2.3*

2.8K 169 38
                                    

Lynx buraya uğramayalı baya bi' oldu, değil mi? Kötü Lynx! 

Yine de buradayım şekerlerim, bölümle birlikte geldim. Pek yakında Baekhyun'un ikinci mini albümü Delight çıkacak, gelen fotoğraflar kalp durduran cinsten. Bacon bey yine yapmış yapacağını. 

coşku'dakileri süründürüyorum, arzu'dakileri mutlu edeyim diyerekten bölümü paylaşıyorum.

Umarım okuyan herkes oy ve yorum atar, teşekkürler efendim. 

(Bu arada, finale az kaldı!)

İyi okumalar!

Sevgilerle, Lynx.

*


"Minhee hâlâ seninle konuşmuyor mu?" diye sorduğumda Kris gözlerini başka yöne çevirdi. Onun bahçesinde oturmuş çay içiyorduk. Mongie ise ön bahçede bir yerlerde koşuşturuyor olmalıydı. Baekhyun işte olduğu için onu evde tek bırakmak istememiştim, böylece birlikte gelmiştik. Chanyeol ile Luhan ona kıs kıs gülmeye başlayınca kaşlarını çattı.

"Sussanıza siz!"

"Madem onunla konuşmak istiyorsun, neden özür dilemekle başlamıyorsun?" diye önerdiğimde Chanyeol duruşunu bozmadan bardağını Kris'e doğru kaldırdı.

"Yüce Kris hazretleri özür diler mi hiç Selay?" Yalandan beni ayıplayarak "Hiç yakıştıramadım." dediğinde Luhan gülmeye devam ediyordu.

"Bu kadar da abartmasına gerek yoktu. Sadece iş ile ilgili bir şey istediğimde bana cevap veriyor. O da evet ya da hayır ile kısıtlı oluyor zaten. Ben hariç herkesle konuşuyor, herkesle!" Kris alınmış bir ifadeyle koca bedenini bana doğru çevirdiğinde iç geçirdim. Şimdi ona Minhee'den hoşlandığını söylesem abarttığımı söylerdi ama aynen öyleymiş gibi davranıyordu. Onu süründürmekle Minhee en doğrusunu yapıyordu. Ben içimden Aferin Minhee! Seninle gurur duyuyorum kızım! diye naralar atarken Kris "Evde sanki hayaletmişim gibi hissediyorum." diyerek söylenmesine devam etti. "Geçen gün bahçıvanla konuşurken beni görmezden geldi. Beni, beni!"

"Bir de bayıl istersen." dediğimde anlamayan gözlerle bana baktı. Diğerleri de bana dönünce "Türkler arasında bir espri." diye alt yazı geçmek zorunda kaldım. "Tekrar ediyorum." dedim Kris'e aklına girmesi için bir yandan da alnından dürterken. "Git de özür dile!"

"Asıl o beni görmezden geldiği için özür dilesin!" Kris bir çocuk gibi işi inada bindirip vücudunu çevirdiğinde Chanyeol Luhan'ın koluna vura vura gülüyordu. En sonunda zavallı geyiğim yerini değiştirmek zorunda kaldı çünkü Chanyeol'ün susmaya niyeti yoktu.

Chanyeol bu sefer koltuğu döverek gülmeye devam edince Luhan "Minhee gerçekten güzel bir kadın." dedi bana dönerek. Göz kırptığında ne yapmaya çalıştığını anında anlamıştım. "Sevgilisi var mı? Ya da sevdiği birisi?"

Kris bir anda merakla çaktırmadan bize bakmaya başlayınca omuzlarımı silktim ve Luhan'a dönerek "Bilmem." dedim. "Ama peşinde koşanın çok olduğu kesin. Ne oldu Lulu..." Sırıttım. "Neden merak ettin?"

Luhan utanmış gibi elini ensesine attı. "Hiç..."

"Ah! Ben bu hareketleri bilirim! Bunlar kesinlikle hayra alamet olmayan hareketler." diye biraz abarttığımda Kris porselen bardağın üstünden dik dik Luhan'a bakmaya başlamıştı. Chanyeol ise zar zor susabilmişti.

a r z u | baekhyun  (✓)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin