve çatalı ağzıma koyup şeytani şeytani güldüm.

Annem;
-Huh? Abin kartını mı sana verdi? Doğum gününden doğum gününe vermez miydi? Ne oldu birden bire! Dedi ve güldü.
-Dün yolda yürürken iddaya girdik de kaybetti. Bugün avmye gidecem. Dedim ve anneme baktım. Bana gülümseyip kafasını yan yatırdı. Şeker kadın😊...

Sessiz sakin bir şekilde yemeğimizi yemiştik. Duşumu alıp odama geçince abim de odama dalmıştı.
-Yeri-ah!...
-Hayır! Kartını bu sefer acıyıp sana geri vermeyecem.
-😔...O zaman beraber gidelim! Dediğinde onu biraz süzdüm aklında sinsi bir plan olabilirdi ama yine de basit düşünüp sıkıldığına ve bu yüzden beraber gelmek istediğine inandım.
-Olur! Deyip başımdaki havluyu açtım. O da odasına gitti. Hazırlanıp odasına gittim. Üstü çıplaktı açtığım kapıyı aynı saniye içinde geri kapattım.

-YHAA! KAPIYI ÇALSANA!...MANYAK! Çığırması bitince kapıyı çaldım. Gelmemi belirtince içeri girdim. Boğazlı siyah badi üstüne düğmeleri yarıya kadar kalatılmış beyaz gömlek ve altına siyah jean giymişti. Ben de mevsime uygun bir elbise giymiştim ve altına beyaz sporumu giyinecektim.

-Hazır mısın?
-Hangi parfümü sıksam? Diye parfüm masasıyla bakışırken yanına gidip ben de parfümlerine göz gezdirdim. Siyah camdan olan bu parfümüne bayılıyordum. Onu elime alıp kapağını açtım.

-Boynunu kaldır! Dediğimde kafasını tavana dikip durdu. Parfümünün pıspıs kısmı(pıspıs kısmı??😆) bozulmuştu. Bastım bastım ama olmadı parfümün kafasını sağa sola çevirip tekrar denedim bu sefer bastıramadım. İki parmağımla basınca oldu o sırada ben de dilimi ısırıyordum. Sıkmak kolaylaşınca birkaç kere boynuna ve göğsüne sıktım. Sonra başını indirdi. Boğazımı yaktığı için öksürdüm.

-Şimdi hazır mısın?
-Çıkalım. Dedi ve tekrar aynaya bakıp cüzdanını da alarak çıktı. Ben de çantamı alıp ayakkabımı giydim ve alışveriş turumuz başlamıştı. Arabayla planladığımız avmnin önüne gelince ufaktan ufaktan toparlandım ve park alanına park edip avmye girdik.

-Yeri!
-Efendim?
-Önce benim için bir şeyler bakalım. Programlarım yoğun olduğu için alışverişe pek çıkamıyorum.
-Tamam. Bildiğim bir mağaza var mı?
-Yok😆 dedikten sonra gülmeye başladık. Her zaman plansızdı...
-Bugün bu güzel kardeşin seni yönetecek! Ben bugün senin moda öğretmeninim. Seni...moda terörü olmaktan kurtaracağım.
-Bunu söyleyecek son insan olduğunun farkındasın değil mi? Dediğinde ona göz devirip önden yürüdüm yanıma yetişip bana eşlik etti. Gözüme elit görünen bir mağazaya girdik...bulduğumuz bir kaç parça kıyafeti ve abimi soyunma kabine soktum. Abimi beklerken Kim Tan aklıma geldi. Kakaotalk'a girip ona mesaj attım.

Ben: Tantan!
Selam

Tantan👀: Selam...

BİG BROTHERWhere stories live. Discover now