0.9

3.1K 200 84
                                    



En sonunda ağlamam durduğunda Chanyeol'den ayrılabilmiştim. Ellerimi gözlerime götürüp gözyaşlarımı sildim ve dağılan makyajımı böylece daha da dağıtmış oldum. Ben saçlarımı düzeltirken Chanyeol öylece beni izliyordu. Burnumu çektim ve iyi olduğumu göstermek için gülümsedim. İnandırıcı değildi, o da bunun farkındaydı fakat yine de gülümsememe karşılık verdi.

Camın önüne koymuş olduğu gülü işaret ederek "Gül ne için?" diye sordum. Üzerinde bir kâğıt vardı. Baekhyun gülü görünce çıldırmıştı. Bu ilişkiye ihanet eden benmişim gibi davranmasını aklım almıyordu.

"Bu karmaşada unuttum." Uzandı ve gülü alıp bana doğru uzattı. "Senin için çocuklarla birlikte aldık. Hamileliğini kutlamamıştık." Kocaman gülümsedi, bende gülü ondan aldım. "Buket yollayacaktık ama Luhan sen tek gül sevdiğin için bir tane almamız gerektiğini söyledi. Notu okusana." Merakla bana doğru eğilince kafamı salladım.

Katlı kâğıdı açıp sesli şekilde okumaya başladım. "Şövalyelerinden prensesimize~ Yakında anne olacaksın, hamileliğin kutlu olsun. Üç şövalyen her daim emrinde. Not: Sana en iyi dayının kim olacağını söylememe gereken yok (Wu Yifan)" Okumayı kesince Chanyeol'e baktım ve ikimizde aynı anda "Kris." deyip güldük.

"Bunu sonradan eklemiş olmalı, serseri herif." Chanyeol gülerken konuştuğunda parmaklarım arasındaki güle baktım. Kendimi artık Baekhyun için paralamamalıydım. Önüme, çocuğuma ve arkadaşlarıma bakmalıydım. Geleceğe odaklanmak beni içinde bulunduğum durumdan kurtaracak tek şeydi.

"Teşekkür ederim Chanyeol." Gözlerimi ona çevirdiğimde gülümsedi. "Yanımda olduğun için, sorgulamadığın için, saygı duyduğun için teşekkür ederim." İç geçirdim. "Hiçbir şeyi suratıma vurmadığın için de teşekkür ederim."

Kısa bir süre bakıştık. Chanyeol ile ilk tanıştığımızda çok fazla muhabbet edemiyorduk çünkü aramızda dil engeli vardı. Fakat zaman ilerledikten sonra, ben Koreceyi daha iyi konuşabilmeye başladıktan sonra sohbetlerimiz gitgide artmıştı. Chanyeol her zaman benim suç ortağımdı, dördümüz ne kadar çok birlikte vakit geçiriyorsak, ikimiz başbaşa bir o kadar vakit geçiriyorduk. Birçok şeyi birlikte yapmıştık, yaparken de fazlasıyla eğlenmiştik.

Ben Baekhyun ile tanıştıktan sonra Chanyeol daha durgun, daha üzgün birisi olmuştu. Kris ve Luhan bunun hakkında hiç konuşmamıştı ama konuşmalarına da gerek yoktu. Baekhyun bana hislerini açmadan önce Chanyeol sarhoş olduğu bir gece bana karşı olan hislerini anlatmıştı. Beni dostu gibi değil, bir kadını sevdiği gibi sevdiğini söylemişti. Söyledikleri bile aklımdaydı.

"Ben çiçeğin dikeniysem sen taç yapraklarısın, ben güzelsem nedeni sensin. Beni bu kadar güzel yapan şey seni sevmek. Yanımda olduğunda hiçbir şey düşünmüyorum. Ne okul, ne hayat, hiçbir şey. Anlamadığın şeyleri sormanı, pazarlık yapmaya çalışmanı, istediklerini yaptırmak için aegyo yapmanı, her şeyini seviyorum. Seni dostum gibi değil, bir kadın gibi seviyorum. Elini tutmak, sarılmak, saçlarını okşamak ve bunları sevdiğin erkek olarak yapmak istiyorum. Lütfen... Beni şuan bir dosttan farklı görmediğini biliyorum. Ama beni hiç mi o şekilde sevemezsin? Biraz deneyemez misin? Onun yerine beni seçemez misin? Ne olur Selay, beni seç."

Chanyeol bunları söylediğinde nasıl hissetmem gerektiğini bilememiştim. Baekhyun'dan hoşlanıyor olmam bir sır değildi ama onun bu itirafını hiç beklemiyordum. Sadece emin olmak için, onu gerçekten bir sevgili gözüyle sevmeye çalışmış ama becerememiştim. Baekhyun bunun üzerine bana hislerini açmış ve daha sonra ikisi de birbirinden haberdar olmuştu. Baekhyun'la sevgili olmadan önce Chanyeol ile oturup konuşmuştum. Onu dost olarak çok seviyordum, ondan kopamazdım. Bencillikti ama onu hayatımın dışına itmek istemiyordum fakat benimle arasına mesafe koymak isterse de ona diyebileceğim bir şey yoktu. Ben olsam, sevdiğimin başkasıyla mutlu olduğunu görmek istemezdim. Chanyeol sadece nasıl mutlu olacaksam öyle yapmamı istediğini söylemişti. Biz çıkmaya başladığımızda uzun bir süre ortalarda görünmemiş fakat sonradan eski haline yavaş yavaş dönmüştü. Onun canını yakmamak için elimden geleni yapmıştım. Onun yanından Baekhyun'a karşı olan tavırlarıma dikkat etmiştim. Baekhyun ondan ilk andan beri hoşlanmasa bile bu konuda hiçbir zorluk çıkarmamıştı, şimdi yaptıklarından farklı olarak. Hayatımın bu duruma geleceğini ve Chanyeol'ü seçmiş olmayı dileyeceğimi hiç düşünmemiştim. Bana karşı olan duyguları hâlâ aynı mıydı bilmiyordum ama o zamandan beri tek bir yanlış anlamaya maval verilebilecek bir şey yapmamıştı Chanyeol. Sevgilisi olan, nişanlısı olan, bir zaman sonra da kocası olan bir kadın olduğumun bilincinde yaklaşmıştı bana.

a r z u | baekhyun  (✓)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora