54. fejezet - 18+

737 32 0
                                    


 Felkönyökölt és teljesen természetesen elkezdte mondani.

– Hát, ha nem lesz itt Jimen, akkor nem is kell, még gondolatban sem járnod Zolával. – megvonta az egyik vállát.

– Miért ne lenne itt Jimen? – kérdeztem értetlenül.

– Miért, azt gondoltad, hogy amit ma művelt, azt büntetlenül megússza?

Összeszorult a torkom. Basszus. Felültem és veszettül elkezdtem ezen gondolkodni.

– Más is lehetne a büntetés... Nem muszáj ilyen radikális módszereket alkalmaznod, lehetnél most az egyszer nagylelkű!

– Lehetnék... de nem akarom, hogy a közeledben legyen. – basszus, basszus.

– De, de ő a legerősebb Lovagod! – próbálkoztam tovább.

Ő is felült és rám mutatott.

– Nem, ő csak a második.

– Nem veszthetsz el egy ilyen kis hiba miatt, egy ilyen jó harcost. – néztem rá reménykedve.

Ezen egy pillanatig elgondolkozott.

– Nem baj, már eldöntöttem.

Pislogtam kettőt és nem hittem el. Most tényleg, miattam fogja Jiment kirúgni az csapatból?

– Gondolom az sem számít, ha én megkérlek, hogy ne tedd. – néztem rá.

– Miért akarod, hogy maradjon? – kérdezte. Szerintem azt hitte, hogy örülni fogok neki, ha eltávolítja Jiment.

– Mert a barátom és csapatunk tagja. Eddig azon dolgoztunk, hogy legyen csapatmunkánk. Ha megbontod az egységet, akkor talán szét esik az egész. – reméltem, hogy ezzel kissé megijesztem.

Hasra vágódott és fújt egyet de egy perc múlva vissza fordult.

– Vállalom. Tényleg azt akarom, hogy tűnjön innen. Nem tűröm meg azt, aki fegyvert fog Rád.

Sóhajtottam egyet. Nem akartam ezt az adumat bedobni de nem hagy más lehetőséget.

– Én megbocsátok neki de mindegy is. Te ugye, mindig megtartod a szavad?

Nem értette, hogy miért váltottam témát.

– Igen. – válaszolta, én pedig rá mosolyogtam.

– Emlékszel, hogy mit ígértél utolsó nap a barlangba? Hogy mi lesz ha találok egy kristályt?

Látszott, hogy nagyon gondolkozik és amikor eszébe jutott lassan rám nézett.

– Nem... nem teheted ezt.

– De, azt kérem, hogy ne rúgd ki Jiment! – megfogtam a kezét és rátettem a szívemre. – Igazad volt az előbb és ez az én hibám volt. Nem bírnám elviselni, ha miattam küldenéd el. Ő is olyan mint mi, csak tartozni akar valakihez. Ha innen elküldöd, belefog betegedni. Neki is mi vagyunk a családja.

Csak rázta a fejét. Dühös lett és zavarta, hogy ellenszegülők, nem engedelmeskedek neki és most nem úgy lesz valami, ahogy elképzelte.

– Kérlek! – suttogtam.

Behunyta a szemét és bólintott egy aprót. Közben lenyomott a kezével az ágy felé és mikor újra rám nézett, sötét szeme hideg volt és nem bírt uralkodni magán. Az arcán látszott, hogy már kitalálta, hogy fogja levezetni a feszültségét.

– Most azt fogod csinálni, amit mondok és szót kell fogadnod!

Már azon, ahogy mondta felizgultam és engedelmesen bólintottam.

Hátamon feküdtem és mellettem az oldalán Ren. Megfogta a kezeimet és a fejem fölé rakta.

– Tartsd így!

Felkelt és rám ült. Lassan elkezdett vetkőztetni. Lehúzta a pulcsimat, aztán pedig a trikómat. Megadóan tartottam a kezem, ott ahová tette. Teljesen addig, amíg el nem kezdte csókolgatni a melleimet. Annyira átéltem, hogy nem figyeltem és beletúrtam a hajába. Amikor megérezte a kezemet, abba hagyta, amit csinált és most már mérges szemekkel nézet rám.

– Neked tényleg nem megy, hogy szót fogadj nekem? – úgy véltem, hogy ez egy költői kérdés volt és nem fontos, hogy válaszoljak.

Körbenézett és eszébe jutott valami. Levette a trikóját és már mosolyognom kellett.

