17- Soğuk Savaş

984 135 220
                                    

herkese iyi okumalar dilerim, bol bol yorum yapmayı unutmayın.

herkese iyi okumalar dilerim, bol bol yorum yapmayı unutmayın

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

***

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

***

Bölüm 16 Özeti

Evdeki soğukluk herkesi sarmaya başlamışken Jennie bunun kaynağının kendileri olduğunu düşünür. Rosé Jungkook'tan hoşlanmaya başlamıştır ve Jungkook'un sevdiği kız ve aynı zamanda ekibin eski üyesi olan Lalisa'nın geri dönüşü bunun üzerine hiç iyi olmayacaktır. Jennie ile Lalisa'nın düşmanlığı yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlamıştır.

***

Seokjin

Aşağıdan gelen sesler üzerine odamdan çıktım. Kutlama mı vardı?

Aşağıya indiğimde Jimin'i kapının önünde gördüm. Dışarı bakıyordu. Hızlı adımlarla yanına ilerledim. Jimin'in baktığı tarafa baktığımda bizden birkaç adım ileride Rosé ve Jennie'yi daha ileride evin ihtişamlı ve büyük siyah kapısının önünde de Taehyung, Jungkook ve Namjoon'u gördüm. Kapı ardına kadar açılmıştı ve üçü de beklentiyle oraya bakıyordu.

Biri gelecekti sanırım.

Sadece üçü beklentiyle bakıyordu çünkü Jennie ve Rosé o kadar hevesli görünmüyordu. Jimin'i omzundan dürttüğümde geldiğimi yeni fark etmişti. "Neyi bekliyorlar?" diye sordum, başımla onları göstererek.

Gözlerini ileriden ayırmadan yutkundu ve konuşmaya başladı. "Ekibin eski bir üyesi geliyormuş. Fazla detay bilmiyorum ama hallerine bakılırsa baya bir özlenmiş."

Gözlerimi kısıp Jennie'ye baktım. Yüzünde bıkkın bir ifade vardı. Bir an önce bitmesini diler gibi... "Anlaşılan herkes özlememiş," diye mırıldandım. Ardından omuz silktim. "Gelenin kız olduğuna dair iddiaya girebilirim."

Jimin bakışlarını bana çevirip anlamaz bir ifadeyle kaşlarını çattı. "Neden?"

"Jennie'yi görmüyor musun? Ya da diğer üçünü? Erkeklerde bu kadar saf bir sevgi ancak saf gördükleri bir kıza karşı oluşabilir. Çocuk gibi sevinmişler baksana. Şimdi de Jennie'ye bak." Jennie'ye baktığında sözlerime devam ettim. "Bir an önce bitmesini diler gibi bakıyor. Fazla hoşnutsuz. Onu istemiyor. Taehyung ve diğerlerine nasıl baktığını görüyor musun? Onların o kızdan dolayı bu kadar sevinçli olmalarını istemiyor."

şeytanın ağında ❧ taejin (+15)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن