Κεφαλαιο 6

2K 77 1
                                    

Anna

Η ώρα πλησίαζε δύο το βράδυ και εγώ για ακόμα μια φορά βρισκόμουν στο κλαμπ μαζί με την Ειρήνη,σερβιροντας  ποτά. Τα πόδια μου πονούσαν από τα τακούνια και αποφάσισα να πάω να αλλάξω, έτσι ώστε να φορέσω τα αθλητικά μου.  Ήμουν πολύ κουρασμένη και αυτό φαινόταν στο πρόσωπο μου αν έβγαζα όλο το make up. Μια βδομάδα τώρα διαβάζω ασταμάτητα για μια εργασία που έπρεπε να παραδώσω μαζί με τον Μιχάλη.  Η Ειρήνη από την άλλη, εδώ και μερικά βράδια κοιμάται στο σπίτι μιας κοπέλας από την σχολή της.

Πλέον ήταν σχεδόν πέντε το πρωί και εγώ βγήκα από το club. Η Ειρήνη είχε σχολάσει από τις τρεις  το βράδυ και εγώ έπρεπε να γυρίσω σπίτι με τα λεωφορεία. Πήρα μια βαθιά ανάσα και ξεκίνησα να περπατάω προς την δράση του λεωφορείου. Γύρισα το βλέμμα μου προς το δρόμο και είδα ένα μαύρο αυτοκίνητο να σταματάει δίπλα μου. 

《 Όμορφη να σε πάω κάπου; 》 Η φωνή του Sapranov ακούστηκε και εγώ γύρισα να τον κοιτάζω.

《 Σπίτι μου σε παρακαλώ. 》 ανασαίνω βαριά και μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο.

Χαλάρωσα στην θέση μου και έκλεισα τα μάτια μου εκείνος από την άλλη πλευρά κάπνιζε ένα τσιγάρο  και έβγαζε στορυ εμένα να κοιμάμαι. Είχε ξεκινήσει ήδη να μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο μας και εγώ απλά ήλπιζα πει θα πετύχει. Δεν μου άρεσε που θα τον κορόιδευαμε απλά μετά από αυτό το περιστατικό με την κοπέλα του και εφόσον ο Χρήστος πιστεύει ότι με θέλει δεν είχα λόγο να μην προσπαθήσω.  Ένιωθα ήδη άσχημα αλλά τον ήθελα και μέσα στο μυαλό μου ήταν η μόνη λύση αυτή που μου πρότεινε ο φίλος του.

Οι ειδοποιήσεις στο κινητό μου άρχιζαν να πέφτουν σαν βροχή και ενώ είχα κλειστά τα μάτια μου,αμέσως  τα άνοιξα απότομα. Κοίταξα τον Χρήστο ο οποίος γελούσε με την αντίδραση μου και αποφάσισα να ανοίξω το κινητό μου.  Πριν παρόλαβω όμως να το κάνω το κινητό του Χρήστου χτύπησε και χάλασε την σχετική ησυχία που υπήρχε στο δωμάτιο.

《Έλα ρε μαλακα τι θες ; 》 ρώτησε ο sapranov.

Sapranov

Σήκωσα το τηλέφωνο αμέσως μόλις με πήρε ο Θοδωρής, καθώς βρισκόταν μέχρι πριν λίγη ώρα σε ένα live μαζί με τον Νίκο και τον Δημήτρη.

《 Έλα ρε μαλακα τι θες;》 ρώτησα

《 Ο δικός μας τα έχει πάρει πολύ άσχημα που αυτή την στιγμή είσαι μαζί της.  Από όσο ενημερώθηκα από τον Δημήτρη που τον πήγε σπίτι καθόταν ήσυχα και έβλεπε συνεχεία την ιστορία που ανεβασατε. 》 είπε με γρήγορους ρυθμούς.

StarsKde žijí příběhy. Začni objevovat