Donatellův deník

292 18 12
                                    

(Tato kapitola je takový bonus, kdy Bella zavřená ve svém pokoji našla Donnieho deník a začetla se do částí z období kdy byla těhotná, přišla o dítě a když jí opustil Donnie)

Některé části obsahují sexuální tématiku

Zápis č.1380
Bella v noci překvapivě převzala iniciativu a začala mě pomalu líbat. Obkročmo se mi uvelebila na stehnech a rukama mě něžně hladila za krkem. Postupně se polibkama dopracovala ke krku, kde zanechala pár zarudlých značek. Na tváři se jí mihnul spokojený úsměv a znova se vrátila zpátky k ústům. Měl jsem nutkání přetočit jí na záda a vášnivě jí líbat, ale ze zvědavosti jsem jí přenechal volnost a spokojil se s příjemným mazlením. Musel jsem se trochu víc ovládat, protože tlak v podbřišku narůstal a já to nechtěl pokazit. Jenže ona se zavrtěla a ladným pohybem si sundala noční košilku. Při pohledu na její nahé tělo se vytratila veškerá sebekontrola a roky tvrdého ninja výcviku byly v háji. Nadzvedla se aby mi usnadnila přístup, ale náš pokus o první sex dopadnul katastrofálně. Její drobné lidské tělo nebylo připravené pojmout do sebe mojí nadprůměrnou chloubu. Považovala to za svoje vlastní selhání a plakala tak dlouho, než jí přemohl spánek.

Zápis č.1435
Bella přišla do kontaktu s mutagenem a na nějakou dobu se po ní úplně slehla zem. Nenechávala za sebou žádnou stopu, až jsem si myslel že je navždycky pryč. Nakonec udělala chybu, díky který jsem jí našel. Pronásledoval jsem jí a ona konečně přestala utíkat. Byla nádherná. Proměna v želvu jí neskutečně slušela. Využil jsem příležitosti že jsme se ztratily bratrům z dohledu a začal jí vášnivě líbat. Nebránila se. Zaklonila hlavu abych jí mohl líbat na krku a bez problémů mi zcela uvolněná věnovala to nejcennější co měla.

Zápis 1448
Musím přestat myslet jen na sebe. Postupně se dostavil nepříjemný pocit odpovědnosti za zmutování Isabelly. Kdyby se mě nesnažila chránit, tak by byla pořád člověkem. Sice miluju ty okamžiky, kdy se z našich těl v dokonalé souhře pohybů stane jedno. Nemůžu se nabažit chvilky kdy se pod mým tělem svíjí slastí a s výkřikem mého jména se ztrácí v mohutném vyvrcholení. Jenže jsou i jiné způsoby jak vyjádřit lásku. A já nechci aby byla do smrti odsouzená žít v naprosté izolaci od lidí. Proto jsem začal pracovat na retromutagenu, který jí změní zpátky v člověka.

Zápis č. 1621
Rychlé info. Bella žije!!! Když se ten den ráno nevrátila, tak mě Leo uklidňoval že si třeba potřebovala něco zařídit. Během dne jsem obvolával známé mutanty, jestli se u nich třeba nezastavila. Nikdo jí neviděl. Raphael se ukázal být skvělou podporou a ujišťoval mě, že je určitě na nějakém tajném průzkumu. Nevrátila se ani v noci. Ani samotný Trhač o ní nic nevěděl. Sice je to úhlavní nepřítel, ale tentokrát jsem mu věřil. Dnes po několika měsících pátrání se konečně našla. Unesl jí nějaký pošahaný vědec a s pomocí toho slizouna Stockmana jí držel v utajené laboratoři. Navíc před únosem musela otěhotnět, protože má pěkně zakulacený bříško. Nemůžu uvěřit že spolu budeme mít miminko!

Zápis č. 1622
Bella riskovala svůj život, aby zachránila život mého nejstaršího bratra. Oba jsou v bezvědomí, ale ona je na tom mnohem hůř. Retromutagen který dostala během svého věznění jí proměnil zpátky v dívku a předčasně se jí spustily kontrakce. Když jsem jí v náručí nesl do doupěte zabalenou v hřejivé dece, cítil jsem jak moc je podchlazená. Sensei se o Bellu a Lea stará v doju a já dostal zákaz se k nim přiblížit, protože v momentálním emočním rozpoložení jsem schopný udělat víc škody než užitku. Přísahám že zabiju Stockmana za to co jí udělal!

Zápis č. 1623
Po několika týdnech zase beru do ruky tento deník. V doupěti se drží smutek a já neměl sílu si vylévat své bolavé srdíčko. Retromutagen který Belle vrátil lidskou podobu zapůsobil i na našeho syna a on zažil proměnu neslučitelnou se životem. Bella se z toho zhroutila a já raději nevycházím z laboratoře. Kdybych viděl jak se trápí tak bych se sesypal taky.

Zápis č.1624
Na Trhačově seznamu smrti vévodí Bellino jméno. Informace že se mutanti mohou normálně rozmnožovat hodně zamávala jeho pozicí v New Yorkském podsvětí. Začal prohledávat každý kout města a já vím že nepřestane dokud mu někdo nepřinese Isabelly hlavu. Musím jí ochránit!

Zápis č. 1628
S těžkým srdcem si uvědomuju, že Bella bude momentálně v bezpečí mimo město. Daleko od New Yorku a všeho zlého co se jí přihodilo. Leeho pohřeb se blíží a já chci aby byla v bezpečí a měla šanci na lepší život. Miluju jí a nechci jí ztratit, ale zároveň bych nepřežil kdyby jí Trhač zabil.

Zápis č. 1630
Udělal jsem to nejhorší co jsem mohl udělat. V životě jsem neviděl v jejích očích tolik bolesti. Zrovna se začala vyrovnávat ze ztráty syna a já jí zasadil další ránu do srdce.

Zápis č. 1631
Sensei jí odvezl daleko od New Yorku. Pochopitelně nikomu neřekl ani slovo kde jí nechal. Jen nás ujistil, že se postaral o to aby byla v bezpečí, měla co jíst a měla střechu nad hlavou.

Zápis č.1632
Od posledního zápisu uběhly dva roky. Bella se pochopitelně nevrátila ani neozvala. Proč by se taky měla ozývat. To já jí řekl že se s ní rozcházím. S jejím odchodem jsem ztratil smysl života. Její přítomnost mi dodávala energii i kdybych byl na pokraji svých sil. Dneska mám narozeniny. Se svíčkou zářící v mých rukách, si přeju Bellu ještě jednou v životě vidět a říct jí jak moc mě to mrzí a jak moc jí stále miluju.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Pátý NinjaWhere stories live. Discover now