Κεφαλαιο 36

1.1K 39 52
                                    

Anna

Την επόμενη μέρα ήμουν σπίτι μου αγκαλιά με το αγαπημένο μου αρκουδάκι νομίζοντας πως όλα αυτά ήταν ένα κακο όνειρο.  Δίπλα μου στο κρεβάτι υπήρχαν δύο μπουκετα με λουλούδια και ένας μεγάλος φάκελος. Αμέσως πιάνω στο χέρι μου το φάκελο . Πάνω του έγραφε το όνομα μου και αμέσως μετά από κάτω το όνομα Νίκος.

Ξεφυσιξα και το πέταξα στην γωνία. Ήμουν τόσο εκνευρισμένη από όλα όσα είχαν γίνει που δεν είχα σκοπό να το ανοίξω σε καμία περίπτωση. Η πόρτα ρου δωματίου μου άνοιξε και η μητέρα μου με πλησίασε.  Μου χάιδεψε απαλά τα μαλλιά μου και με κοίταξε.

《Μωρό μου το αγόρι που σε έφερα σήμερα εδώ είναι πολύ καλός μπορώ να πω 》 είπε σιγανά και εγώ εγνεψα θετικά, δεν ήθελα να την στεναχωρήσω άλλωστε.

《Καλός είναι. 》 απάντησα.

《Μου είπε να σου δώσω αυτά τα λουλούδια και τον φάκελο να το  ανοίξεις μέχρι σήμερα το βράδυ στις 10.》με ενημέρωσε και σηκώθηκε από το κρεβάτι. Πήρα μια βαθειά ανάσα και άνοιξα την τηλεόραση ετσι ώστε να βάλω YouTube.

Η μητέρα μου έφυγε από το δωμάτιο και εγώ έβαλα το τραγούδι Wrong Direction να παίζει.  Δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια μου , πονούσα τόσο πολύ με αυτά που είχαν γίνει.  Η σχέση μου με τον Οδυσσέα και η παρέα με τα παιδιά με έκανε να ξεχνιέμαι.  Με την Ειρήνη είχαμε να μιλήσουμε μερικές μέρες.  Ήθελα να μείνω μόνη μου να φύγω μακριά από όλους και από όλα να ηρεμήσω.  Να ξεχαστώ και να αφήσω τα πάντα πίσω μου.

《On my tip-toes
But I still couldn't reach your ego
Guess I was crazy to give you my body, my mind
Don't know what I was thinkin' 'til now
Everyone thinks that you're somebody else
You even convinced yourself》δάκρυα τρέχουν από τα μάτια μου δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλα όσα συμβαίνουν .

《Couldn't even see you through the smoke
Lookin' back, I probably should have known
But I just wanted to believe that you were out sleepin' alone》 σκέφτομαι όλα όσα είχαν περάσει. Όταν με απατησε, όταν με πλησίασε ξανά και όταν ξανά με απατησε . Είχαμε ζήσει τόσα μαζί θεε μου πως μπορούσα να τον βλέπω, τον σκεφτόμουν συνέχεια.

《Loved me with your worst intentions
Didn't even stop to question
Every time you burned me down
Don't know how; for a moment it felt like heaven》πως μπορούσα να τον αφήσω να φύγει, Αλλά και πως θα εμενε δίπλα μου αφού δεν μπορούσα ούτε καν να τον εμπιστευτώ.  Δεν γινόταν να το κάνω αυτό.

StarsWhere stories live. Discover now