36- İşler ve Güçlü Kadın

922 107 536
                                    

herkese iyi okumalar dilerim, bol bol yorum yapmayı unutmayın.

şu günlerde moraliniz çokça yüksek olsun diye erken bölüm atayım dedim ehe

şu günlerde moraliniz çokça yüksek olsun diye erken bölüm atayım dedim ehe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***

Bölüm 35 Özeti

Evde geçen sıradan ve huzurlu bir anda, tüm sıradanlık ve huzur Taehyung'un telefonuna İrene'den gelen bir mesajla son bulur. Seokjin'in şok olduğu İrene ve Taehyung'un yakınlaşmasından sonra Taehyung bir açıklama yapmaya çalışsa da İrene'in varlığı Seokjin'in içine sinmemiştir.

***

Huzursuzca yatağımda kıpırdanıp dursam da bir türlü uyuyamıyordum, yelkovanla akrep birbirlerini sonsuz döngülerinde kovalarlarken ben içimi yiyen şüphe kırıntılarıyla baş etmeye çalışıyordum ve göz kapaklarım kapanmak bilmiyordu.

Sıkıntılı bir şekilde ofladım ve yanağımı şişirdim. Taehyung'u tam çözüyorum derken ortaya başka bir değişken çıkıyor ve önümdeki fonksiyon çözülmesi imkansıza doğru hızla yelken açıyordu. Kim Taehyung, çözülmesi imkansız bir soruydu, çözmeye kalkıştığınızda içine girdiğiniz değişkenler ve durumlar Taehyung'u çözülebilir hale getirmiyor aksine sizin aklı başında olan dengelerinizi kendi değişkenleri gibi karmaşık bir hale sokarak kafayı yemenize sebep oluyordu.

Taehyung'la oynamak kendini imha etmeye benziyordu. Çözülemez ve değiştirilemezdi. Zaman Taehyung'a uğramıyordu. Zaman kavramı bile onunla uğraşmaya yanaşmıyordu. O halde ben onunla uğraşıp bu işin içinden sağlam bir şekilde nasıl çıkacaktım? Bu işin sırrı neydi? Ufak bir nokta yeterliydi belki de. Belki de Taehyung sandığımdan karmaşık değildi, onu zor yapan bu yanılgıydı.

Kim Taehyung bir yanılgıya girmenize mi sebep olurdu?

Açıkçası uzun zamandır onun yanında olmam ve bu sürecin son zamanlarında onunla aşırı bir samimiyet içerisinde olmam bile bu soruyu yanıtlamama olanak vermiyordu.

şeytanın ağında ❧ taejin (+15)Where stories live. Discover now