5.3

7.6K 348 3
                                    

-Onuncu sınıfın ortaları-

"Çok yoruldum."

Bitkince sızlanarak başımı beyaz çalışma masama yasladığımda Yiğit gülüp dağınık topuz yaptığım sarı saçlarımı dağıttı. Biyoloji çalıştırmak için bize gelmişti. Onu çağırırken dur durak vermeden test çözdüren acımasız bir öğretmene dönüşeceğini tahmin etmediğimden özel ders veren muşmula suratlı öğretmenleri çekmeyeceğim için huzurluydum ama Yiğit yanlış düşündüğümü bana belirtmek için bir şeyler yapıyordu sanki.

İlk başta konu anlatmış, sonra da sızlanmalarıma aldırmadan test çözdürmeye devam etmişti.

"Biraz dinlenebilirsin, izin veriyorum."

Sabahtan beri sızlandığım için benimle dalga geçmekten geri durmazken gözlerimi kapatıp parmağımı yavaş hareketlerle Yiğit'e sallayarak sızmak üzere olan bir sarhoş gibi mayışmış bir şekilde mırıldandım.

"Görürsün sen. İntikamım çok acı olacak."

Kahkaha sesi kulaklarımı doldurduğunda bu manzarayı kaçırmamak için tek gözümü açtım. Ona doğru salladığım parmağımı yakalayıp elimi canımı yakmaktan korktuğu için dikkatlice tuttuğunda açtığım gözümü huzurla kapattım.

O da başını başımı yasladığım masaya yasladığında gözlerimi kırpıştırdım. Bana baktığını gördüğümde gözlerimi tamamen açıp bulunduğumuz pozisyondan oldukça memnun olduğumu gösterircesine gülümsedim. Gülümseyişimle gülümserken boşta kalan elimi kaldırdım ve işaret parmağımı yumuşak yanağına pek de sert olmayacak bir şekilde bastırdım.

Büyülenmişçesine "Çok yumuşak yanaklarının var." diye mırıldandığımda gülüp elimi kavrayan eli sayesinde elimi kolayca dudaklarına götürdü. Kalem tutmaktan yorulan parmaklarım üzerine bir öpücük kondurduğunda işaret parmağımı yanağından çekip yerine elimin geçmesine izin verdim.

Parmaklarım biraz önce çok yumuşak olduğunu söylediğim yanaklarında gezerken elimi dudaklarının birkaç santim ötesinde tutmaya devam ediyordu. Öyle ki ellerime vuran sıcak nefeslerini hissediyordum.

İçime dolan huzurla gözlerimi kapattığımda uykuya dalmadan önce duyduğum son şey "Rüyanda Gökyüzü Gözlü'yü gör, Huzur Kokulu'm." olmuştu.

Huzur Kokulu | TextingKde žijí příběhy. Začni objevovat