42- Son İçin Küçük Fedakarlıklar

716 100 619
                                    

herkese iyi okumalar dilerim, bol bol yorum yapmayı unutmayın.

herkese iyi okumalar dilerim, bol bol yorum yapmayı unutmayın

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

***

Bölüm 41 Özeti

Seokjin Taehyung'un hastalığını ve V hakkındaki gerçekleri Jennie'den öğrenir. Seokjin Taehyung'un iyileşmesi için her şeye hazırdır.

***

"Dikkatli ol. Jimin'i uzun süre idare edemem, yokluğun anlaşılacaktır. Verdiğim bilgileri unutma ve en önemlisi dikkat çekme."

Jennie'nin uyarıları üzerine başımla onayladım ve arabanın kapısını açtım. Taehyung'u bu durumda kurtarabilecek doktoru almam gerekiyordu. O doktor, Taehyung'u tanıyordu ve durumunu da biliyordu. En kısa sürede onu bu durumdan kurtaracak kişi o doktordu.

Taehyung'un ameliyat olması için gerekli ekipmanlar aşağıdaki revirde vardı. Gerekli steril ortam da vardı. Taehyung'u bu evden çıkaramazdım, bu çok tehlikeliydi. Dışarıya çıktığı anda onu koruması çok daha zor olurdu. En azından bu evde üstünlük bizdeydi.

Taehyung'un ameliyat olmak istememesi de umurumda değildi. Planının gerekçesi olsa bile o ameliyatı olacaktı. Göz göre göre ölmesine izin vermeyecektim.

Eğer ameliyat başarısız geçerse de şüphesiz ki kendimi öldürecektim. Asla onun olmadığı bir dünyada onun ardında bıraktığı o koltuğa tek başıma oturmayacaktım. Planı buysa, Taehyung çoktan başarısız olmuştu.

Planı yaparken aşkımızı hesap edememişti. Hava kararmaya yakınken yola çıkıyordum. Böylece kimse fark etmeyecekti. Herkes evdeydi.

V'nin maskesini değil de normal siyah bir maske takıp arabayı çalıştırdım ve yola koyuldum. Şehir merkezine kadar uzun bir yol vardı. Açıkçası buradan şehir merkezine kadarki uzun yolu tam olarak bilmediğim için navigasyon kullanıyordum. Yollar çok karışıktı.

Evden çıkmadan önce kamera kayıtlarına bakmıştım. Belki bir umut ceketime o flash'ı koyan ajanı bulabilirim diye... Ama odama giren kimse olmamıştı.

Flash ben ceketi giyerken konulmuştu.

Bu kadar yakınımda olan biri beni kolaylıkla öldürebilirdi, değil mi? Jennie neden ajanın beni öldüreceğinden emindi? Belki de V'nin koltuğunu paylaşan kişi olduğum içindi. Belki de Taehyung'un durumunun farkında olan ajan, ben Taehyung'u iyileştirecek bir çözüm yolu bulamadan beni öldürecekti. Belki de planı buydu.

Her halükarda tehlikedeydim. Taehyung'un gözlerinin kapalı olduğu her saniye yaşama güvencem yoktu. Bunun farkına varamamıştım onca zaman. Taehyung benim yaşama güvencemdi. O yokken beni koruyacak kimse yoktu. Apaçık tehlikedeydim.

Vücudumu saran stresle birlikte arabayı hızlandırdım. İçimde patlayacak gibi bir his vardı. Sanki hücrelerim yerlerinde durmuyor sürekli titriyorlardı.

şeytanın ağında ❧ taejin (+15)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin