I'm back (kinda)

104 1 5
                                    

Wow ten eerste wil ik zeggen, sorry dat ik zolang niet heb geschreven en niks heb laten horen. Eerlijk gezegd ben ik al een tijdje niet mezelf (geweest), waardoor het wat minder ging. Gelukkig gaat het nu steeds beter, al heb ik soms nog wat mindere dagen. Ik krijg de laatste tijd veel meldingen dat jullie massaal weer dit boek aan het lezen zijn en dat fleurt me echt op. Ik lees de al een paar weken dit boek steed opnieuw door en nu begint het wel weer te kriebelen om weer te gaan schrijven.

Ik twijfel alleen of ik verder moet gaan met dit boek. Ik had namelijk een heel idee van hoe het zou moeten gaan lopen, maar ik ben het een beetje kwijt en wil dingen anders doen. Nu wil ik graag van jullie weten: zouden jullie het leuker vinden als ik dit boek verder schrijf? Of als ik een nieuw boek begin? En in beide gevallen: welke onderwerpen zouden jullie nog leuk vinden die verwerkt kunnen worden?

Ik vind het leuk om te horen wat jullie graag willen lezen en dan beloof ik ook dat ik weer mijn best ga doen om actiever te worden.

💕

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Nov 25, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Now That I've Found You Ft. Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu