9.0

251 6 0
                                    

<Martijn>

Ik pak Charelle's hand en loop naar Mila toe. "Dit is Mila. Mila dit is Charelle." Ze schudden elkaar de hand. Pff... dat is dan al gebeurd. Louis roept vanaf de andere kant van de kamer. Ik laat Mila en Charelle even alleen en loop zijn kant op.

<Mila>

"Dus hoe ken je Martijn?" vraagt Charelle terwijl we naar de bank lopen. "Martijn en ik woonden vlakbij elkaar. We waren goede vrienden. Toen Martijn een contract aangeboden kreeg bij Spinnin' Records zagen we elkaar niet meer." "Hebben jullie iets gehad?" "Heel kort, net voordat Animals uitkwam. Of we nu wel of niet iets hadden, het veranderde niets tussen ons, we waren altijd al heel close." Louis en Martijn ploffen naast ons op de bank. Charelle richt zich tot Martijn en vraagt hoe het in New York was. Ik begin aan mijn nagels te plukken. Was het wel zo'n goed idee om mee te gaan? Dit voelt ongemakkelijk.

"Mila! Mila!! MILA!!!" Martijn knipt in zijn vingers. "Sorry, wat is er?" "Ik zei dat ik eigenlijk bij Charelle wilde slapen. Dus vind je het erg om met Louis te slapen?" Ik schud mijn hoofd. Ik wil niet lastig zijn. Daarbij heb ik de afgelopen nachten ook met Louis geslapen. Oké, toen was Martijn er ook bij, but I can't see the difference.

<Louis>

"Louis??" vraagt Martijn terwijl hij me schuin aankijkt. Ik schrik een beetje van zijn vraag. Niet dat ik het erg vind om met Mila te slapen, maar ik ben bang dat het ongemakkelijk word ofzo. "Komt goed" geef ik hem dan als antwoord. Tja, wat moet ik anders zeggen. Martijn en Charelle lopen hun slaapkamer binnen, even omkleden voordat we zometeen gaan uiteten. Martijn wilde eerst alleen gaan met Charelle, maar zonder rijbewijs komt hij niet ver. Martijn heeft dus besloten om al zijn vrienden ook mee te nemen. Na een tijdje besluiten Mila en ik ons ook maar eens om te gaan kleden. Gelukkig heeft iedere slaapkamer zijn eigen badkamer dat scheelt heel wat tijd.

Na een uurtje zitten we met z'n achten (Louis, Mila, Charelle, Martijn, Damian,  Menno, Rj en Emilio) in een restaurantje. Het is niet zo'n super chic restaurant, maar dat geeft niet. We zitten een beetje achter in het restaurant, afgezonderd van de rest. Dat verkleint voor Martijn de kans om herkent te worden, tot nu toe werkt dat ook vrij goed. Alleen het personeel heeft hem herkent, maar die kan je moeilijk op afstand houden. Het is best grappig om te zien hoe de rest bijna niet kan geloven hoe close Mila en Martijn waren. Eigenlijk is dat ook best raar. Martijn wilde voor de hele tafel champagne bestellen, maar aangezien we met de auto zijn gaat dat plan al niet door. "Louis, drink jij maar. Ik rij wel terug, ik ben toch geen 18." Ik kijk Mila aan. "Nee joh, drink jij maar. Niemand hier merkt dat je geen 18 bent. Ik rij wel." Zeg ik terwijl ik haar een glas aangeef. Alleen Rj en ik drinken geen champagne, wij rijden terug.

"Ik ben moe!" zeurt Mila als we door de gangen van het hotel teruglopen naar onze kamer. Het is half 3 's nachts Aubrey en Watse hadden al een paar keer gebeld waar we bleven. Nadat we hadden gegeten en op weg terug waren naar de auto's kwamen we langs een club, de bedoeling was om heel even naar binnen te gaan. Maarja je weet hoe die dingen gaan. Het word gezellig, goede muziek en dan ben je mensen kwijt, voor je het weet is het half 3 's nachts en wil de nachtportier van het hotel je eigenlijk niet meer binnenlaten. "Maak jij je maar eerst klaar, dan kan je gaan slapen." zeg ik tegen Mila als we de slaapkamer binnenlopen. Ze knikt, pakt haar spullen en loopt de badkamer binnen. Als ze na 10 minuten naar buiten komt loop ik op mijn beurt naar binnen. Zodra ik de badkamer weer uitloop ligt Mila al te slapen, bovenop de dekens inplaats van eronder. Ik lach in mezelf, ze is echt cute. Voorzichtig probeer ik de dekens onder haar vandaan te trekken, als dat gelukt is leg ik ze over haar heen. Vervolgens ga ik naast haar liggen. Ik kan het niet laten om een kus op haar voorhoofd te drukken, gelukkig slaapt ze gewoon verder nadat ze comfortabeler is gaan liggen.

<Martijn>

Tevreden kruip ik naast Charelle in bed. Vanavond was gezellig met al mijn vrienden. Mila viel gelukkig niet buiten de boot, integendeel zelfs iedereen beschouwde haar alsof ze er altijd al bij was. Ik vraag me alleen wel af of het zo verstandig was om daarna nog naar die club te gaan. Aubrey en Watse waren er in ieder geval niet heel erg blij mee. Wat maakt het uit we hebben het leuk gehad. Morgen gewoon lekker uitslapen dan ben ik weer uitgerust voor de show 's avonds. "Waar denk je aan?" vraagt Charelle. "Gewoon, vanavond was gezellig. Mila leek het ook naar haar zin te hebben." Charelle knikt. "Ze lijkt me een leuk en aardig meisje. Wel raar om te weten dat jullie zo'n goede vrienden waren en dat jullie iets gehad hebben." "Rustig maar, we hebben iets gehad ja, maar dat was eenmalig. Ik ben bang dat ik Mila anders weer kwijt raak. Daarbij heb ik jou nu. Dus Mila en ik blijven gewoon vrienden. Niet jaloers zijn."

<Mila>

Midden in de nacht word ik wakker. Ik moet naar de wc. Snel loop ik de badkamer binnen. Als ik klaar ben drink ik nog een paar glazen water, ik had dorst. Niet erg slim bedenk ik me naar 3 glazen, dadelijk moet ik straks weer. Als ik de slaapkamer binnenloop zie ik dat Louis gewoon nog ligt te slapen, best schattig hoe hij daar ligt. Ik ga aan de andere kant weer in bed liggen, een poging doen tot slapen. Ik snak eigenlijk wel naar een pilletje, dan weet ik 100% zeker dat ik goed slaap. Helaas heb ik de pilletjes thuis gelaten. Misschien ook maar beter ook, nu moet ik wachten tot ik eindelijk in slaap val, mezelf kennende kan dat nog wel even duren.

Now That I've Found You Ft. Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu