Κεφάλαιο 10

1.9K 68 0
                                    

Anna

Ο καιρός στο νησί ήταν εξαιρετικός. Είχε ήλιο χωρίς καθόλου σύννεφα να σκεπάζουν τον ουρανό, με τον αέρα να χτυπά ελαφρά τα κάστανα μαλλιά μου ώστε να τα κουνάει ελάχιστα. Αμέσως κοίταξα το τοπίο γύρω μου, τα σπίτια ήταν όλα λευκά και όμορφα ενώ το πλακόστρωτο δρομάκι που οδηγούσε στο ξενοδοχείο ήταν γεμάτο από διάφορα ηδη πρασινου. Προχωρήσαμε σε εσύ Τι την μαγευτική διαδρομή και φτάσαμε έξω από το ξενοδοχείο. Αμέσως μπηκαμε μέσα και οδηγηθήκαμε προς το κισε όπου θα περνάμε τα κλειδιά για το δωμάτιο. Ο Βαγγέλης αμέσως συνεννοηθηκε και πήρε τρία κλειδιά στα χέρια του . Αμέσως μας έδωσε σε εμένα και στην κολλητή μου το ένα από αυτά λέγοντας μας πως βρίσκεται στην δεν θα πτέρυγα του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο δεν ήταν ένα μόνο κτήριο.  Τα δωμάτια ήταν ενωμένα με το κεντρικό κτήριο μέσω εξωτερικών διαδρομών.  Αφού προχωρήσαμε προς την δεξιά πτέρυγα βρήκαμε το δωμάτιο με τον αριθμό 250 και ανοίξαμε την πόρτα.  Όταν μπήκαμε μέσα, παγωσαμε στην θέση μας . Το δωμάτιο με το που άνοιγε η πόρτα είχε ένα μικρό σαλόνι ντυμένο στα μαύρα . Οι τοίχοι ήταν κατασπροι και  οι ντουλάπες επίσης.  Καθώς προχωρούσες προς το εσωτερικό, ένας τοίχος χώριζε τα δύο υπνοδωμάτια από το σαλόνι. Εκείνα παρόλα αυτά χωρίζονταν από μισο τοίχο καθρέπτη και τον υπόλοιπο γυάλινο.  Από τα δωμάτια μπορούσες να περάσεις στο μπαλκόνι όπου είχε μια μικρή πισίνα και ένα τζακούζι.  Τέλος το μπάνιο βρισκόταν δίπλα στο σαλόνι και ήταν επίσης στα ίσια χρώματα με το υπόλοιπο δωμάτιο.

《Είναι πανέμορφο. 》 είπα μέσα από τα δόντια μου και η Ειρήνη γέλασε με την αντίδραση μου .

《 Είναι εξωτερικό.》 Απάντησε και εκείνη.

Άφησα τα πράγματα μου προσεκτικά πάνω στην θήκη για την βαλίτσα μου. Κοίταξα ακόμα μια φορά το μέρος γύρω μου και έπεσα πάνω στο κρεβάτι. Χαμογέλασα και γύρισα να κοιτάξω την κολλητή μου.

《 Δεν του μίλησα ακόμα. 》 την ενημέρωσα και εκείνη γέλασε.

《 Αλίμονο ομορφιά μου σιγά μην του μιλούσες.》 Με ειρωνεύεται και εγώ πήρα μια βαθειά ανάσα.

Η ώρα ήταν περίπου  δύο το μεσημέρι πλέον και αποφασίσαμε να βάλουμε όλοι τα μαγιό μας , έτσι ώστε να πάμε στην πισίνα του ξενοδοχείου. Φόρεσα το αγαπημένο μου γαλάζιο μπικίνι και αμέσως μετά ένα δυκτιοτο φόρεμα σε χρώμα λευκό.  Αφού φόρεσα και τις αγαπημένες μου λευκές παντόφλες, φόρεσα τα γυαλιά μου και μαζί με την ειρηνη ξεκίνησαμε να περπατάμε προς την πισίνα του ξενοδοχείου. Όταν πλησιάσαμε τα αγόρια που καθόντουσαν στις ξαπλώστρες πάνω στην πισίνα ο Χρήστος σκουντιξε τον Νίκο έτσι ώστε να γυρίσει να με κοιτάξει.

StarsWhere stories live. Discover now