Κεφαλαιο 31

1.2K 40 12
                                    

Anna

Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και προσπαθούσα να ηρεμήσω χωρίς να τον ξυπνήσω. Όλο το βράδυ δεν κατάφερα να κοιμηθώ τελικά. Ένιωσα τον Νίκο να κουνιέται δίπλα μου και να μου χαϊδεύει απαλά το κεφάλι.

《Καλημέρα ομορφιά μου .》 Είπε σιγανά και φίλησε αργά τον ώμο μου.

《Καλημέρα. 》 απάντησα και χαχανισα απαλά.

《Μωρό μου, να σου κάνω μια ερώτηση, θα ήθε0λες λοιπόν να έρθεις σήμερα μαζί μου στο live;》ρώτησε και χαμογέλασα.

《Εντάξει αλλά να ξέρεις δεν θα ντυθώ καλά, δεν έχω πολύ όρεξη.》

《Γιατί βρε μωρό μου;》είπε καθώς σηκωθηκε.

《Απλά όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα. 》γκρίνιαξα και εκείνος εγνεψε θετικά καθώς με πλησίασε και μου άφησε ένα φιλί στα χείλι.

Κατέβηκε κάτω και ξεκίνησε να μου φτιάχνει πρωινό. Εγώ από την άλλη πλευρά πήγα να δω αν ξύπνησε η Στεφανία. Καθόταν ήρεμη στο κρεβάτι και κοιτούσε σαν κουτάβι που προσπαθούσε να βρει το φαγητό του.

《Στεφανία μου πάμε να φας .》 Της είπα γλυκά και την πήρα στην αγκαλιά μου.

Καθώς κατεβήκαμε κάτω είδα τα παιδιά να κάθονται στο τραπέζι και να συζητούν για το σημερινό live. Είχαμε καιρό να εμφανιστουμε εγώ και ο Νίκος μαζί και η αλήθεια είναι πως το άγχος με είχε κατακλύσει . Δεν ήξερα αν είχε μαθευτεί και η εισαγωγή μου στο νοσοκομείο, έτσι λοιπόν δεν ξέρω πώς πρέπει να το αντίμετοπισω. Δάγκωσα λοιπόν τα χείλι μου και άφησα την μικρή να κάτσει στην καρέκλα, ενώ η Ειρήνη και ο Νίκος μαγειρεύουν.

《Παιδιά Καλημέρα.》είπα χαρούμενα και τους κοιταξα όλους έναν προς έναν.

《Βρε βρε κάποια έχει όρεξη. 》 είπε ο Οδυσσέας και ο Θοδωρής, συμφώνησε απόλυτα.

《Εγώ θα πρέπει να φύγω σε λίγο μαλακα τελείωνε. 》 φώναξε ο Χρήστος στον Νίκο.

《Που θα πας πάλι; 》 ρώτησε ο Θοδωρής και ο Χρήστος του έκανε νόημα να σταματήσει.

Το μυαλό μου αμέσως σκέφτηκε την Ιωάννα και ξεφυσιξα.  Δεν μπορούσα να καταλάβω τι στο καλό γίνεται με αυτούς τους δύο έτσι λοιπόν σκέφτηκα κάτι. Αν τον ακολουθούσαμε και βεβαιωνομασταν ότι πάει στην Ιωάννα θα βλέπαμε την κατάσταση μεταξύ τους. Αμέσως λοιπόν αποφάσισα να πω στον Νίκο ότι εγώ και η Ειρήνη έχουμε μια δουλειά και θα πηγαίναμε σπίτι να πάρουμε και κάποια πράγματα έτσι ώστε να τα φέρω εγώ.

StarsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora