30- Kıskanç Ağabey

1.3K 117 732
                                    

herkese iyi okumalar dilerim, bol bol yorum yapmayı unutmayın.

herkese iyi okumalar dilerim, bol bol yorum yapmayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***

Bölüm 29 Özeti

Taehyung ve Seokjin eve döndüklerinde Taehyung kendi odasında uyumak istemediğini söylemesi üzerine Seokjin'in odasında uyurlar. Seokjin kabusun etkisinde düşüncelere dalsa da kısa süre sonra Taehyung'un yakınlaşması ile birlikte düşüncelerini askıya alır. Jimin'in kapıyı zorlamasıyla ortalık karışmıştır.

***

Kapıya sert bir şekilde vurulmaya başlandığında beynim hızlı bir şekilde çözüm yolları üretmeye bile başlamıştı. Ben bu kadar tedirginken Taehyung'un rahat ve sinirli olması ise beni daha da çileden çıkarıyordu.

"Taehyung!" Fısıldamakla bağırmak arası seslendiğimde sinirli bakışlarını kapıdan alıp bana çevirdi.

"Kalksana yataktan!"

Söylene söylene yataktan kalkınca kolundan tutup sürükleyerek banyoya götürdüm. "Jimin'in bizi basmasını mı istiyorsun?" Omzundan sarsıp kaşlarımı çattığımda "Jimin siktirsin gitsin, bana ne ondan," demesiyle iyice tepem atmıştı.

Yanaklarını işaret ve baş parmağım arasında sıkıştırınca çatık kaşları gevşeyip yüzüne şaşkın bir ifade geldi. "Acelem olmasa seni bu dediğine pişman etmiştim."

Elimi yanağından çekip duş kabinindeki su başlığını alıp en sıcak ayara getirdim. Kapının kilitli olması için tek bir mantıklı açıklama olabilirdi. O da banyo yapıyor olmamdı. Su kaynar hale gelmeden önce ayaklarımı, ellerimi ve saçımı ıslattım.

Taehyung yaptığımı görünce anlaması uzun sürmemişti. Gözlerini kısıp bana baktı. "Sen çok fenasın."

Gözlerimi devirip su başlığı yeterince ısınınca lavabonun üzerindeki aynanın yanına geldim ve suyu lavaboya tuttum. Böylece ayna sıcak suyun etkisiyle buğulanmıştı.

şeytanın ağında ❧ taejin (+15)Where stories live. Discover now