30. fejezet

617 33 0
                                    


Mikor résnyire kinyitottam a szemeimet meg láttam, ahogy Ren hason fekszik mellettem az ágyban átkarolva a párnáját és a válla felett rám néz. Pislogtam egyet és ez a délibáb abban a pillanatban tovább rebbent. Oda nyúltam, ahol az előbb még Ő volt és a lelkem fájdalmasan felsírt. Némán folyt le az arcomon a szomorúság.

Később kimentem és amikor az ég felé emeltem a tekintetemet, nyugtalanító érzésem lett, a felhők feketén ragyogtak felettünk és ez rányomta a hangulatát mindenkire. Körbe néztem és leültem a tűzhöz, ami most sokkal nagyobb lánggal égett és narancssárga színe megvilágított minket, türelmetlenül vártuk a többiekkel Rent. Zola gondterhelten pásztázta az arcom, én válaszul csak megcsóváltam a fejem, túl sokat aggódik miattam. Mosolyt erőltettem a számra és felé biccentettem, jelezve, hogy minden király.

Ekkor Ren megjelent de nem ült le. Ez bizony küldetés lesz!

– A Legfőbb Vezér parancsot adott. A feladatunkban, most a csavar az, hogy egy olyan palotába kell bejutni és ott a célszemélyt likvidálni, ahová csak nők léphetnek be. – itt tartott egy kis hatásszünetet.

Egy pillanat múlva, mindenki rám meredt.

– Akkor gondolom, Zola megy! – mondtam viccesen és Zolára kacsintottam.

Válaszul Ő csak a kék szemeit forgatta és mindenki nevetett.

– Több komolyságot kérek! – szólt közbe Ren.

Felém fordult és komoly képpel megszólalt.

– Kaptál egy álruhát is. – ez nem lehet igaz! Teljesen elfehéredtem, annyira gyűlölöm az álruhákat.

– Remek, remek de nem lehetne, hogy így megyek és aki meglát azzal elhitetem, hogy ott sem vagyok? – kérdeztem reménykedve.

– Túl sokan lesznek és az Ellenállok is részt vesznek a tárgyaláson. Köztük lehet, hogy lesz olyan aki Erő-érzékeny.

Ren részletesen elmondta a tervet és a célpontot. A többieknek is elmagyarázta, kinek mi lesz a dolga.

– Van kérdés? Nincs? Akkor délután indulunk a Night Buzzarddel. – aztán rám nézet. – Addig készülj el és az óránk elmarad.

– Rendben. – válaszoltam és folytattam a palota alaprajzának át tanulmányozását.

Egyszerű lesz. A piacon átveszem az egyik szolgálólány helyét és az ő nevében megyek vissza a palotába. Megkeresem a célpontot, aki a palota Ura és megölöm. Nem hagyhatjuk, hogy támogassa a Lázadókat, ha szerencsém van, még rájuk is kenhetem a gyilkosságot. Ezután távozom és a palota mögött felvesznek a srácok.

Ebéd után elkezdtem készülődni. Kifésültem a hajam és feltűztem lófarokba egy vastag gumival. Így viseli minden szolgálólány a haját. Nyuszi behozta a ruhát, amit fel kell vennem és rosszabb volt, mint rémálmaimban bármikor eszembe jutna.

Az összeállításban a felsőrész egy barna topszerűség, amiből mindenem kint van, ezután jön az alsó rész, egy szoknya, ami sejtelmesen átlátszik és a bokáig ér. Persze, teljesen fel sliccelt a combjaimnál. Annyi a szerencsém, hogy a rémes hegem nem látszik ki belőle. Végül a cipő, pedig egy csizma féleség, ami a vádlimig felér.

Basszus, ott minden nő így néz ki? Mekkora szexista már ez a pali?! Még jó, hogy nem él sokáig.

Volt még egy kapucnis, semmit nem takaró köpeny, amivel takargatnom kellett volna magamat de szemmel láthatóan nem felelt meg a célnak.

Árnyékod vagyok ✓ [ Befejezett ]Where stories live. Discover now