Κεφάλαιο 38

1.1K 44 11
                                    

Anna

《Τόσο διαφορετικός απ' τα συνηθισμένα
Γι' αυτό απ' όλους έμεινες σ' εμένα
Γι' αυτό οι άλλοι σου φαίνονται lame δεν παίζουν το game》  χάιδευε τα μαλλιά μου καθώς μου τραγουδούσε.  Ήμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι ρου ξενοδοχειου. Δεν τα είχαμε βρει αλλά χρειαζόμουν την αγκαλιά του εκείνη την στιγμή.

《Kαι δεν φταίει το fame που με θες απεγνωσμένα
Ξέρω ξέρω, δεν είναι αυτό θα μου πεις
Ότι δεν μ' ήξερε εξαρχής αλλά αυτό μ' αρέσει
Δεν θέλω groupies, μόνο cuties οπότε αν με βρεις
Eλα με mood για να χορέψεις να σε πιάσω απ' τη μέση》 τραγουδούσε και μου πείραζε τα μαλλιά, η ανάσα του χτυπούσε το πρόσωπο μου κάνοντας με να θέλω να κοιμηθώ.  Ήξερα πως ήμουν ερωτευμένη μαζί του, τον αγαπούσα τόσο πολύ το ήξερα καλύτερα από όσο ήξερα εκείνον και τον εαυτό μου μαζί.

《Κ άσε όλους αυτούς να κοιτάν
Γιατί εσύ είσαι η madame που μ' ανεβάζει τόσο μπαμ
Κ' αυτοί δεν το 'χουν πολλοί, για τους εγχώριους
Lil σαν την Kim και εγώ B.I.G. σαν τον Notorious》 συνέχισε αφοσιωμένος να  μου τραγουδάει το κομμάτι του Pepe.

Χωρίς να χάσω χρόνο από εκεί που καθόμουν χαλαρή πάνω του. Σηκώθηκα και τα χείλι μου ενώθηκαν με τα δικά του αμέσως,  μου είχε λείψει το φιλί του , ήταν άγριο και ταυτόχρονα αυτό που ακριβώς εγώ ήθελα. Πήρα μια βαθειά ανάσα και ανέβηκα από πάνω του , τον φιλούσε και ένιωθα πως εδώ ανοικα.  Ήμουν μόνο εγώ για εκείνον, και εκείνος μόνο για εμένα, δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά έτσι.  Τόσο ερωτευμένη τόσο χαρούμενη πολύ ήμουν όταν ήμασταν καλά.

《Σε θέλω μόνο για εμένα. 》 είπε σιγανά και άρχισε να φιλάει τον λαιμό μου

Μού έβγαλε αργά την μπλούζα και τα φιλιά του απλώθηκαν σε όλο μου το κορμί. Χαμογέλασα γλυκά καθώς το σώμα μου είχε ανατριχιασει. Μου χάιδευε απαλά το μάγουλο και άρχισε να με φιλάει  ξανά στο στόμα. Εγώ αμέσως του έβγαλα και τα δικά του ρούχα.  Τον πλησιασς και άρχισα να φιλάω το στέρνο του , αφήνοντας υγρά φιλιά και οδηγώντας τον εαυτό μου προς το μόριο του.  Άρχισα να παίζω μαζί του και εκείνος αναστενάζει στο άγγιγμα μου . Το αναζητούσαμε αυτό το άγγιγμα και οι δύο.

Πήρα μια βαθειά ανάσα και τον κοίταξα στα μάτια, αμέσως μετά άρχισα να τον γλύφω , κοιτάζοντας τον . Εκείνος είχε καρφώσει τα μάτια του πάνω μου , κρατούσε τα μαλλιά μου και ανασαινε βαριά.  Μου χαμογελούσε και δάγκωνε τα χείλι του, προσπαθούσε να καταλάβει τι γινόταν.

StarsWhere stories live. Discover now