12.0

268 6 0
                                    

Even een kleine mededeling, volgende week heb ik introweek van mijn opleiding. Aangezien ik totaal geen idee heb van hoelang mijn dagen zijn ben ik van plan om aankomende zondag (27/08/2017) een extra hoofdstuk te publiceren voor als ik misschien woensdag geen tijd heb. Die week erna zit ik met school in de Ardennen. Daar moet ik mijn telefoon iedere ochtend inleveren en krijg ik hem pas s avonds terug. Ik heb daar ook geen internet en elektriciteit. Voor die week zal er dus op woensdag (06/09/2017) geen hoofdstuk komen. Dus zal ik die zondag ervoor (03/09/2017) alvast een hoofdstuk publiceren. Verder zal ik proberen vooruit te schrijven zodat ik als ik een keer minder tijd heb toch een hoofdstuk kan publiceren. Voor iedereen die is begonnen met school/een opleiding en voor iedereen die nog moet beginnen veel succes🤗💕
Voor nu Enjoy❤️


Als de eerste persoon de 'woonkamer' binnen komt lopen is het al ochtend. Hoewel we de hele tijd op de bank hebben gezeten was de nacht naar mijn gevoel toch te kort. Allebei hebben we niet meer geslapen, maar we hebben ook allebei de hele nacht geen woord gezegd.

Martijn is vanochtend met Watse en Aubrey naar de studio geweest in Jakarta. Toen ze terug kwamen heeft Martijn we een paar nieuwe dingen laten horen en ik moet zeggen ze zijn echt goed. Nu liggen we lekker met z'n allen bij het zwembad. Iedereen, behalve Martijn, Watse, Aubrey, Mila en ik, heeft vanochtend uitgeslapen. Toch heeft niemand zin om het iets te gaan doen. Gelukkig is het erg warm waardoor het zwembad goed benut kan worden.

<Mila>

We zitten/liggen met z'n allen lekker bij/in het zwembad als Rj ineens met een idioot idee komt. Wie de meeste baantjes kan zwemmen onderwater, in de breedte van het zwembad. Waarschijnlijk ben ik de enige die het een idioot idee vindt wat de rest stemt meteen in. "Kom Mila", zeggen ze. "Doe toch mee Mila", zeggen ze. "Is leuk Mila", zeggen ze. Nou ik zal je één ding vertellen. Zo leuk is het niet. In ieder geval niet voor iemand die sinds de geboorte één orgaan mist en één orgaan heeft dat véél maar dan ook echt véél te klein is. Oké misschien mis ik geen compleet orgaan, maar dan toch wel een essentieel deel. Als ik niet mee doe gaat Martijn waarschijnlijk vragen waarom niet en dan moet ik dat hele medische verhaal uitleggen waarvan Martijn niks weet en dus zal hij waarschijnlijk kwaad worden. Dus besluit ik toch maar mee te doen.

Na Menno, Emilio, Damian en Louis spring ik het water in. Het zwembad is niet extreem breed en dus konden de jongens makkelijk meer dan 4 baantjes zwemmen. Als Rj heeft afgeteld duik ik onderwater naar de bodem terwijl ik naar de overkant zwem. 1 baantje, 2 baantjes, 3...

Als ik mijn ogen open zien ik het gezicht van Louis gevaarlijk dichtbij. En dan, alsof het gepland was, voel ik water omhoog komen en begin ik te hoesten. Als ik dan eindelijk uit gehoest ben helpen Martijn en Louis me omhoog. Meteen barst ik weer in een hele hoestbui uit. Intussen komt Charelle aanlopen met een paar handdoeken die ze om me heen wikkelt. Doordat ik net uit het water kom, is het buiten het zwembad behoorlijk koud. Martijn loopt met me mee naar de slaapkamer als ik hem heb duidelijk gemaakt dat ik even wil gaan liggen. Gelukkig gaat hij wel meteen weer terug naar de rest. In de badkamer haal ik 2 potjes met pillen uit mijn toilettas en neem ze in. Ik mag echt blij zijn dat ik geen aanval heb gehad, besef ik me als ik op het bed zit, dan had iemand me om de 2 uur wakker moeten maken om me naar mijn volledige naam en geboortedatum te vragen. Dan had ik sowieso moeten vertellen over mijn medische achtergrond. Langzaam ga ik liggen en val ik in slaap.

<Louis>

Ik schrok me dood toen ik Mila ineens niet meer zag bewegen in het water en ik wist niet hoe snel ik erin moest springen om haar eruit te halen. Nu ligt ze op bed, te slapen volgens Martijn. Ze leek totaal niet geschrokken toen ze bijkwam, het was eerder alsof ze het allemaal al zag aankomen. Iedereen zit weer bij het zwembad terwijl ik in de woonkamer zit. Ik moet moeite doen om niet de slaapkamer binnen te lopen om te kijken hoe het met haar gaat. Als Charelle de woonkamer binnenloopt pushed ze me om toch naar haar toe te gaan. "Zal ze fijn vinden", zegt ze. Ondanks dat het ook mijn kamer is klop ik op de deur, je weet maar nooit wat ze aan het doen is. Als ik geen antwoord krijg open ik zachtjes de deur. Mila is zo te zien net wakker en wrijft in haar ogen. Ik ga aan mijn kant van het bed liggen maar al snel zit ik weer rechtop. Het bed is helemaal nat van Mila haar haren en lichaam. Ik hoop dat alles snel droogt anders wordt het weer een nachtje op de bank. Gelukkig voelt Mila zich 's avond weer een stuk beter en we besluiten dan ook naar het strand te gaan om daar wat te eten.

<Mila>

Voordat ik het zand oploop trek ik mijn schoenen uit. De rest volgt mijn voorbeeld. Na een paar meter lopen alleen Louis en ik nog langs het water. De rest is naar een strandtentje gelopen om even wat eten te halen. Opeens voel ik water op mijn rug spatten. Ik draai me om. Weer word ik natgespetterd. 'Louis wattefack'. Louis rent langs me weg en ik ren erachteraan. Als Louis van me af denkt te zijn gaat hij langzamer lopen. Ik grijp mijn kans, trek een sprintje en spring op zijn rug. Louis lijkt te schrikken, maar hij herstelt zich en slaat zijn armen onder mijn benen. Met mij op zijn rug loopt hij verder langs het water.

<Martijn>

Ik ben zo druk in gesprek met Menno als we de winkel uitlopen, dat ik niet doorheb dat hij stilstaat. Ik bots dan ook vol tegen hem op. 'Martijn, kijk' Menno wijst een eindje verderop. Langs de waterkant rent een meisje achter een jongen aan, Mila en Louis. Na een tijdje stopt Louis met rennen en springt Mila op zijn rug. We staan een tijdje naar hen te kijken als we doorkrijgen dat we de ingang van de winkel blokkeren. Snel lopen we achter Mila en Louis aan. Die twee zijn echt leuk samen.

Na een tijdje springt Mila van Louis rug af. Louis draait zich om. Gaat hij doen wat ik denk dat hij gaat doen? Dan kijkt Louis onze kant op. Snel haalt hij zijn handen van Mila's heupen af en draait hij zich om. Allemaal doen we alsof we niks hebben gezien en gaan we gezellig eten.

Now That I've Found You Ft. Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu