14.0

236 6 0
                                    

<Martijn>

De afgelopen maanden ben ik veel weg geweest, maar nu ben ik even voor een paar weekjes thuis. Mila en ik hebben bijna iedere dag gebeld en vandaag ga ik haar ophalen van het vliegveld. Voorlopig blijft ze dan ook bij mij. Louis heeft volgens mij helemaal geen contact met Mila gehad. Wel heeft hij inmiddels een vriendin, Nina. Mila vroeg wel eens naar hem, maar steeds durfde ik haar niet te vertellen dat hij een vriendin heeft. Mila moet ik om 15.45 op halen van het vliegveld. Louis en Nina komen vanavond bij ons eten. Hij weet dat Mila terugkomt en dat zij er dus ook zal zijn. Aan zijn stem te horen vond hij dat wel moeilijk.

<Louis>

Nadat Mila terug is gegaan naar New York, ben ik een paar dagen naar Nederland geweest. Ik miste Mila en dus ging ik veel uit en dronk ik te veel. En toen kwam ik Nina tegen, alles is te snel gegaan tussen ons en ik heb er ook over na gedacht om het uit te maken, maar toen bedacht ik me dat ik zo Mila misschien wel kan vergeten. Vanavond moet ik Nina aan Mila voorstellen en daar zie ik nogal tegenop. En wat als ik toch weer gevoelens krijg voor Mila? Even overweeg ik dan ook om af te zeggen met de smoes dat ik me niet lekker voel, maar ik zal Nina toch ooit aan haar moeten voorstellen. Gisteren vroeg Martijn of ik Mila van Schiphol wilde halen of in ieder geval mee wilde gaan. Ik heb maar gezegd dat ik 's middags nog iets te doen heb. Nu gaat hij volgens mij met Charelle.

<Mila>

De afgelopen maanden is er veel veranderd. Mijn meubels en het huis heb ik meteen toen ik terug kwam te koop gezet. En eigenlijk ging alles heel snel. Een alleenstaande moeder kwam met haar dochter van 3 en een tweeling van 1,5 voor het huis en ze waren meteen verliefd. De moeder vertelde me dat ze nu nog in een flat woonden en aangezien er een vierde kindje op komt was werd het daar te klein. Ze vertelde me ook dat de vader van alle 4 de kinderen overleden was aan een hartstilstand. Later kwam ze er pas achter dat ze zwanger was van haar vierde kindje. De kinderen vonden het huis geweldig en voor het gemak hebben ze veel van de meubels ook overgenomen. Toen ze gisteren de sleutels kregen hadden ze allemaal een tekening gemaakt. Die heb ik nu ook in mijn koffer zitten.

Mijn auto heb ik verkocht aan een auto dealer en omdat hij nog niet zo oud was  en er nog goed uit zag heb ik er een mooie prijs voor terug gekregen.

Twee dagen geleden was mijn afscheidsfeestje op het werk. Toen besefte ik me eigenlijk pas dat ik hier helemaal niks heb. Het waren mijn collega's maar daar bleef het bij. We deden nooit iets leuks behalve met personeelsuitjes. Ik denk dat ik de juiste beslissing heb gemaakt nu, om terug te gaan naar Nederland. Voorlopig zal ik bij Martijn blijven, maar eigenlijk wil ik wel mijn eigen plekje, ik wil hem en Charelle niet tot last zijn.

Nu zit ik in het vliegtuig en ben ik alweer bijna in Nederland. Martijn en ik hebben veel gebeld en ook met Charelle heb ik regelmatig contact gehad. Helaas heb ik van Louis niks gehoord. Ik heb vaak op het punt gestaan om hem te bellen, maar steeds bedacht ik me dat hij wel druk zal zijn. Martijn vertelde ook dat hij de afgelopen maanden een druk schema had. Als ik Martijn aan de telefoon had vroeg ik ook wel vaker naar Louis en Charelle, volgens Martijn ging het goed met ze.

In het vliegtuig luister ik naar een paar tracks die Martijn me doorstuurde, hij wilde graag mijn mening hebben. Ze zijn nog niet af maar er zaten echt wel goeie tussen. Natuurlijk waren er ook een paar minder goeie, die heeft hij aangepast en ook dan kreeg ik ze weer doorgestuurd. Hij heeft me ook wat dingetjes verteld over nieuwe collabs en andere dingen die binnenkort gaan komen. Helaas mag hij, en ik dus ook, daar nog niks over zeggen totdat het zover is. Martijn stond er trouwens op mijn vliegticket te betalen en dus vlieg ik businessclass, wat eigenlijk nergens op slaat. Ik bedoel zie het even voor je, een 17-jarig meisje dat net haar baan heeft opgezegd, zonder enig diploma en eigenlijk ook zonder geld vliegt businessclass vanuit New York naar Amsterdam. Dat zou zo op de voorpagina van een krant kunnen. Ik moet straks wel eerst een baan vinden in Nederland, dan kan ik kijken voor een appartement en Martijn mijn vliegticket terugbetalen. Een auto kopen heeft voorlopig nog geen zin, ik wordt over 2 maanden pas 18 en dus mag ik in Nederland nog niet rijden. Bovendien weet ik niet eens of ik met mijn Amerikaans rijbewijs wel in Nederland mag rijden. Gelukkig zijn dat pas zorgen voor laten. Nu moeten weer maar eerst voor zorgen dat we veilig landen.

<Louis>

Het heb het omkleden zo lang mogelijk uitgesteld en dat lukte ook aardig totdat Nina begon te zeuren dat we echt zo moesten gaan. Inmiddels heb ik al 3 shirts aangehad en 2 blouses. Ik vraag me alleen wel af of een blouse niet te chic is. Nina geeft me geen tijd om na te denken. Nadat ze heeft gezegd dat ik er goed uitzie pakte ze de autosleutels en liep ze de deur uit. Nina is nog nooit bij martijn thuis geweest en dus rij ik. Wel heeft ze hem en Charelle al een keer ontmoet, dat scheelt miscchien wel al veel. Nina weet niet hoe close Mila en ik de laatste weken voor haar vertrek zijn geworden. Eerst sliepen we alleen samen als Charelle bij Martijn sliep, maar de laatste weken voor haar vertrek sliepen we ook samen als Charelle er niet was. In de auto op weg naar Amsterdam probeer ik te bedenken waar ik het met Mila over moet hebben. Hoe het was in New York? Waarschijnlijk druk. Hoe het afscheid was van haar werk? Waarschijnlijk niet leuk. Hoe de verkoop van haar huis en auto ging? Ja dag, dat heeft ze waarschijnlijk al 10 keer aan mensen verteld en Martijn en Charelle zullen dat sowieso al weten. Het moet niet lijken alsof ik nu ineens wel interesse ga tonen in wat Mila gedaan heeft terwijl ik haar in de 3 maanden dat ze weg was geen één keer heb gebeld.

Now That I've Found You Ft. Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu