1.1

3.3K 224 120
                                    

Hızlı gidiyoruz çünkü yorumlarınız bana yazmak için güç ve mutluluk veriyor. Biliyorum, şuan Baekhyun sinir bozucu bir pislik, farkındayım. Ben bile bazen yazarken sinirleniyorum. Yine de okumayı bırakmazsınız umarım T.T Söz ilerledikçe daha da güzel olacak! Lütfen okuduktan sonra oy verip yorum yapın. *-*

Ayrıca profilimde iki yeni hikâyenin tanıtımını paylaştım. Büyük ihtimalle arzu ve SUHO odaklı coşku bittikten sonra başlarım ikisine ama benim sağım solum belli olmaz. Kütüphanelerinize atıp bekleyin. Tanıtımlarını okumayı unutmayın.

 Tanıtımlarını okumayı unutmayın

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kyungsoo odaklı bela

Chanyeol odaklı ilham

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Chanyeol odaklı ilham

*


Şaşırmamak içten bile değildi ama Baekhyun'la geçirdiğim ilk hafta o kadar da zor değildi. Arada aklımı karıştıracak kadar yakın davranıyor, sonra benden gezegenler kadar uzaklaşıyordu. Yine de ona karşı mesafemi korumaya çalışıyordum. Bugün işten sonra bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gidecektik. O günden sonra Baekhyun ile yeniden konuşmaya çalışmamıştım çünkü sürekli bir şeyler geveleyip duruyor, asla neyi ima ettiğini söylemiyordu.

"Biliyor musun noona, bir gün kesinlikle kendi şirketimi açacağım." Yunhyeong konuştuğunda Seunghee kafasına bir tane vurdu.

"Sus da çalış, senin yüzünden yine mesaiye kalamam."

"Sen neden Yunhyeong yüzünden mesaiye kalıyorsun Seunghee-ah?" Gözlerimde muzhip bir bakışla karşımda oturan ikiliye baktığımda Seunghee başını uğraştığı dosyadan kaldırmadan işaret parmağıyla Yunhyeon'u işaret etti.

"Çünkü bu aptalın arabası iki gündür serviste ve iki gündür onun özel şoförlüğünü yapıyorum."

"Benim kurtarıcı meleğim~" Yunhyeong dudaklarını büzüp ellerini yanaklarına koyarak bir aegyo yaptı ama Seunghee buna kanmadı, aslında bakmadı bile.

"Yalakalık değil, işini yap Song Yunhyeong."

"Oh Seunghee, sen gerçekten zor bir kadınsın." Yunhyeong ağlayacakmış gibi mızırdandı, ardından kendine gelmek için cebinden Niveasını çıkarıp dudaklarına sürdü.

a r z u | baekhyun  (✓)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin