Κεφαλαίο 35

1.1K 40 20
                                    

Anna

Τα πάντα γυρίζουν γύρω μου. Ζαλίζομαι τόσο πολύ, δεν περίμενα ότι θα ήταν εται σε καμία περίπτωση. Με τα αγόρια καθόμαστε στο καναπέ του σαλονιού του Οδυσσέα και δεν μπορω να κουνηθώ.

《Φίλε πολύ βαρύ σου δώσανε. 》είπε ο Οδυσσέας στον Illeoo και εκείνος γέλασε.

Εγώ με την σειρά μου έκλεισα για λίγο τα μάτια μου έτσι ώστε να χαλαρώσω . Ο Οδυσσέας με την σειρά του μου χάιδευε τα μαλλιά καθώς κάπνιζε από τον μπάφο. Χαμογέλασα απαλά και του έδωσα ένα γλυκό φιλί στα χείλι ενώ μετά ξάπλωσα πάνω στα πόδια του . Δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου,αν τα άνοιγα άλλωστε θα ζαλιζομουν ακόμα περισσότερο.

Το κουδούνι χτύπησε και με έβγαλε από την νιρβάνα την οποία βρισκόμουν πριν λίγο. Ο Οδυσσέας σηκώθηκε για να ανοίξει την πόρτα και μόλις αντίκρισα τον Νίκο απέναντι μου τα έχασα. Δεν μπορούσα να τον βγάλω από το μυαλό μου αλλά τώρα πλέον ήταν μπροστά μου με σάρκα και οστά. Ξεφυσιξα καθώς νόμιζα ότι απλά παραισθήσεις. Όμως ένιωσα τα χέρια του γύρω μου, να με αρπάζει εκνευρισμένος.

《Άσε την κοπέλα μου κάτω ρε μαλακα .》 Φώναξε ο Οδυσσέας.

《Ήξερες πως έχει θέμα με τα ναρκωτικά και της δίνεις μπαφοβρε ζώο;》ρώτησε εκενευρισμενος ο Νίκος.

《Δεν σε αφορά εκείνη συμφώνησε. 》

《Είσαι ηλίθιος αγόρι μου ,μπορεί εμένα να με μισεί αλλά εσένα δεν πρόκειται να σε ξαναδεί ποτέ της αν δεν αλλάξεις μυαλά. 》φώναξε και με οδήγησε προς το αυτοκίνητο.

Δεν μπορούσα να καταλάβω και πολλά άλλα ούτε να αντισταθώ κιόλας. Μου έλειπε ο Νίκος τον σκεφτόμουν συνέχεια αλλά δεν τον ήθελα πίσω γιατί θα έκανε τα ίδια ακριβώς πράγματα. Μουγκρισα και προσπαθούσα να φύγω από πάνω του να δεν μπορούσα, δεν γινόταν.

《Μωρό μου ξέρω δεν θες να ειμαι εδώ αλλά ασε με να σε πάω κάπου δεν κινδυνεύεις. 》 είπε σιγανά και ξεκίνησε να οδηγεί προς κάποια κατεύθυνση.

Πριν καν το καταλάβω βρισκόμουν στο κρεβάτι ενως ξενοδοχείου. Φορούσα τα ρούχα του Νίκου και ήμουν σκεπασμένη με το πάπλωμα, ενώ εκείνος καθόταν στην πολυθρόνα. Με πρόσεχε, όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό με πρόσεχε. Νόμιζε πως κοιμόμουν αλλά εγώ δεν το έκανα.

《Ξέρω έκανα πολλά λαθοι, δεν θα έπρεπε καν να προσπαθώ πλέον για εμάς. Το στοίχημα αυτό ήταν μια βλακεία,δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να το είχα κάνει, είμαι τελείως ηλίθιος. Μόλις σε γνώρισα σε ερωτεύτηκα, το πλάνο αρχικά ήταν να πηγαίνω κανονικά με την Εβελίνα, να κερδίσω το στοίχημα και μετά να μην με δεις ξανά ποτέ. Αλλά κολλησα. Σε ήθελα και σε θέλω σαν τρελός, δεν μπορώ χωρίς εσένα. Γνωρίζω ότι δεν θα με συγχωρέσεις και το σέβομαι απόλυτα,όμως θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπάω πάρα πολύ για να σε αφήσω να φύγεις .》 Είπε σιγανά ο Νίκος και εγώ έκανα πως κοιμάμαι.

StarsWhere stories live. Discover now