13.0

252 8 1
                                    

12.0 is bijgewerkt, de eerste alinea miste maar die staat er nu ook op. Dus mocht je dat gemist hebben, lees 12.0 of alleen de eerste alinea even.

Misschien dat het jullie niet interesseert, maar toen ik een jurk moest hebben voor Mila, keek ik eerst tussen de afbeeldingen die op mijn laptop staan. Ik wist namelijk dat daar foto's opstonden van galajurken die ik graag wilde hebben. De jurk die Mila hier heeft wilde ik zo ontzettend graag hebben voor mijn gala, maar mijn ouders vonden hem te duur en dus mocht ik hem niet. Maar nu komt die foto dus toch nog van pas. De jurk van Charelle komt wel gewoon van het internet.
Enjoy❤️

<Martijn>
We zijn inmiddels al een paar weken verder en momenteel zitten we in Parijs. Gisteren heb ik Mila gevraagd of ze misschien wil mee blijven touren, voor altijd. Ze zei dat ze bedenktijd nodig had en dat begrijp ik, sinds bijna een jaar woont ze in New York, ze heeft daar een baan en een huis, dat kan ze niet zomaar opzeggen. Tussen Mila en Louis gaat het super. Soms vraag ik me af of ze niet stiekem iets hebben , maar als ik ze dat vraag beginnen ze keihard te lachen en zeggen ze dat ze gewoon vrienden zijn. Daarbij is het volgens Mila strafbaar omdat zij minderjarig is en Louis meer dan 4 jaar ouder is. Achja het zal allemaal wel. Ik probeer het steeds zo gezellig mogelijk te maken zodat Mila niet terug wil naar New York, want ik zal haar keuze respecteren maar stiekem wil ik dat ze bij mij blijft. Soms lig ik gewoon nachten wakker en dan denk ik aan wat er gaat gebeuren als Mila terug gaat naar New York. Zal het dan net zo gaan als 4 jaar geleden? Of houden we dit keer wel contact? Charelle merkt dat ik er veel mee bezig ben. "Luister, het maakt niet uit wat Mila doet, jullie zijn ouder en verstandiger nu. Daarbij kwamen jullie toen net uit een relatie en zat jij in een heel drukke en hectische periode. Je bent nu veel meer gewend aan die drukte. En anders help ik je er nog even aan herinneren dat je Mila nog moet bellen of facetimen." Soms weet ik echt niet wat ik zonder Charelle moet, ze heeft gelijk, alles is anders nu.

Mila komt de kamer binnenlopen. "Willen jij en Charelle zo even naar onze kamer komen, ik wil jullie iets vertellen.". Ik knik. "Thanks, dan ga ik Louis zoeken" Als ze dat heeft gezegd loopt ze de kamer weer uit. 5 minuten later loop ik met Charelle naar de kamer van Mila en Louis. We hebben het nog even kort gehad over waarover Mila ons zou willen spreken. Ze gaat weg, is wat steeds door mijn hoofd spookte nu nog steeds eigenlijk.

<Mila>

Als Martijn en Charelle de kamer binnen komen voel ik de druk een beetje. Terwijl deze keuze niet eens hard is. het moet gewoon, ik kan niet hier blijven. Ik heb een huis, een baan en een auto. "Martijn vroeg gisteren of ik mee wilde blijven touren en of ik een deel wilde worden van het team. Ik had tijd nodig om na te denken en ik denk dat ik er nu uit ben..." "Je gaat weg of niet?" onderbreekt Martijn me dan, ik zie de tranen in zijn ogen staan. Langzaam knik ik. "Voor even, ik ga mijn huis en auto verkopen en mijn baan opzeggen. Een beetje netjes afscheid nemen en dan kom ik naar jullie toe." Vol ongeloof kijkt Martijn me aan en dan begint hij te schreeuwen. "Dat bedoel ik toch niet gek! Ik dacht dat je echt wegging, voor altijd!" Ik lach, alsof ik niet wist dat dat is wat hij bedoelde. "Wanneer ga je?" vraagt Louis dan. "Hoe eerder ik ga hoe sneller ik terug ben dus ik dacht aan  morgenvroeg. Dan hebben we vanavond nog." "Wanneer kom je terug?" "Als het huis en de auto verkocht zijn, voor het werk heb ik een opzegtermijn van een maand, dus binnen een maand ben ik sowieso nog niet terug."

Vanavond gaan we uiteten en op een of andere manier stuurt Martijn me nu last-minute met Charelle op pad om jurken te kopen. Ik weet niet waar hij wil gaan eten, maar Martijn niet zo van de extreem chique restaurants. Dus tenzij het een heel chique pizza restaurant is heb ik geen idee wat ik moet verwachten. Maar goed, Charelle en ik lopen nu door het centrum van Parijs en het enige wat we zien zijn enorm dure winkels. Aangezien ik straks geen baan meer heb en dus ook geen inkopen ben ik niet van plan om veel geld uit te gaan geven, maar volgens Charelle hoef ik me om het geld geen zorgen te maken. Zodra we een winkel binnengaan duwt ze me een paar jurken in de hand met het verbod om naar de prijskaartjes te kijken. De eerste drie jurken vielen al af, maar de laatste jurk is perfect. Het is een lange zwarte jurk met een lint rond de taille en over de hele jurk zitten diamante steentjes. Als ik het kleedhokje uit kom gelopen om Charelle de jurk te laten zien zie ik dat ze zelf een mooie zwarte jurk aanheeft die haar perfect staat. Nadat we ons weer hebben omgekleed lopen we naar de kassa. "Charelle wacht, hoeveel is die jurk?" "Dat hoef jij helemaal niet te weten, Martijn betaalt, zie het maar als een cadeautje." lacht ze. Ik besluit het erbij te laten, de discussie aangaan heeft waarschijnlijk niet zo heel veel zin. Onderweg naar de auto halen we nog ergens hakken. Als we bijna bij de auto zijn zie ik een leuk souvenirwinkeltjje, snel lopen we nog even naar binnen. Als ik langs een stel fotolijstjes loop besef ik me dat ik in het hotel nog een hele stapel polaroids heb liggen. Ik zoek 3 fotolijstjes uit voor Louis, Charelle en Martijn. Ik weet het, best wel cliché, maar ik neem nog wel iets leuks mee uit New York. Zonder dat Charelle het ziet reken ik de lijstjes af en stop ik het plasticzakje in te tas bij mijn schoenen.

De dag erna staan we met z'n allen op het vliegveld. Martijn en Louis namen ons gisteren mee naar een super chique restaurant op de 2e verdieping van de eiffeltoren. Terwijl wij onze nieuwe jurken aanhadden waren Louis en Martijn geheel en pak. Iets wat ik van Martijn niet direct had verwacht. Nu staan we dus hier op het vliegveld. Het voelt alsof ik wegga en niet meer terugkom. Hoe gezellig het gisteren was, ze stil is het nu. Niemand zegt iets. Als het dan echt tijd is voor mij om te gaan geef ik iedereen een knuffel. Ik probeer mezelf sterk te houden door te zeggen dat ik snel terugkom en dan loop ik door de gate, terug naar New York...

Mila's jurk:
(Steeds als ik deze jurk zie baal ik dat ik hem niet had voor mijn gala😢)

Mila's jurk:(Steeds als ik deze jurk zie baal ik dat ik hem niet had voor mijn gala😢)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Charelle's jurk:

Charelle's  jurk:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Now That I've Found You Ft. Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu