5.0

405 7 1
                                    

Dit hoofdstuk ging echt snel. ik schijf sinds hoofdstuk 4 alles eerst in Word zodat ik daar automatisch een back-up heb staan. En ik ben zo blij dat ik dat nu doe. Ik wilde namelijk vanmiddag verder schrijven vanaf mijn telefoon omdat ik bij een vriendin was en toen waren de laatste twee hoofdstukken weg. Thuis heb ik die vanuit Word meteen weer in Wattpad geplakt zodat ik weer verder kon. Als ik niet vanuit Word zou schrijven zou ik dus weer opnieuw moeten beginnen. Voor mensen die dus vanuit hun laptop en telefoon schrijven, ik raad jullie echt aan om alles ook in Word te zetten, gewoon een tip. XXX

<Mila>
Ik word wakker van de zon die door de gordijnen schijnt. Ik kijk op de wekker. Half 8. Langzaam haal ik Martijn's arm van mijn middel en stap ik uit bed. Uit de kledingkast haal ik mijn zomerjurkje en dan stap ik onder de douche. Nadat ik mijn make-up en haar heb gedaan loop ik de slaapkamer weer binnen om mijn ketting te pakken, de jongens slapen allebei nog. Ik loop de trap af naar beneden en begin vast aan het ontbijt.

<Louis>
Als ik wakker word ruik ik meteen de geur van pannenkoeken. Ik trek snel een shirt aan en loop dan met Martijn naar beneden.

Na het ontbijt gaat Martijn douchen. Ik help Mila ondertussen met het opruimen van de ontbijtspullen. Dan laat ze me haar studio zien. Wow, ik bekijk de verschillende camera's die in een kast liggen. Mila stopt ondertussen één van de camera's in een rugzak en loopt dan naar de slaapkamer. Daar stopt ze nog wat kleding in een andere rugzak. De kast met de camera's sluit ze af en ze zet het witte scherm ervoor.

<Mila>
Als Martijn klaar is stappen we in de auto. Martijn heeft mijn spotifylijst aangezet. Tijn, hoelaat moet je draaien?" "Uhm, volgens mij 10 uur ofzo, maar van te voren nog interviews enzo. Na de show is er nog een after, maar we kunnen ook gewoon terug naar het hotel.". Ik knik. Dan hoor ik een mobiel afgaan, Louis gooit zijn telefoon naar achter en Martijn neemt op. Ik haal mijn mobiel uit mijn tasje en scroll door de meldingen; Twitter: Martin Garrix volgt jou, Instagram: Martin Garrix heeft gevraagt of hij/zij jou mag volgen en Snapchat: Martin Garrix heeft jou toegevoegd als vriend. Ik accepteer ze allemaal en volg hem terug, mocht ik hem nu toch weer verliezen dan kan ik in ieder geval zo nog contact houden. Martijn hangt op met de mededeling dat hij dadelijk een meeting heeft die zo'n drie uur gaat duren.

In het hotel verdwijnt Martijn bijna meteen een vergaderruimte in met de rest van het team, alleen Louis en ik blijven over. Na een tijdje besluiten we naar Central Park te gaan. In de auto geeft Louis mij zijn telefoon. "Wil je Martijn even appen waar we heen zijn?" Ik draai de telefoon naar Louis toe zodat hij hem kan ontgrendelen. Met zijn duim ontgrendelt hij de telefoon. Ik ga naar Whatsapp en stuur een berichtje naar Martijn dat we naar Central Park zijn.

Eenmaal in Central Park besluiten we naar Central Park Zoo te gaan. Louis heeft zijn camera nog in de auto liggen dus die nemen we mee. Als we een paar dieren gehad hebben besluiten we even iets te gaan drinken. Tijdens ons gesprek over van alles en nog wat merk ik dat Louis en ik wel meer gemeen hebben dan alleen onze liefde voor fotografie. Zo liggen we qua muzieksmaak ook vrij dicht bij elkaar.

Na twee en een half uur in Central Park Zoo te hebben doorgebracht besluiten we weer terug te rijden naar het hotel. Als Louis aan de bestuurderskant is ingestapt begint hij te zeuren, "Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om te rijden.". Ik offer mezelf dus op om terug te rijden naar het hotel. Louis sluit zijn telefoon aan op de speaker van de auto en wil net Martijn appen dat we onderweg zijn als Martijn belt. "Jo Lou, uhm wij moeten eigenlijk zeg maar nu gaan. Aangezien jullie er nog niet zijn en jullie toch niet bij de interviews hoeven te zijn laat ik jullie backstage pasjes in het hotel liggen. Zou je dan wel mijn ouders op willen halen van het vliegveld? Die landen namelijk over een half uur.". Louis spreekt met Martijn af dat we over drie uur daar op het terrein zijn en dat we nu meteen doorrijden naar het vliegveld.

