25- Geçmişten Kalan İhanet

952 116 446
                                    

herkese iyi okumalar dilerim, bol bol yorum yapmayı unutmayın.

herkese iyi okumalar dilerim, bol bol yorum yapmayı unutmayın

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

arkadaşlar artık bölümle alakalı kişilerin fotoğraflarını koyuyorum, önceki bölümlerin fotoğrafları da düzenlenecektir

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

arkadaşlar artık bölümle alakalı kişilerin fotoğraflarını koyuyorum, önceki bölümlerin fotoğrafları da düzenlenecektir.

***

Bölüm 24 Özeti

Taehyung, Seokjin'e geçmişten bahseder. Böylelikle evdeki haini bulmaya çalışırlar. Operasyon sırasındaki kamera kayıtlarına baktıklarında ise dosyanın bulunduğu flashı Yoongi'nin Lisa'nın ceketinden almış olduğunu öğrenirler.

***

Zaman zaman hareketlerinden şüphelensem de, daha doğrusu bir tuhaflık olduğunu düşünsem de buradaki kimsenin Taehyung!a ihanet edebileceğini düşünmemiştim. Hepsi Taehyung'a olağanüstü bir bağlılık ve sadakat gösterirken -elbette, Jimin ve Rosé dışında- kim böylesine ustaca bir rol oynayabilirdi. Kim vicdanına yakıştırabilirdi bunu? Bir insan güçsüzce arkadan bıçaklamayı nasıl yakıştırırdı kendine? Nasıl kendisine bu yolu uygun bulurdu?

Kendisine bu yolu uygun bulacak nasıl bir iç dünyası olabilirdi? Tanrı aşkına, yüzleşemeyecekse neden gizlice yapmaya çalışırdı? Yüzleşemeyecekse tamamen vazgeçmeliydi ya da kendinde o gücü bulana kadar beklemeliydi?

Böylesine aşağılıkça hareket etmemeliydi. Bunu kimse kendine yakıştırmamalıydı.

Taehyung, ajanın Lisa olduğunu açık bir şekilde ima ettiğinden bu yana dakikalar birbirini kovalamıştı ama ikimizde de ne bir hareketlilik vardı ne de dilimize dökülen birkaç kelime. Onun da aynı benim gibi iç dünyasında şiddetli bir savaş verdiğine emindim.

Bu ihanetin şahsıma değil Taehyung'a olması bile beni böylesine sinirlendirirken Taehyung'un yıllardır tanıdığı ve güvendiği birinin böyle bir şeyi yapması karşısında ne düşündüğünü, ne hissettiğini bilemiyordum. Açıkçası bilmek de istemiyordum. Bunu bilmek, hissetmemek bile canımı çok yakacaktı. Buna emindim.

şeytanın ağında ❧ taejin (+15)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant