6.0

359 6 1
                                    

Even een paar vraagjes vooraf...Hebben jullie nog ideeën voor een leuk boek op Wattpad? Alle suggesties zijn welkom!
XXX

<Louis>
"Volgens mij zijn jou instellingen beter dan die van mij" zeg ik lachend. We hebben dezelfde camera en we zitten op dezelfde afstand dus daar kan het niet aan liggen. Mila houdt haar camera bij die van mij zodat ik kan zien hoe die van haar is ingesteld. Ik pas een paar dingen aan en knik dan. Na een tijdje bekijk ik de foto's. Ze zijn scherper en mooier nu. Martijn is bijna klaar en Mila en ik lopen weer backstage. Er zijn ondertussen meer dj's gekomen die zometeen na Martijn draaien.

Als Martijn de volgende dj heeft aangekondigd en van het podium afkomt omhelst hij Mila meteen en weer kust hij haar, dit keer alleen op haar voorhoofd. Au, daar is die steek van jaloezie weer. Martijn praat even met zijn ouders, Laura en Mila en komt dan mijn kant op. "Mooie foto's man, Mila heeft ze laten zien." "Ow ja, haar instellingen waren beter dan die van mij. Ik hoefde haar niks te leren". In de auto terug naar het hotel leunt Mila tegen Martijn aan, ze is moe en dat is meteen één van de redenen dat we niet naar de after zijn. Ik kijk in de binnenspiegel, weer die steek. Waarom ben ik zo jaloers om wat Mila en Martijn hebben? Ze zijn gewoon vrienden. Martijn heeft Charelle. Ik word uit mijn gedachte gehaald door een ambulance die met sirenes voorbij rijdt. Opletten Louis, anders veroorzaak je dadelijk nog een ongeluk.

Als we bij het hotel zijn is Mila al tegen Martijn aan in slaap gevallen. Ik til haar op uit de auto zodat Martijn ook uit kan stappen. Martijn pakt zijn rugzak en de rugzakken van Mila en mij uit de auto. De rest is allemaal het hotel al in als ik de auto afsluit. Binnen leg ik Mila op het bed en loop vervolgens de badkamer binnen.

<Mila>
Ik word wakker van het licht dat ineens aangaat. Als Louis de badkamer uit komt lopen besluit ik me ook maar even om te kleden. Als ik in mijn pyjama de badkamer uit kom lopen ligt Louis aan mijn kant van het bed en Martijn aan de andere kant. Ik loop naar mijn kant, leg mijn mobiel in de oplader en doe mijn ketting af. "Lou, schuiven." Zeg ik doelend naar dat hij meer naar het midden schuift, integendeel hij gaat nog meer naar de rand van het bed liggen waardoor het gat tussen hem en Martijn alleen maar groter wordt. Ik kan nu of over hem heen klimmen en in het gat tussen hem en Martijn gaan liggen, of ik vraag hem op te schuiven naar Martijn maar dat is precies wat hij wil dat ik doe en juist daarom doe ik dat niet. Ik kruip over Louis heen. Als ik goed lig en ook nog de helft van de deken heb bemachtigd lag ik lief. "Dankje" Aan zijn gezicht te zien had hij deze actie helemaal niet verwacht. Aan de andere kant begint Martijn te lachen. "Ja man, die had je niet verwacht he?" "Luister ik ben opgegroeid met Martijn, die heeft precies dezelfde acties. Don't mess with me." Zeg ik lachend.

<Martijn>
Dat gezicht van Louis, onbetaalbaar. Mila leunt moe met haar hoofd tegen mijn schouder. Ik moet een manier bedenken om ervoor te zorgen dat ze mee gaat op tour en daarna terug naar Nederland. Gezien de actie die ze net uithaalde bij Louis mag ze hem wel, dat maakt de kans groter dat ze ja zegt als ik haar vraag of ze mee gaat.

Ik word wakker van mijn telefoon. Ik kijk op de wekker 5 uur 's nachts, wie belt er op dit tijdstip? Ik bel straks wel een keer terug. Ik heb net twee uurtjes geslapen, ik heb de hele tijd zitten denken over Mila. Ik draai me om en zie dat Louis niet in zijn bed ligt. Als ik vervolgens naast me kijk naar Mila tref ik Louis daar ook aan. Mila leunt met haar hoofd tegen Louis aan en hij heeft zijn arm om haar heen geslagen, cute.

Van een klap op mijn borst word ik vervolgens weer wakker. Als ik mijn ogen open zie ik Mila dwars over het bed liggen op haar rug. Louis hangt over haar heen en kietelt haar.

<Mila>
Daar lig ik dan, dwars over het bed op mijn rug terwijl Louis half op me zit en me kietelt. Ik probeer Louis weg te duwen, maar sla per ongeluk Martijn. Louis probeert puppy-ogen op ze zetten om zijn telefoon terug te krijgen, helaas werkt dat niet bij mij. In mijn broekzak voel ik zijn telefoon trillen en niet veel later hoor ik hem over gaan. Behendig draait Louis mij op m'n buik zodat hij bij zijn telefoon kan.

Al Louis de kamer uit is kijkt Martijn mij vragend aan. Als ik hem heb uitgelegd dat Louis snapchats aan het maken was terwijl ik zat te eten en ik daarom zijn telefoon had afgepakt begint hij te lachen. "Blij dat jullie het zo goed kunnen vinden samen" zegt hij dan. Ik sta op van het bed om mijn ketting en horloge om te doen. "Leuke trui. Wacht eens even dat is mijn trui." Als ik langs Martijn loop om de sieraden uit mijn tas te pakken trekt hij mij het bed op. "We moeten praten." Niet begrijpend kijk ik hem aan. "Mila, ik heb je 4 jaar geleden in de steek gelaten. Het is mijn schuld en ik wil dat niet nog een keer. Ik wil dat je mee gaat verder op tour en daarna mee terug naar Nederland. Ik vind het maar niks dat je helemaal alleen hier zit. We vliegen morgen naar Jakarta, dus als je mee gaat vertrekken we morgen." "Ik wil niks liever dan gewoon weer bij jou zijn, net zoals vroeger. Ik heb hier eerlijk gezegd niemand. Ik moet wel nog langs huis dan om spullen te halen."

<Martijn>
Een uur later hebben we de auto van Louis gepakt en zijn we op weg naar Mila's huis. Mila heeft haar baas gebeld en al haar vakantiedagen opgenomen. Ik kijk naar Mila, ze is mooi als ze rijdt. Ik weet niet hoeveel vakantiedagen Mila heeft, maar ik wil het denk ik niet eens weten. Anders ga ik aftellen en dan geniet ik er niet meer van. Ik moet er gewoon voor zorgen dat ze straks niet meer terug wil naar New York en gewoon mee gaat naar Nederland. Desnoods word ze verliefd op Louis ofzo, als dat ervoor zorgt dat ik haar niet weer kwijt raakt dan moet dat maar.
Mila heeft mij een rugzak gegeven met de opdracht om in haar studio in de grote kast alle spullen te pakken waar Canon op staat. Mila zelf pakt kleding in. Na een uur hebben we alles en zitten we weer in de auto op weg terug naar het hotel.

Now That I've Found You Ft. Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu