Κεφαλαιο 12

1.7K 65 3
                                    

Anna

《Φύγε Νίκο δεν θέλω να σε βλέπω 》 φώναξα και εκείνος χαμογέλασε στραβά.

《 Είσαι σίγουρη ότι το θες μωρό μου;》ρώτησε και εγώ πάγωσα στην θέση μου, εκείνος δεν ήταν που κοίτουσε τήν πρώην του;

《Θέλω απλά να ξεχάσεις ότι έγινε μεταξύ μας. 》 απάντησα και προσπάθησα για ακόμα μια φορά να ξεφύγω από το άγγιγμα του.

《Δεκτό όμως μετά μην τρέχεις από πίσω μου γιατι πολυ απλά δεν θα ασχοληθώ μαζί σου. 》 είπε ειρωνικά και με μια κίνηση ξέφυγα από το άγγιγμα του και πήγα προς το τραπέζι μας .

Χαμογέλασα στα παιδιά που καθόντουσαν εκεί και αφού μάζεψα τα πράγματα μου , τους χαιρέτησα και έφυγα γρήγορα. Δεν με ένοιαζε καν τι θα πιστέψουν απλά ήθελα να φύγω και ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία. Αφού βγήκα έξω από το μαγαζί έστειλα μήνυμα στην κολλητή μου.

Εγω: Σε περιμένω στο δωμάτιο αν θες όμως κάτσε μαζί τους .

Ειρηνη: Έρχομαι, έγινε κάτι;

Εγω: θα σου εξηγήσω από κοντά.

Απάντησα γρήγορα και ξάπλωσα στο κρεβάτι ου ξενοδοχείο καθώς είχα φτασει στο ξενοδοχείο. Τα δάκρυα μου έτρεχαν πανω στο λευκό πάπλωμα . Παίρνω μια ανάσα και κοίταξα την πόρτα του δωματίου ελπίζοντας να μπει μέσα η κολλητή μου. Ήμουν κουρασμένη με αυτή την κατάσταση και το μόνο που ήθελα ήταν η ηρεμία μου .

《Έλα πες μου τι έγινε. 》 Η κολλητή μου κάθησε δίπλα μου και για λίγο ένιωσα γαλήνη.

Της εξήγησα επακριβώς τι έγινε και ξεφυσιξε. Με κοίταξε απογοητευμένη λες και ήξερε πόσο άσχημα ένιωθα.  Έτσι λοιπόν αποφάσισα να χαλαρώσω και να διαβάσω.  Σήμερα μπορεί να είχαν να εμφανιστούν σε ένα γνωστό club εδώ όμως δεν είχα καμία απολύτως διάθεση να πάω.
Η Ειρήνη επέλεξε να καθησει μαζί μου στο δωμάτιο σήμερα.  Άλλωστε είχαμε και μια πισίνα έξω στο μπαλκόνι να μας περιμένει.

《Και σχετικά με τι είναι η εργασία σου όμορφη; 》 ρώτησε η κολλητή μου και με κοίταξε.

《Σχετικά με την ψυχολογία των καταναλωτών.》 Είπα σιγανά και την κοίταξα προσεκτικά.

《Ενδιαφέρον δηλαδή οι μαλακές όταν αγοράζουν μπάφο ποια είναι η ψυχολογία τους. 》 είπε σιγανά αναφερόμενη στα αγόρια και εγώ γέλασα.

StarsWhere stories live. Discover now