Κεφαλαίο 18

1.6K 49 0
                                    

Hawk

Πλησιάσα τον φίλο μου που μόλις είχε καθησει στο τραπέζι του. Εκείνος μου χαμογέλασε και με χτύπησε απαλά στην πλάτη σαν ένδειξη ότι χαίρεται που με βλέπει. Χωρίς να χάσω χρόνο μπήκα αμέσως στο θέμα.

《Φίλε θυμάσαι το τραγούδι που είχαμε γράψει; 》 ρώτησε και εκείνος εγνεψε θετικά

《Τελικά θέλω να το πούμε μαζί. 》 τον ένημερωσα και εκείνος με κοίταξε σοβαρός.

《Γιατί; 》είπε μπερδεμένος και εγώ ξεφυσιξα .

《Γιατί πιστεύω ότι το τραγούδι θα απογειωθεί μαζί σου .》 Απάντησα όσο πιο ειλικρινά μπορούσα.

《Ωραία αλλα θα μπεις τον δίσκο που ετοιμάζω. 》 έθεσε τον όρο του .

《Δεκτό 》 είπα και άπλωσα το χέρι μου για να κλείσουμε την συμφωνία.

Το βλέμμα του έπεσε πάνω στην Άννα η οποία καθόταν με τα πόδια της σταυρωμένα δίπλα από τον Χρήστο. Κοιτούσε το κινητό της προσπαθώντας να αποφύγει κάθε βλέμμα του Klaudjo καθώς δεν ήξερε πως να τον αντιμετωπίσει. Χωρίς να χάσω χρόνο την πλησίασα και την σήκωσα προσεκτικά. Την έφερα στο τραπέζι του φίλου μου και εκείνη χαμογέλασε κάπως αμήχανα, όμως έπρεπε να χαιρετήσει και έτσι έκανε. Η αντίδραση του ήταν ένα απλό χαμόγελο και αμέσως μετά η γνωστή ερώτηση αν είναι καλά.

《Όμορφη, πάμε στο τραπέζι να ανέβει και οToquel πάνω;》 την ρώτησα και της φίλησα το μάγουλο, εκείνος μας κοίταξε εξετάστηκα ενώ εκείνη έγνεψε θετικά ως προς απάντηση.

Πλησιάσαμε τα παιδιά που μόλις είχαν ανοίξει την σαμπάνια. Η Ειρήνη χορευε ελάχιστα πανω στα πόδια του Χρήστου ο οποίος την έβγαζε βίντεο. Η Άννα με πλησίασε προσεκτικά και με τράβηξε κοντά της . Χόρευε κολλημένη πάνω μου κρατώντας ένα ποτήρι γεμάτο σαμπάνια.βοσο την παρατηρούσα έμοιαζε σαν άγγελος , τα άκρα της κουνιονταν τόσο απαλα και τα ματια της με κάρφωναν συνέχεια.

Η μουσική σταμάτησε τα φώτα πάνω στον DJ άναψαν και ο Toquel ανέβηκε εκεί για να ξεκινήσει το live του . Γύρισα να κοιτάξω τον κόσμο γύρω μου και η αλήθεια είναι πως δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο κόσμο είχε γύρω μου . Τα flash είχαν ανάψει και φώτιζαν προς το μέρος μας όμως δεν άναβαν για εμάς. Την έπιασα στην αγκαλιά μου και φίλησα τον ώμο της.

Ήξερα πως δεν είχα να φοβάμαι τίποτα απολύτως αφού πλέον είχα σοβαρευτεί όμως δεν ήθελα να την χάσω. Δεν είμαστε καιρό μαζί οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω αποκτήσει τρομερά συναισθήματα σε τόσο μικρό διάστημα αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θέλω να την αφήσω να φύγει.

StarsWhere stories live. Discover now