Κεφαλαία 3

2.5K 87 14
                                    

Hawk

Η ώρα πρέπει να ήταν δύο το μεσημέρι όταν αποφάσισα τελικά να σηκωθώ από το κρεβάτι μου και να πάω στην κουζίνα ετσι ώστε να πιω καφέ.  Χθες το βράδυ στο club ήπιαμε όλοι πάρα πολύ και δεν ξέρω καν πως καταφέραμε και γυρίσαμε σπίτι.  Σηκώθηκα με αποφασιστικότητα και ξεκίνησα να περπατώ προς την κουζίνα, όταν έφτασα εκεί είδα τον άχρηστο να κάθεται πάνω στο πάγκο με τα μαλλιά του ανακατεμένα και να με κοιτάει.

《Που σε ρε; 》 είπε ειρωνικά και εγώ τον κοίταξα μπερδεμένος καθώς δεν μπορούσα να καταλάβω απόλυτος τίποτα από τον πονοκέφαλο.

《Τι έγινε;》μουγκρισα και έβαλα καφέ σε μια κούπα. Αμέσως μετά κάθησα σε μια καρέκλα δίπλα από το τραπέζι.

《 Ήρθε από εδώ η Εβελίνα και σε έψαχνε. Γκρίνιαζε ότι είδε κάποια βίντεο με εσένα και την Άννα να σου δείνει τον αναπτήρα.  Με ξύπνησε ρε μαλακα. 》 Ο Χρήστος γκρίνιαξε και εγώ γέλασα καθώς έπινα χαλαρός από τον καφέ μου.

《Σοβαρα τώρα; 》ρώτησα και εκεινος εγνεψε θετικά.

Δεν ήξεραν γιατί ήμουν μαζί της.  Η αλήθεια είναι πως πριν ένα χρόνο όντως την ήθελα σαν τρελός, μπορούσα να γράψω τραγούδια για αυτήν να κάνουμε έρωτα μέχρι το πρωί, όμως τώρα ήμουν μαζί της απλά από συνήθεια και ίσως για να μην είμαι μόνος μου . Την έβλεπα πιο πολύ σαν γνωστή μου πάρα σαν μια κοπέλα που ήθελα σαν τρελός.

《Ρε μαλακά αφού δεν την θες , απλά χώρισε την. 》 μπήκε ο Δημήτρης στην συζήτηση.

《Νομίζω πως έχει δίκιο. 》 γέλασε ο ξανθός φίλος μου και εγώ εγνεψα.

Ήξερα ότι είχαν δίκιο αλλά γιατί να χωρίσω άλλωστε; Δεν είχα βρει καν την επόμενη . Χαμογελασα απαλα στην ιδέα οτι κάποια στιγμή θα έβρισκα και τους κοιταξα. Εκεινοι με κοίταξαν  καθώς εγώ έπαιρνα βαθιές ανάσες.

《Να ρωτήσω κατι ;》 ειπε ο Χρήστος και εγώ εγνεψα θετικά.

《 Αυτή η Άννα είναι πολύ όμορφη, γιατί δεν προσπαθείς μαζί της;》ρώτησε ξανά και χαμογέλασα γλυκά καθώς σκέφτηκα το αψεγάδιαστο πρόσωπο της .

Ήταν πολύ όμορφη, τα πράσινα της μάτια ήταν μεγάλα, με μακριές βλεφαρίδες. Είχε μεγάλα χείλι και η γωνίες του προσώπου της απίστευτες. Το σώμα της από την άλλη δεν θεωρούταν ούτε αδύνατο αλλά ούτε και παχουλό. Είχε αδύνατα πόδια και επίπεδη κοιλιά, μικρό σχετικά στήθος, αλλά οι γοφοι της ήταν σαν ποίημα.  Την έκαναν να φαίνεται τόσο όμορφη και ταυτόχρονα τόσο σεξυ . Όμως μια τέτοια γυναίκα δεν θα γύριζε να κοιτάξει εμένα υπήρχαν μοντέλα που θα μπορούσαν να την θέλουν. Σίγουρα καλύτεροι από εμένα.

StarsWhere stories live. Discover now