20- Katil

1.1K 130 344
                                    

herkese iyi okumalar dilerim, bol bol yorum yapmayı unutmayın.

bu arada gerçekten beğendiğim bir bölüm oldu, umarım siz de çok çok beğenirsiniz<3.

bu arada gerçekten beğendiğim bir bölüm oldu, umarım siz de çok çok beğenirsiniz<3

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***

Seokjin

Gözlerimi araladığımda en son nerede uyuduğumu bilmemekle birlikte kesin olarak bildiğim bir şey vardı ki yatağımda uyumamıştım. Yatağıma geldiğimi hatırlamıyordum. En son Taehyung'un üzerime kapıyı kilitlediğini hatırlıyordum sadece.

Buraya nasıl gelmiştim o zaman? Uyanıp kendim gelmediğime göre... Taehyung?

Yüzümü yıkayıp dağılmış saçlarımı toparladım. Üzerimi değiştirdikten sonra alt kata indim. Rosé ve Taehyung masadaydı. Arkamda adım sesleri duyduğumda topuklularından Jennie olduğunu anladım. Ah, atladığım bir nokta vardı. Bu evde Rosé'den sonraki tek kız Jennie değildi. Lisa da vardı.

Masaya gidip her zamanki yerime oturduğumda benden sonra gelenin Lisa olduğunu gördüm. Sarı uzun saçlarını salık bir şekilde bırakmıştı ve sabah sabah dudağına kırmızının canlı tonunda bir ruj sürmüştü. Masadakilere gülümsedikten sonra diğerleri gibi sessizce yemeğini yemeye başladı.

Çok geçmedi ki Jennie de geldi. Küçük bir sorun vardı. Benim için küçük onlar için büyük, diye düzeltsem daha doğru olurdu tabii ki. Lisa, Jennie'nin yerine yani benim karşıma oturmuştu. Jennie keskin bakışlarını Lisa'nın üzerinde gezdirirken Lisa tüm bunlardan habersiz sessiz bir şekilde yemeğini yemeye devam ediyordu. Taehyung, Jennie'nin bakışlarını fark ettiğinde Jennie ile göz teması kurarak oturması için benim yanımı işaret etti.

Jennie sanki Taehyung ona hiç bakmamış gibi bakışlarını tekrar Lisa'ya çevirdi.

"Orası benim yerim, Manoban."

Lisa sakin hareketlerle bakışlarını Jennie'ye çevirdi. "Peki," diye mırıldandı ve sandalyesini geri çekip ayaklanacağı sırada Taehyung Lisa'yı kolundan tuttu. "Kalkmana gerek yok, Lisa." Ardından elini çekmeden Jennie'ye döndü. Başıyla az önce gösterdiği yeri gösterdi. "Orası boş, Jennie." Sesi her ne kadar sakin çıksa da bakışlarıyla Jennie'yi resmen azarlıyordu.

şeytanın ağında ❧ taejin (+15)Where stories live. Discover now