60. fejezet

780 21 26
                                    


Utószó


  Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a többhetes figyelmet! És külön köszönöm annak az 5 kitartó embernek, akik végig velem voltak: di__Angelo, kaacsa, AnnaSzeoke, cserlokkomment, PTia754.

Hálám üldözzön Titeket! A ti figyelmetek miatt nem adtam fel és nem csúsztam meg egyszer sem. hestegháromszoroshurrá :)

Aztán, remélem nem utáltok engem nagyon! :) Jó – jó, tudom. Csoda, hogy anyukám nem csuklik, azóta egyfolytában... :D

Először is, a vége miatt elnézést kérek, sajnálom az egészet de nem az én hibám volt! A könyvet az élet írta.... aztán pedig saját magát. Sorry de én nem tehetek semmiről! Annyit tudtam csak tenni, hogy adtam pár boldog hónapot a két főszereplőnek. Nem sok de ez volt a max, amit kitudtam hozni.

NA de, most tegye fel az a kezét, aki még reménykedik! Ahhhaa! Oké, látom! :D

Akkor annak a pár embernek, aki feltette a kezét, boldogan jelentem be, hogy Johanna nem fog meghalni.... bumm! :D Jön a folytatás! 

Találgatások jöhetnek, hogy fogja túlélni! :D 

Szóval, kérlek szépen fogadjátok sok szeretettel a második könyvet és azt is olvassátok pont ilyen kitartóan, mint ezt! A jó hír az, hogy rövidebb lesz, mint ez az első és nyomokban ismerős lesz mindenkinek. ;) 

Első fejezetet holnap felteszem, hogy nagyjából értsétek mi történik. Június 17.

JA és majdnem elfelejtettem... Meglepetés!!!

Ezzel a lendülettel bejelenteném a harmadik részt is és az összefoglaló nevük az Árnyék Trilógia lesz. Persze, csak akkor ha lesz időm befejezni a harmadik részt, mert azt, épp most írom... :) (szinkronban egy másik történettel, ami most eléggé foglalkoztat és azt is szándékozom majd ide feltenni.)

Ha már itt tartunk kéne egy kis segítség a borító kiválasztásához. Elég tanácstalan vagyok de határozottan állítom, hogy a piros a legjobb. :D

Írjátok meg légyszí, hogy nektek melyik tetszik? Aztán vagy az lesz vagy a piros! ;)

1, a piros

2, a fehér

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2, a fehér

2, a fehér

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Árnyékod vagyok ✓ [ Befejezett ]Where stories live. Discover now