cevap 1

917 69 70
                                    

18. BÖLÜME KADAR OKUMADIYSANIZ BÖLÜME BAKMAMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR!

öncelikle hepinize merhabalar!

cevap 1 yazdım çünkü soru cevaplara devam edeceğim, bu sadece ilk bölümü, sorularınızı merak ediyorum...

o halde uzatmadan başlayalım:

🔹️Seni bu kurguya yazmaya iten şey neydi?
🔸️Belki de kendimi açıklamak istedim. Buna kesin bir cevabım yok. İlk yazmaya başladığım zamanları hatırlıyorum da şimdi, zeki karakterler istemiştim. Her şeyin farkında olan, gerçeklerden rahatça bahsedebilecek karakterler. Ortaya Taehyung çıktı. Jin ise ortaya çıkmasına gerek yoktu. O zaten vardı:) Ayrıca klasik bir aşk hikayesi istemedim, o yüzden ortaya bilinenden farklı bir kurgu çıktı. Ben onların sadece Taejin olmasını istemedim, aynı zamanda tek başlarına Taehyung ve Jin olabilmelerini istedim.

🔹️️Başka Taejin yazmayı düşünüyor musun? Çünkü son zamanlarda Taejin'e kafayı takmış durumdayım. Ve farklı konular işleyen az kitap var.
🔸️Sanırım başka Taejin yazmayacağım. Sanırım diyorum çünkü emin değilim, fikrimi değiştirebilirim de. Açıkçası Şeytanın Ağında'ya başlarken de başlayıp başlamamak konusunda kararsızdım. İki erkeğin sevgisini konu aldığı için ilk defa bu türde bir kitap yazacaktım ve sonuçta ilk defa deniyorum, sevgilerini aktarıp aktaramayacağımdan emin değildim. Bir şekilde başladım, buna başlamamda Taejin'e olan sevgim de vardı elbette. Ama tekrar aynı cesareti alabileceğimden emin değilim.

🔹️+15 derken kastettiğin cinsellik mi, türü mü?
🔸️Kesinlikle cinsellik değil. Hatta Taejin ikilisini olabildiğince cinsellikten uzak bir şekilde birbirlerine olan saf ve sağlam bağlarını anlatmaya çalışıyorum. İlişkileri basit değil. Bana kalırsa basit ilişkilerde cinsellik ön planda olur. Onların arasında çok fazla derin bir bağ var. Taehyung'un kurallarından istisna yapmasına sebep olacak kadar. Dolayısıyla türünü kast ediyorum. İki erkek arasında oluşan ilişkiden dolayı +15 bir kurgudur, tabii buna Taehyung'un düşünce yapısı da dahil. Taehyung gerçekten olmanız gereken biri değil.

şeytanın ağında ❧ taejin (+15)Where stories live. Discover now