Martijn's ouders landen pas over 20 minuten en dus besluiten Louis en ik Starbucks te halen voor we naar de gate lopen. Louis haalt zijn telefoon uit zijn zak als die afgaat. "Ik heb mijn ouders verteld dat er een verassing is op het vliegveld, Mila dus." leest Louis voor. Precies op dat moment komen er een man en vrouw met hun dochter door de schuifdeuren gelopen. Louis pakt mijn hand en loopt hun richting op. Hij omhelst hen alle drie en dan draaien ze zich naar mij. Ik herken de mensen meteen, Martijn's ouders en Laura. Na even kort verteld te hebben over wat er de afgelopen tijd is gebeurd en over waarom ik in New York woon lopen we richting parkeer plaats. "Mila, wil je rijden" ik knik "vangen dan" als ik me omdraai zie ik de autosleutels door de lucht vliegen, behendig vang ik ze op.

In het hotel loop ik onze slaapkamer binnen terwijl Louis Laura en Martijn's ouders hen de slaapkamers laat zien. Ik besluit me voor de show toch even om te kleden en pak schone kleren uit de kast. Op de badkamer kam ik mijn haren nog even door en werk ik mijn make-up bij.

Als ik klaar ben ga ik even op het bed liggen en pak  mijn telefoon van het nachtkastje af, ik had hem nog snel even in de lader gelegd toen we terug kwamen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als ik klaar ben ga ik even op het bed liggen en pak  mijn telefoon van het nachtkastje af, ik had hem nog snel even in de lader gelegd toen we terug kwamen. Louis komt de kamer binnen, gooit zijn shirt op zijn bed en ploft dan naast mij op het tweepersoonsbed. We delen deze kamer met z'n drieën, Martijn en ik in het tweepersoonsbed en Louis in het eenpersoonsbed ernaast. Ik kijk naar Louis die met gesloten ogen nog steeds op het bed ligt. Ik word uit mijn gedachte gehaald door een klop op de deur. Ik loop naar de deur waar ik Martijn's vader aantref. "Hoe laat hebben jullie met Martijn afgesproken?" ik kijk op mijn horloge. "Over een uur en 10 minuten, maar ik denk dat we maar gaan we moeten een uur rijden." Martijn's vader knikt en loopt de woonkamer in. Ik loop terug naar Louis. "Lou, kom we moeten gaan" maar Louis reageert niet. "Lou, wakker worden. Lou." Fluister ik dan bij zijn oor. Dat lijkt te werken want binnen  no time kijk ik in zijn ogen. Snel loop ik naar het nachtkastje waar ik mijn telefoon pak.  Louis trekt ondertussen een shirt aan en dan lopen we naar de woonkamer.

<Louis>

Mila zit naast me in de auto op weg naar Martijn. Het is stil in de auto. Martijn's ouders zijn met elkaar in gesprek, Laura appt met vriendinnen en Mila stelt haar camera opnieuw in. Ik kan niet wachten om straks met haar samen foto's te maken. Ik ben benieuwd wat ze ervan vindt, het is toch anders dan shoots, dat vind ik tenminste. Ik rij de parkeerplaats van de club op en parkeer de auto vlakbij de artiesteningang. Mila deelt de backstagepasjes uit. Mila en ik gaan als laatste naar binnen en natuurlijk vraagt de bewaker waar Mila's pasje is. Als ik heb uitgelegd dat ze met mij meeloopt als fotografe en we onze camera's hebben laten zien mogen we doorlopen. Martijn moet over 5 minuten draaien dus we zijn perfect op tijd. Mila knuffelt hem snel en dan loop ik met haar naar de boven ring. De bovenring is iets hoger dan het podium waardoor je hier mooie foto's kunt maken. Van Aubrey hebben we allebei een pasje met 'photographer' gekregen zodat we het afgeschermde gedeelte in kunnen. In dit gedeelte is de balustrade erg laag waar door je mooie foto's kunt maken vanuit de traptreden die over het gehele gedeelte lopen.

Now That I've Found You Ft. Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu