Soarele de la miezul nopții

119 11 3
                                    

AgapeFreeSpirit Critica ta este gata, scuze pentru timpul aşteptat!
----------------------
Titlul: Îmi place cum ai reuşeşti să foloseşti doi termeni opuşi în acelaşi titlu, de asemenea evidențiindu-se unul pe celălalt. Are legătură cu cartea, nu e clişeic, deci pot spune că îmi place.

Coperta: Este ok, însă castelul, numele de autor şi de asemenea parte "miezul nopții" nu sunt centrate, iar coperta ar fi arătat mult mai bine astfel.

Descriere: Ai spus să mă axez pe greşeli de tastare, punctuație, dar din fericire nu îți pot face pe plac, deci, nu ai greşeli de acest gen. Prezinți tot ceea ce trebuie prezentat, nu este o descriere nici prea lungă, nici prea scurtă, având în vedere că e o carte fantasy. Îmi place cum te-ai axat pe o descriere a împrejurimilor

Conținut: Ei bine, voi sări peste prezentarea (video)grafică şi voi trece direct la prolog. Încă de la începutul acestuia am observat o mică greşeală de tastare (uite, acum îți fac pe plac): "cu Soarele despărțindu-le gâdurile" Bănuiesc că ar fi trebuit să fie "gândurile". În rest, poate mă înşel, cine ştie, oi fi chiorit, dar, spre ghinionul meu (căci nu am ce critica, hihi), nu am descoperit alte greşeli de tastare, exprimare, ortografie, etc.
Lăsând asta, pot spune clar că a ta lucrare m-a cucerit incă de la primele paragrafe, deşi nu pot spune că mă atrag cărțile de genul şi, sincer, consider că este una dintre cele mai bune cărți din acest gen de pe platformă.

Concluzie: Este o carte excelentă ce merită publicată, chiar cred că ar avea potențial, dar în acelaşi timp pot spune şi despre autoare că este superbă, se vede clar că este talentată.

Notă: 9,6 din 10 (datorită micilor probleme legate de copertă dar, crede-mă, e o notă foarte mare din partea mea)

Plată: Voturi la fiecare capitol al cărții mele "Jurnalul lui Sadie" şi o părere sinceră la adresa acesteia în minim 30-40 de cuvinte.

    (Sincer, nu mă aşteptam să imi placă atât de mult cartea, apropo ^^)

                                                    - George

CriticiWhere stories live. Discover now