Wizard's Exploration - Pt. 1

640 55 47
                                    

Bu sefer iki hafta geçmişti. Baekhyun o çarşamba günü sınıfta oturmuş kalemini elinde çevirerek dersi dinlemek yerine düşünüyordu sadece. Chanyeol'e bu işin peşinden gitmeyeceğine söz vermiş ve iki haftadır safiri aramak için hiçbir şey yapmamıştı. Ama günden güne içini yeyip duruyordu. O vampir kız Karanlık Lord'u durdurabilecek güçte olduklarını söylemişti.

Geçen günler içinde Junmyeon'u yakından izlemiş ve şüpheli bir şeyler aramıştı ama Baekhyun artık onun her hareketinden şüphelenir olmuştu. Jongdae ona neden Junmyeon'a soğuk davrandığını sorduğunda ise bir yanıt vermemişti. Jongdae'nin ondan hoşlanmaya başladığına emindi ve aniden en yakın arkadaşına hoşlandığı çocuğun batı ülkelerini yok etmek isteyen biri olabileceğini söylemek istemiyordu.

Cebinde duran telefonu aniden titrediğinde düşüncelerinden sıyrıldı, öğretmenine çaktırmadan onu cebinden çıkarıp kimin mesaj attığına baktı. Chanyeol'dü. Dersten bir süreliğine çıkıp çıkamayacağını soruyordu. Baekhyun deneyeceğini yazdıktan sonra elini kaldırdı ve tuvalete gitmek için izin istedi. Biraz çabaladıktan sonra izin almayı başardı ve sınıftan çıktı. Chanyeol'e çıktım yazdıktan sonra koridorda tuvalete doğru ilerlemeye başladı çünkü nereye gitmesi gerektiğini bilmiyordu.

Önünden geçtiği bir kapı beklenmedik şekilde açıldı, bir kol Baekhyun'un kolunu tutup içeri, boş olan sınıfa çekti ve Baekhyun daha ne olduğunu anlayamadan kapıyı ardından kapatıp onu kapıya yapıştırdı ve dudaklarına kapandı. Baekhyun onu öpen kişinin Chanyeol olduğunu fark ettiğinde rahatlayarak öpüşüne karşılık verdi. Sevgilisi geri çekildiğinde, "Beni korkuttun." dedi Baekhyun. "Özür dilerim," dedi Chanyeol. "Ama seni özledim." Baekhyun sevgilisinin yüzünü okşadı ve bir kez daha dudaklarına kendi dudaklarını değdirdikten sonra geri çekildi.

"Bu akşam," dedi Chanyeol. Baekhyun onun lafını tamamlamasına izin vermeden kafasını salladı, "Tamam sevgilim." dedi. Chanyeol gülümsedi, "O zaman derse dönmelisin."

"Bekle." dedi Baekhyun. "Ne oldu?" dedi Chanyeol. Baekhyun derin bir nefes aldı, Chanyeol'ün ona kızacağından emindi ama sormak istiyordu. "Okul güvenliği arttırdı." dedi. "Seherbazlar artık gündüzleri de nöbet tutmaya başladı. Bir şeyler oluyor değil mi?"

"Baekhyun, bu işlerden uzak duracağına söz verdin." dedi Chanyeol. "Sözümü de tutuyorum." dedi Baekhyun. "Ama merak etmeden duramıyorum ve gazeteler hiçbir şey yazmıyor. Dışarıda bir şeyler oluyor ve üstü kapatılıyor değil mi?" dedi. Chanyeol onun saçını düzeltti, "Bakanlıktan bir kaç kişi kaçırıldı." dedi. "Kıdemli büyücüler. Büyücüler Mahallesi'nde ise bazı büyücülere saldırılar oldu, onlarda usta büyücülerdi."

"Bu kadar mı?" dedi Baekhyun. Chanyeol kafasını salladı, "Karanlık Lord'un taraftarları günden güne artıyor, büyücüler protestolara başladılar. Hepsi O'nun görüşünü savunuyor ve batının hakimiyetine son vermek için Kore Sihir Bakanlığının Avrupa'ya savaş açmasını istiyorlar. Bu artık siyasi bir çatışmaya döndü." dedi Chanyeol. Baekhyun şaşkınlıkla sevgilisine baktı, dediklerini idrak etmekte zorlanıyordu. "Karanlık Lord'un bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum. Ve insanlarında bu kadar zalim olabileceğine inanamıyorum." dedi Baekhyun. "Maalesef öyle. Bakanlık şu an kırmızı alarm vermiş durumda ve her yeri soruşturuyorlar. Karanlık Lord'u bulmak bir numaralı öncelikleri." dedi Chanyeol.

Dersin bittiğini haber veren zil çaldığında Baekhyun, "Gitmeliyim." dedi. "Bu gece görüşürüz." dedi ve Chanyeol'ün yanağına bir öpücük kondurduktan sonra boş sınıftan çıktı. Henüz kimse sınıflardan çıkmamıştı, Baekhyun koridorda kendi sınıfına yürürken insanlar yavaş yavaş sınıf kapılarını kaydırıp dışarı çıkıyorlardı.

Jongdae'yi sınıftan çıkarken gördüğünde, "JONGDAE!" diye seslendi. Jongdae dönüp ona seslenen kişiye baktı ve en yakın arkadaşını gördüğünde yanına ilerledi. İkisi de ortada buluştuğunda Baekhyun sonunda aklında dönen şeyleri söyleme kararı almıştı. "Nereye gidiyorsun?" diye sordu. "Junmyeon'un yanına gidecektim." dedi Jongdae. "Konuşmamız gerek, benimle gel." dedi Baekhyun ve onu kolundan tuttu. "Baekhyun kötü çocuk gibi kolumdan tutup sürüklemek imajına hiç yakışmıyor." dedi Jongdae. Baekhyun onun koluna baktı ve, "Üzgünüm, gidersin diye tutmuştum." dedi Baekhyun. Jongdae, "Bu hareketinden sonra gitmeyi düşünmeye başladım. Her neyse," dedi Jongdae.

Wizard's Dilemma (ChanBaek×HP) Where stories live. Discover now