Κεφαλαιο 8

1.9K 64 0
                                    

Anna

Μερικές φορές τα πιο περίεργα πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.  Σίγουρα αυτή η στιγμή ήταν μια από αυτές. Βρισκόμουν μπροστά από τον Toquel και αντί να κάνω οτιδήποτε απλά κάθησα σιωπηλή και τον κοιτούσα. Αφού χαιρέτησε τον Χρήστο, πλησίασε και άπλωσε το χέρι του για να συστηθεί. Μου χαμογελάσε και μου σφίξε το χέρι.

《 Χάρηκα που σε γνώρισα Άννα.》μου είπε και εγώ χαμογέλασα γλυκά.

《Τι κανεις εδώ εσύ; 》ρώτησε ο Χρήστος και ο Klaudjo τον κοίταξε.

《Ήρθα να γυρίσω ένα βίντεο για ένα τραγούδι που θα βγάλω τον Φεβρουάριο.  Εσείς; Πότε φεύγετε για Σαντορίνη; 》 ρώτησε και εγώ περίμενα να απαντήσει ο Sapranov.

《 Σε δύο μέρες λογικά, θα είναι και ο big daddy . 》 ενημέρωσε το αγόρι που στεκόταν μπροστά του και εκείνος γέλασε σαν αντίδραση.

Δεν πέρασε πάρα πολύ ώρα και αφού ανταλλάξαμε τηλέφωνα προχωρήσαμε με γρήγορα βήματα προς το σπιτι.  Όταν μπήκαμε μέσα τα αγόρια είχα  φύγει, ο μόνος που είχε μείνει στο σπίτι ήταν ο Νίκος μαζί με την Ειρήνη που έπιναν μπύρες στο τραπεζάκι του σαλονιού.

《Βρε καλός τους, πως πήγε το πήδημα;》 είπε ειρωνικά το αγόρι με το μισοφέγγαρο στο αυτι του .

《 Σκάσε Νίκο και πάμε να αφήσουμε τα κορίτσια να κοιμηθούν.  》 τον σήκωσε ο Χρήστος αλλά ο Νίκος με κοίταξε στα μάτια.

《 Εγώ και εσύ κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε. 》 μου είπε στο αυτί και προχώρησε προς την έτσι ώστε να βγουν έξω.

Hawk

Με πλησίασε και έσφιξε το μπράτσο μου έτσι ώστε να περπατήσω ευθεία. Δεν ήθελα να του μιλάω, εκείνος προσπάθησε να με οδηγήσει σε εκείνη και τώρα ήταν μαζί της.  Πήρα μια βαθιά ανάσα και τον κοίταξα.  Σκέφτηκα να τον ρωτήσω αν πήγε μαζί της αλλά δεν με αφορούσε, καθώς ήμουν ακόμα με την Εβελίνα.  Η οποία Όχι μόνο είχε αρχίσει να με εκνευρίζει, το μόνο που ήθελα ειναι να εξαφανιστώ έτσι ώστε απλά να μην την πετύχω ξανά.

Καθώς μπήκαμε μέσα στο σπίτι έπεσα με το πρόσωπο μου πάνω στο καναπέ. Γύρισα ελάχιστα και κοίταξα τον Χρήστο ο οποίος με κοιτούσε ειρωνικά. Ήξερα πως κάτι ήθελε να μου πει αλλά προσπάθησα να τον αγνοήσω . Με πλησίασε αμέσως και με κοίταξε στα μάτια καθώς σήκωσε το κεφάλι μου από το καναπέ.

《 Είσαι μεγάλος μαλακας αγόρι μου. 》 μου είπε και εγώ τον κοίταξα προσπαθώντας να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται .

StarsWhere stories live. Discover now