34- Güvensizlik

810 102 603
                                    

herkese iyi okumalar dilerim, bol bol yorum yapmayı unutmayın.

herkese iyi okumalar dilerim, bol bol yorum yapmayı unutmayın

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

***

Bölüm 33 Özeti

Şirkette çıkan acil durum sonrası Taehyung ekibi toplayarak şirkete gider. İşler yoluna girmişken Hanbin, bir sır öğrendiğini ve Taehyung'la yalnız olarak konuşmak istediğini söyler.

***

"Dikkat çektim, V." Jungkook'un sesi kulağımı doldurduğunda hızlı adımlarıyla başını eğmiş koridorda yürüyordu. Güvenlik görevlilerinin giydiği gibi üzerinde lacivert bir gömlek ve siyah bir pantolon vardı. Başına da siyah bir şapka takmıştı.

Taehyung bir telefon almıştı ve Namjoon'u acilen çağırıp birkaç adamı yanına almasını söyleyip bir yere göndermişti. Ne olduğunu sorduğumda ise önemsiz bir şey olduğunu söyleyip konuyu değiştirmişti. Açıkçası, hala merak etmiyor değildim.

Jungkook'un dikkat çekmeden çıkması içinse bodrum kattan olan personel çıkışına gitmesini söylemiştik. Üzerindeki bu kıyafetle normal çıkıştan çıkamazdı.

Bodrum kata girmeden önce söylemişti bunu. Şimdi bodrum katta hızlı adımlarla yürüyordu. Taehyung kaşlarını çattı. "Biri orada çalışmadığını mı anladı?"

"Bilmiyorum," diye fısıldadı. "Yönetim kurulundaki bir üyenin asistanı şüpheli baktı sadece. Bilmiyorum belki de fark etmiştir. O yüzden bakmadığı bir anda bodrum kata girdim, şu anda etrafta biri görünmüyor."

Belki de saçmaydı ama Jungkook'un şüpheli sandığı bakışlar aslında asistanın Jungkook'u beğenmesinden dolayı olabilir miydi? Sonuçta genç asistanların kalpleri, fethedilmeyi bekleyen zayıf kalelerden ibaretti.

Kısa süre sonra hiçbir problem olmadan Jungkook da çıkmıştı. Arabaya gelince başındaki şapkayı çıkarıp siyah bir güneş gözlüğü taktı ve arabayı eve doğru sürmeye başladı.

"Fark edilmediğine eminsin, değil mi?" diye sordu Taehyung.

Jungkook başıyla onayladı. "Çıkış kapısının arkasındaki çıkıntıda dakikalarca bekledim ama hiçbir hareketlilik olmadı. Eminim."

şeytanın ağında ❧ taejin (+15)Where stories live. Discover now