Κεφαλαια 2

2.9K 98 14
                                    

Anna

Δεν  μπορούσα να τον βγάλω από το μυαλό μου.  Εγώ και η κολλητή μου καθόμασταν στο μπαλκόνι και πίναμε ήσυχα από τον καφέ μας καθώς είχαμε ανάψει ένα τσιγάρο η κάθε μία από εμάς.  Εγώ όμως δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου την συνάντηση που είχα με τα αγόρια.   Όσο σκέφτομαι το χαμόγελο του την στιγμή που τους έδωσα τους καφέδες κόντεψε να μου κοπεί η ανάσα.  Τόσο όμορφος με τα κάστανα μάτια του να με κοιτούν.

《Ξέρεις ότι είμαστε τυχερές ετσι; 》 ρώτησε και με κοίταξε καθώς καπνός έβγαινε σιγά από το στόμα της.

《Ισχύει, η αλήθεια είναι πως είμασταν πολύ τυχερές από την πρώτη μέρα την Θεσσαλονίκη να πέσουμε πάνω τους .》 Έσβησα το τσιγάρο μου στο τασάκι και ευτυχία τα μάτια μου κουρασμένη. 

Από αύριο το βράδυ δουλεύαμε σε ένα κλαμπ σερβιτόρες και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω. Θα προτιμούσα μια δουλειά ίσως το μεσημέρι έως το βράδυ, όμως ήταν η μόνη η οποία μας δέχτηκαν αμέσως χωρίς προϋπηρεσία . Έτσι λοιπόν κοιταξα το ρολόι και η ώρα έδειχνε περασμένες μια το βράδυ.  Έτσι αποφάσισα να πέσω για ύπνο έτσι ώστε να μην είμαι κουρασμένη για την πρώτη μέρα στην δουλειά.

                                         . . .     
Φόρεσα μια μαύρη στενή φούστα  και ένα μαύρο κοντό μπλουζάκι.  Αφού φόρεσα και τις μαύρες ψηλές γόβες τις οποίες είχα, ισιωσα τα μακριά κάστανα μου μαλλιά και τα επισα σε μια ψηλή αλογοουρά . Βάφτηκα ελαφρά και φόρεσα το αγαπημένο μου άρωμα.  Η ώρα ήταν περίπου δέκα και εγώ μαζί με την Ειρηνη σε μισή ώρα έπρεπε να είμαστε εκεί έτσι ώστε να μας εξηγήσουν την διάταξη των τραπεζιών και που πρέπει να παραδίδουμε τις παραγγελίες μας .

Είχα άγχος καθώς ενημερώνομουν για όλα όσα έπρεπε να κάνω μέσα στο μαγαζί.  Είχα δουλέψει παλιότερα σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο αλλά αυτό ήταν διαφορετικό. Σήμερα από όσο με ενημέρωσαν εγώ και μια κοπέλα που άκουγε στο όνομα Ζωή, όπως έλεγε και το φωτεινό ταμπελακι στο στήθος της, είχαμε αναλάβει την VIP εξέδρα καθώς είχε live σήμερα.  Ήλπιζα για πρώτη μέρα να πανε όλα καλά.

Η ώρα ήταν σχεδόν μια το βράδυ και το μαγαζί ήταν σχεδόν γεματο.  Τα τραγούδια που ηχούσαν στα ηχεία σε έκαναν να θες να χορέψεις όμως εγώ έπρεπε να παραμένω σοβαρη.  Έβλεπα την Ειρήνη που πήγαινε μπουκάλια σε τραπέζι και εγώ ξεφυσιξα καθώς η εξέδρα μας θα γέμιζε μετά τις μιάμιση . Όσο περιμέναμε άναψα ένα τσιγάρο και ξεκίνησα να καπνίζω.  Το σώμα μου ίσα που κουνιόταν στο ρυθμό της μουσικής καθώς βρισκόμασταν πίσω από την σκηνή όπου ο DJ έπαιζε μουσική.

StarsWhere stories live. Discover now