– Tedd vissza a kezed! – parancsolt rám és mikor oda tettem a trikójával összekötözte a csuklómat és az ágyhoz rögzítette. Elkezdtem feszegetni de rendesen tartott. Izgatottan nyeltem egyet.

Egy önelégült mosoly jelent meg a száján, oda hajolt a fülemhez és belesuttogott.

– Egy hangot se. – hűha, na az nehéz lesz.

Már rendesen harapdáltam a számat, mert nem tudtam mi lesz és teljesen fel voltam már izgulva. Zavart kicsit, hogy most végig én leszek alul és Ren lesz a domináns. Szeretek én irányítani. Hát, most nem fogok. Biztos csak azért csinálja, hogy uralkodjon rajtam. Remélem kiélvezi minden egyes percét, mert ez nem fog sűrűn előfordulni.

Végig csókolta a testemet és amikor leért a hasamhoz lassan levette rólam a sortomat és elkezdett nyalni. Istenem, milyen jó volt! Kezével is simogatott és egyszer csak az egyik ujját is használatba helyezte. Ezen egy pillanatra elkerekedett a szemem de ahogy megszoktam az érzést elkezdtem nagyon élvezni. Amennyire tudtam, visszafogtam a nyögéseimet. Mikor már majdnem elmentem abbahagyta és belém hatolt. Párat döfött és már el is mentem. Ekkor kihúzta magát belőlem és újra csak az ujjait kezdte el használni de most már kettővel játszott. Most is amikor érezte, hogy el fogok menni, abba hagyta és rám nehezedett. Neki ez baromi nehéz lehetett, hogy ennyire visszafogja magát de újra és újra megcsinálta.

Figyeltem a szemeit és tisztán látszott, hogy élvezi, ahogy kínoz. Mikor már alig kaptam levegőt a gyönyörtől és majdnem folyamatosan remegtem, leszállt rólam és hirtelen megfordított a hasamra. Felhúzta a csípőmet és így félig térdelnem kellett. Mögém mozdult és rám hajolt. Végig simította a gerincoszlopomat és megfogta a hajam.

– Nézz rám! – amennyire tudtam, hátra néztem bele a szemébe.

– Bízz bennem, ígérem jó lesz. – bólintottam mert tudtam, hogy velem bármit tehet. Az övé vagyok.

Belém helyezte magát és újra aprókat mozgott bennem, amíg az ujjával elkezdte izgatni a másik nyílásomat. Teljesen más érzés volt és ennek hatására újra elmentem.

Kihúzta magát és sóhajtott egyet. Odaillesztette magát és várt egy kicsit. Amikor felfogtam, hogy mit akar csinálni, elkezdtem rázni a fejem de nem érdekelte az ellenvetésem.

Ahogy hajolt rám lassan csúszott belém. A párnába próbáltam belefojtani azt az intenzív érzést, amit éreztem. Ez volt az első, hogy így közelítettek felém.

Mikor teljesen bennem volt csak zihálni tudtam. Érdekes és új érzés volt.

Ren ha már a fülemnél volt újra belesuttogott.

– Annyira szűk vagy.

Először csak aprókat kezdett el mozogni de egyre jobban bele jött és élvezte. Nem csak azt amit épp csinált de azt is, hogy most teljesen kivagyok neki szolgáltatva. Bár, azt elfelejtette, hogy csak azért van így, mert feltétel nélkül bízok benne és szeretem.

Megtalálta a kezével a nők legérzékenyebb pontját és finoman elkezdte simogatni. Ettől lassan újra elkezdtem én is élvezni és hihetetlen érzések kavarogtak bennem, ahogy újra és újra belém hatolt. Már nagyon lihegett és még ugyan húzni akarta de ismét ráléptem a gyönyör útjára, amire Őt is magammal rántottam. Pár perc múlva együtt mentünk el és csak a lihegésünk töltötte be a kis szobát. Kiszabadította a kezem és összebujtunk. Simogattam az oldalát, ahol sokkal puhább volt a bőre, mint a többi helyen. Néha kissé beleremegett az érintésembe és viccesen azt gondoltam, hogy vajon az lehetséges, hogy megtaláltam Ren csikis pontját?

Kis idő múlva elváltunk és visszament a saját házába. Fájt látni, a nélküle üres ágyamat de a párnámon, még velem maradt az édes illata.  

Árnyékod vagyok ✓ [ Befejezett ]Where stories live. Discover now