Κεφαλαιο 16

1.9K 54 0
                                    

Anna

Η ώρα πρέπει να ήταν δέκα όταν αποφάσισα να σηκωθώ από το κρεβάτι και να ντυθώ έτσι ώστε να πάω στην σχολή.  Την είχα παραμελήσει αρκετά εξαιτίας του ταξιδιού αλλά τώρα που όλα είναι χαλαρά και όμορφα με τον Νίκο ήρθε η ώρα να αφοσιωθώ περισσότερο σε αυτή.

《 Μωρό μου που είσαι 》 γκρίνιαξε και προσπάθησε να με ψάξει μέσα στο δωμάτιο.

《Πρέπει να πάω στο μάθημα.  Αν θες κάτσε εδώ και εγώ θα γυρίσω σε κανένα δίωρο 》 είπα και τον φίλησα πεταχτά στα χείλι.

《Θα βγω με τον Χρήστο και θα έρθω να σε πάρω μετά. 》 είπε σιγανά και εγώ εγνεψα θετικά.

Χαιρόμουν που ήμασταν τόσο καλά μαζί.  Βέβαια δεν έχει περάσει  και πολύς καιρός από τότε  που εγώ και εκείνος αποφασίσαμε να είμαστε μαζί, ετσι λοιπόν δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό, απλά ελπίζω πως δεν θα αρχίσουμε τους τσακωμούς από τόσο νωρίς.

Η ώρα ήταν περίπου μια το μεσημέρι όταν εγώ και ο Μιχάλης αποφασίσαμε να πάμε να αγοράσουμε καφέδες, καθώς είχαμε ακόμα δύο ώρες μαθημάτων . Προς το παρόν όλα πήγαν καλά με τις προηγούμενες ώρες και οι εργασίες που παρέδωσα ήταν αρκετά προσεγμένες.

Ο Μιχάλης εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το άτομο που περνάω αρκετό ποσοστό της μέρας μου μαζί του καθώς λόγο των κοινών μας μάθηματων μπορούμε να διαβάζουμε μαζί. Επιπλέον κάτι που ίσως δεν είχα αναφέρει ποτέ πριν , είναι πως ο Μιχάλης εδώ και λίγες μέρες με την βοήθεια μου προσπαθεί να πλησιάσει μια κοπέλα που τον ενδιαφέρει από το club το οποίο δουλεύω . Παρεμπιπτόντως σήμερα για ακόμα μια φορά θα κοιμόμουν ελάχιστα καθώς ο Klaudjo είχε live στο μαγαζί.

Δεν είχαμε μιλήσει από τότε, όμως είχα μάθει απο τον Χρήστο πως χάρηκε όταν έμαθε πως εγώ και ο Νίκος είμαστε επιτέλους μαζί. Σήμερα λπιπον θα ήταν η στιγμή που θα τον αντικριζα, καθώς για ακόμα μια φορά δούλευα στα prive τραπέζια του μαγαζιού.  Ο Νίκος αποφάσισε να έρθει να υποστηρίξει τον φιλο του ο οποίος πρόσφατα είχε βγάλει το καινούργιο του κομμάτι με όνομα  777. Ήλπιζα επίσης να δεχτεί να συνεργαστεί μαζί του στο τραγούδι μου είχε γράψει ο Νίκος. Αυτός ήταν ο κυρίως λόγος που θα ερχοταν σήμερα άλλωστε.

《Δηλαδή έγραψε κομμάτι για εσένα ;》 ρώτησε ο Μιχάλης και εγώ τον κοίταξα στα μάτια.

《 Βασικά ένα μέρος του κομματιού, το υπόλοιπο ελπίζει να το γράψει ο Toquel. 》τον ένημερωσα και εκείνος εγνεψε θετικά κατανοώντας ακριβώς τι έλεγα.

StarsDove le storie prendono vita. Scoprilo ora