Κεφαλαιο 20

1.4K 46 0
                                    

Anna

Τα μάτια μου έπεσαν πάνω στην καστανοξανθη κοπέλα και η ανάσα μου κόπηκε. Γύρισα προς τον Νίκο ο οποίος χορευε καθώς ο φίλος του τραγουδούσε το δικό του κομμάτι στο τραγούδι. Έδειξα διακριτικά το κορίτσι  μπροστά μας  και γύρισα να τον κοιταξω. Μόλις κατάλαβε τι ακριβώς εννουσα μου κράτησε σφιχτά το χέρι.  Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή και όλες οι αναμνήσεις μου επέστρεψαν.

Κατέβηκα αμέσως από το υπεριψομενο μέρος όπου βρισκόταν ο DJ και κάθησα ξανά στο τραπέζι μας. Πλέον δεν μιλούσα, ο Άρης με πλησίασε προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς έχω αλλά εγώ απομακρύνθηκα. Δεν ήθελα να ξανασυμβεί όλο αυτό, είχα ξεφύγει από κάθε περιττό της σχόλιο, δεν ήθελε να το ζήσω ξανά.

《Τι έχεις ρε Μικρή;》 ρώτησε ο Άρης ενώ οι υπόλοιποι με πλησίασαν.

《Είναι εδώ》 μουρμούρισα και προσπαθησα να ξεφύγω απο κάθε ανάμνηση η οποία είχε.

《Ηρέμησε απλά δεν θα της μιλήσεις θα κάνεις πως δεν την είδες ποτε. 》 η κοπέλα με την επιβλητική φιγούρα με αγκαλιάζει. Τα μεγάλα ροζ χείλι της φιλούν τον γυμνό ώμο μου για να με ηρεμήσουν.

《Εντάξει εντάξει, ποιος θα μου φέρεις ένα ποτό;》ρώτησα Και χαμογέλασα γλυκά, ενώ αμέσως ο Άρης προσφέρθηκε.

Εδώ και λίγη ώρα το live έχει τελειώσει και ο Νίκος αποφάσισε να πάει στο μπανιο για να αλλάξει μπλούζα κάθώς είχε ζεσταθεί φανερά  αφού ολη την ώρα χοροπηδούσε. Όμως όσο συζητούσα εγώ με τον Mente και τους υπόλοιπους  η ώρα περνούσε και ο Νίκος δεν ερχόταν.  Κοίταξα το κινητό μου για να βεβαιωθώ μήπως μου έχει στείλει κάποιο μήνυμα αλλά τίποτα απόλυτος. Ξεφυσιξα και αποφάσισα να πάω να τον ψάξω.

Ενημέρωσα τα παιδιά πως επιστρέφω σε δέκα λεπτά και προχώρησα προς το μπανιο. Περνούσα ανάμεσα από ιδρωμένα σώματα τα οποία χόρευαν στο ρυθμό της μουσικής. Όταν έφτασα έξω από το αντρικό μπανιο βεβαιώθηκα πως δεν ήταν κάποιος εκεί όπου θα τον ενοχλούσε η παρουσία μου. Όσο προχωρούσα προς το εσωτερικό όμως, άκουγα κραυγές μιας κοπέλας. Σκέφτηκα πως προφανώς κάποιοι περνούν καλά και αποφάσισα να το προσπεράσω.

《Νικο;》φώναξα και κανένας δεν απάντησε , όμως ταυτόχρονα και οι φωνές τις κοπέλες ξαφνικά σταματησαν.

Έπιασα στα χέρια μου το κινητό μου και του έστειλα ένα μηνυμα, ετσι θα καταλάβαινα ότι ήταν αυτός πίσω από την πόρτα. Ο ήχος μηνύματος ακούστηκε και τα μάτια μου γουρλωσαν και δεν άργησε να σπρώξω και να ανοίξω την πόρτα. Τα μάτια μου έπεσαν πάνω στο Νίκο ο οποίος δεν είχε προλάβει να κουμποσει το παντελόνι του . Δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια μου όταν συνειδητοποίησα ποια βρισκόταν δίπλα του.  Η Αλεξάνδρα βρισκόταν γυμνή δίπλα του με εμένα να είμαι παγωμένη στην θέση μου.

StarsWhere stories live. Discover now