32- Saklanamayan Sır

916 106 424
                                    

herkese iyi okumalar dilerim, bol bol yorum yapmayı unutmayın.

herkese iyi okumalar dilerim, bol bol yorum yapmayı unutmayın

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

***

Bölüm 31 Özeti

Rosé, Jennie ve Jimin'in ilişkisini öğrenir. Hayallerine ulaşabilmek için Taehyung'un bağlantıları sayesinde Jungkook gözetmeliğinde bir şirkete gider.

***

Taehyung

Derin bir nefes aldım ve üzerimdeki yükle yüzleşmek üzere adımlarımı atmaya başladım. İnsanın kendisine inanmak istememesi kadar zor bir süreç yoktu.

Benliğim ortada bir ajan olduğuna ve beni öldürmek istediğine bu kadar eminken canım pahasına reddediyordum bunu. Canım pahasına ifadesi söz gelimi falan değildi, canım buna bağlıydı.

Bazen daha kötüsünü engellemek için ufak hatalar yapardınız. Daha kötü seçeneğinin büyüklüğüne göre, ufak hatanın büyüklüğü de değişebilirdi tabii. Ben ise ne mi yapıyordum?

Beni öldürmek için can atan kişiyi dakikalarca, saatlerce, günlerce düşünmeyi reddediyor; düşünmemek için elimdeki tek şüpheliyi onun yerine koyuyordum. Elimdeki tek şüpheliyi onun yerine koyuyordum çünkü hala onu bulamamış olmam ihtimali beni yiyip bitiriyordu. Yürüyen bir ölü gibi hissettiriyordu.

Yakın zamanda öleceğini bilen ama ne zaman ve nasıl olduğunu bilmeyen birini düşünün. İşte durumum tam olarak böyleydi. İşin acı yanının ise katilimin benimle aynı evde hayatını devam ettirdiğiydi. Kendi ellerimle besliyordum onu, beni öldürmesi için.

Yanıp yanıp sönen sensörlü lambalara baktım. Etrafıma baktım ve duvarları kan lekeleriyle dolu zindanlara baktım. Dışarıdan bağımsız bu yer, beni uzun yıllar öncesindeymiş gibi hissettiriyordu. Burnuma dolan metalik kan kokusunu içime çektim. Ne tuhaftır ki, bana huzur veriyordu.

Belki de kan kokusunu almak, bana güvende olduğumu hissettiriyordu. Kan kokusundan insanlar nefret ederdi. Bunun sebebi kanın akıllara en kötü şeyleri getirmesiydi. Kan; cinayet, eziyet, işkence, acı ve hüzün demekti.

şeytanın ağında ❧ taejin (+15)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα