Κεφάλαιο 56

1.2K 44 2
                                    

Είναι απίστευτο πως οι άνθρωποί αλλάζουν όταν θέλουν να πετυχουν τον στόχο τους. Η Άννα εξαιτίας του Νίκου σοβαρεψε, έχασε αυτή την παιδική αντίληψη που είχε λόγο της ηλικίας της. Ο Νίκος από την άλλη πλευρά σταμάτησε να ασχολείται με τις επιπόλαιες σχέσεις, άλλαξε μόνο για εκείνη.  Γιατι εκείνος έβγαζε σε εκεινη τον καλύτερο της εαυτό όταν ηταν μαζι , και εκείνη το ίδιο.  Όμως ποσο μπορεί κάποιος να σταθεί δίπλα στον άλλο. Μονο απο αναγκη ή απο έρωτα.  Εδω μαλλον ίσχυε το δεύτερο. Προσπάθησε τοσο μα τόσο πολύ για εκείνη και εκείνη επισης . Ηταν έτοιμος ομβς να αντιμετωπίσει αυτα που έρχονταν και θα τον έβρισκαν φανερά απροετοίμαστο.

Hawk

Καθόμουν στο καναπε του σαλονιού περιμένοντας τηετοιμαστεί. Παρόλα αυτα στο μυαλο μου ειχα αυτή την στιγμή την κόρη μου. Απο τότε που επιτέλους εδω και ενα μηνα κυλάνε ολα καλα μεταξύ μας , αποφασίσαμε να πάρουμε την κορη μου για λίγο καιρό μαζι μας . Ηθελα άλλωστε και εγω  την δω αρκετά, μου έλειπε πολύ; δεν μπορούσα μακρια της .

《Αντε ρε Άννα, ποση ωρα θα ντύνεσαι για να παμε σε αυτο το λούνα παρκ. 》 γκρίνιαξα και εκείνη εμφανίστηκε μεσα από το δωμάτιο, προσεγμένη οπως πάντα έτοιμη για να φύγουμε.

《Αυτή η φορμα αν δεν ήμουν και εγω εκει δεν θα επρεπε να φορεθεί ξέρεις. 》 ειπα σιγα και εκείνη γυρισε να με κοιτάξει.

《Δεν θα μο πεις τι θα βαλω. 》απάντησε εκείνη ήσυχα κανοντας με να δαγκώσω τα χείλι.
   
                                      . . .

Αφου είχαμε παρει πλεον την κορη μου και τα πράγματα της , οδηγηθήκαμε προς το λούνα παρκ .  Το κορίτσι με τα καστανα μαλλιά που καθόταν στο πίσω κάθισμα ,έπαιζε με τα αρκουδάκια του. Φαινόταν ενθουσιασμένη αλλα ταυτόχρονα και ήρεμη.  Οσο εγώ οδηγούσα, με την σειρά της η Αννα έδινε μικρές μπουκιές σοκολάτας στην κορη μου που καθοταν πίσω. Φαινοταν να το απολαμβάνει. Ενα τηλεφώνημα ομως έσπασε την ησυχία που επικρατούσε.

《Ελα Ελεάνα μου ;》απάντησε η Αννα.

Μετα απο λιγα δευτερόλεπτα το βλεμα της φάνηκε να καρφώνεται σε ενα συγκεκριμένο σημειο του δρόμου, το πρόσωπο της χλωμιασε και η ανάσα της φάνηκε σαν να κόπηκε. Σιγα σιγά το κινητό γλίστρησε από τα χέρια της με αποτελέσμα να πεσει πάνω στα μπουτια της . Αμεσως σταμάτησα το αυτοκινητο και το επιασα στα χερια μου και τοποθέτησα το ακουστικό στο αυτί μου έτσι ώστε να μπορω να μιλήσω.

StarsWhere stories live. Discover now