Nikdy jsem tě nepřestal milovat.

304 21 26
                                    

,,Ty jsi se snad zbláznila! Tvoje bojové schopnosti se sice rapidně zlepšily, ale proti celému Foot clanu nemáš šanci. A jít samotná po krku Trhačovi? Tak to jsi se asi někde pořádně uhodila do hlavy! Bello, to je hotová sebevražda!”

Raph na můj plán reagoval trochu jinak než jsem očekávala. Jeho naštvaný tón přilákal pozornost ostatních, ale Raphael jim důrazným gestem zakázal zasahovat a dál pokračoval ve svém proslovu.

,,Trhač by ti během chvilky rozdrtil všechny kosti v těle. Jsem z bratrů nejsilnější, vztek mi dodává sílu a můj trénink trvá mnohem déle než tvůj, ale při každém souboji s Trhačem se smiřuju s možností, že už se nemusím vrátit domů. Tak mi sakra řekni v čem jsi lepší než já?”

,,Používám častěji mozek...”

Mikey odstartoval mohutnou salvu smíchu, při které se všichni tři váleli na zemi a v křečích plácali rukama do podlahy jako retardovaní lachtani. Raph je nenávistně probodával vražedným pohledem a pak se jeho pozornost přesunula zpátky na mě. Varovně zavrčel.

,,Uvědom si, na jak tenkém ledě teď balancuješ! Není to tvůj boj!”

,,Zabil mi rodiče, jeho poskoci můžou za smrt mého syna a Donnie mě opustil kvůli tomu abych byla před Trhačem v bezpečí! Takže je to můj boj, protože už nechci nikoho ztratit! Můj plán je rozhodně lepší, než předstírat svojí smrt a pak se schovávat v doupěti a nechat Trhačovi vládu nad celým městem.”

Najednou ležím na zemi a na tváři mi zůstal zarudlý obtisk Raphových prstů. Donnie se s hlubokým zavrčením přihnal jako vítr a než by někdo stihnul cokoliv udělat, srazil svého staršího bratra k zemi. Raph se postavil a svého bratra odhodil mým směrem.

,,O co se vlastně snažíš? Moc dobře jsi věděl že po Belle jde samotný Trhač, protože věděla příliš mnoho. Postupně ti dala své srdce a ty jsi se do ní taky zamiloval. Jenže pak jsi to srdce rozbil na milión kousíčků. Místo toho aby jsi jí byl oporou v těžkých chvílích, tak jsi jí vyhnal z rodného města aby byla v bezpečí před Trhačem. Jenže je zpátky v New Yorku a Trhač o její přítomnosti už bohužel ví. Místo toho aby jsi řešil jak jí ochránit před naším nepřítelem, tak tu řešíš jednu facku, která jí měla zabránit v jejím sebevražedném plánu! Co si od toho slibuješ? Že ti radostí padne kolem krku, vášnivě tě políbí a roztáhne před tebou nohy? Vždyť jsi s ní od jejího návratu nepromluvil skoro ani slovo!”

Leo mě chytnul za ruku a táhnul směrem k mému pokoji. Přitom si mumlal něco o tom, že by Raph měl dostat pořádně přes hubu. Náhle se doupětem rozezněl Raphaelův vyděšený výkřik, při kterém tuhla krev v žilách.

,,Donnie! Nedělej to!”

Okamžitě běžíme zpátky. Naskytnul se nám hrozný pohled. Donnie měl na ruce hlubokou řeznou ránu, která silně krvácela. Raphael opatrně položil svého mladšího bratra na zem a Leo z mého popruhu na zbraň vyrobil provizorní škrtidlo na zastavení krvácení.

,,Tohle jsem přehnal! Tohle jsem vážně přehnal! Omlouvám se ti bráško...”

Raph nebyl daleko od nervového zhroucení. Vždyť to není poprvé co se svého mladšího bratra skoro zabil v záchvatu vzteku. Donnie natáhnul svojí zdravou ruku, aby mi prstem setřel slzu a s těžkým výdechem potichu zašeptal.

,,Nikdy jsem tě nepřestal milovat, jen jsem se tě snažil chránit...”

To však mělo za následek nekontrolovatelný vodopád slz. Raph se snažil maskovat svoje vzlyky a Leovi se zaleskly jeho modré oči když potichu promluvil.

,,Ztratil příliš mnoho krve... Pulz mu klesá... Mikey, doprovoď Bellu do jejího pokoje... a zamkni jí tam!”

Cože? Mikeyho přítomnost jsem nezaregistrovala, ale jen co to Leo dořekl, tak mě s pevným stiskem popadnul a táhnul do pokoje. Snažím se z toho sevření vysmeknout a utéct za Donniem.

,,Donnie! Neopouštěj mě... Znova už prosím ne...”

Přes clonu slz ani nevidím před sebe. Mikey mě strčil do pokoje a hned za mnou zamknul dveře abych neutekla. Jakmile vyndal klíč ze zámku, tak sám propukl v usedavý pláč. Vrátila jsem se zpátky abych svojí lásku navždy ztratila.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Pátý NinjaOn viuen les histories. Descobreix ara