Κεφαλαιο 24

1.3K 45 0
                                    

Anna

Το δέρμα μου είχε ανατριχιασει καθώς κοιμόμασταν αγκαλιά. Άνοιξα τα μάτια πλέον καθώς ήταν πρωί και γύρισα να κοιτάξω το αγόρι με τα ραστα δίπλα μου. Ήμασταν γυμνοί από το προηγούμενο βράδυ αλλά δεν με πείραζε καν. Φίλησα τα χείλι του για να τον ξυπνήσω και ξανά ξάπλωσα δίπλα του στο κρεβάτι. Άκουσα τα γέλια του και χαμογέλασα γλυκά .

《Είσαι χαζο πρωί πρωί και γελάς; 》ρώτησα και εκείνος εγνεψε θετικά.

《Απλά σε θέλω. 》φιλάει το λαιμό μου αργά και αναστεναζω βαριά.

《Τότε γιατί ειμαι εγώ εδώ 》 γύρισα προς το μέρος του και ανέβηκα από πάνω του .

Τα χείλι μου ενώθηκαν με τα δικά του και τα χέρια του χάιδευαν το γυμνό μου στήθος. Η ανάσα μου ήταν βαριά καθώς τριβομουν πάνω του και εκείνος χαμογελούσε μέσα στο φιλί. Όταν μπήκε πλέον μέσα μου τα δάχτυλα μου γρατζουνουσαν το γυμνασμένο του στέρνο.  Τα βογκητα μου γέμιζαν το δωμάτιο και η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή.  Αν ήξερε να κάνει ένα πράγμα καλά ο Οδυσσέας ήταν αυτό, να με κάνει να φωνάζω.

Κουνούσα την μέση  μου κυκλικά και κρατιωμουν από τα μαξιλάρια όσο και εκείνος συνέχιζε να με κάνει να φωνάζω . Πριν όμως προλάβουμε να συνεχίσουμε ότι ακριβώς κάναμε, κλειδιά στην πόρτα ρου διαμερίσματος ακούστηκαν και τα χέρια του Οδυσσέα κάλυψαν το στόμα μου για να μην φωνάξω ενώ καρφωνοταν μέσα μου . Τα πόδια μου έτρεμαν και η ηδονή είχε κατακλύσει όλο μου το κορμί.

《Άννα, είσαι εδώ; 》 Η φωνή της Ειρηνης ακούστηκε.

Χωρίς να χάσουμε χρόνο απομακρύνθηκαμε ο ένας από τον άλλο για να μην μας καταλάβει και ξεκινήσαμε να ντυνομαστε. Όμως η πόρτα του δωματίου άνοιξε και βρήκε εμένα και τον Οδυσσέα να φοραμε μόνο τα εσώρουχα μας . Η κολλητή μου πάγωσε στην θέση της για λίγα δευτερόλεπτα. Μας έκανε νόημα να φορέσουμε τις πιτζάμες μας γιατί είναι ο Χρήστος εδώ και δεν έπρεπε να καταλάβει τι έχει συμβεί. Εμείς αμέσως υπακουσαμε και κάναμε ότι εκείνη μας είπε.

《Χρήστο είναι εδώ κάτσε στο σαλόνι και ερχόμαστε. 》φώναξε και εγώ ξεφυσιξα.

《Εσύ έχεις πολλά να μου πεις νομίζω. 》 μου είπε η Ειρήνη και εγώ κοκκίνισα κοιτάζοντας την στα μάτια.

《 Πάω μέσα, μην ξεχάσεις να πας στο κομμωτήριο , μου είπες να στο θυμίσω. 》 είπε ο Οδυσσέας και βγήκε από το δωμάτιο πηγαίνοντας προς το σαλόνι.

StarsWhere stories live. Discover now