~ EPILOOG ~

587 20 1
                                    

{Gepubliceerd op 23 februari 2019}

POV Selena:

Het is bijna tien uur en al mijn vrienden en hun vrienden, en hun vrienden zijn er. De muziek staat hard en het huis ruikt naar parfum, zweet, alcohol en eten. 

Ik heb mijn nieuwe outfit aan die ik heb gekocht voor vanavond. Met een smokey eyelook en een nude lipstick.

 Met een smokey eyelook en een nude lipstick

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop naar de keuken en zie Taylor staan. Door haar zwarte jurk is helemaal niet te zien dat ze zwanger is. Brian staat dicht naast haar met een glas cola. 

'Hey, Taylor, Brian!' zeg ik vrolijk. 'Hey!' zegt Taylor. Ik geef Taylor voor de derde keer vanavond een knuffel. Ik mis haar zo erg! 

'Ik kom volgende week denk ik weer naar school. Ik mis veel te veel lessen en ik mis jullie!' 'Gezellig!' zeg ik vrolijk.

Taylors ouders hebben haar verplicht om thuis te blijven. Gelukkig vatten ze de hele situatie verder goed op. 

'Taylor, kun je even meekomen? Ik wil wat zeggen tegen jou, Ash en Mia. Zij staan daar op ons te wachten', ik wijs naar de meiden die in de eetkamer op de tafel zitten te kletsen. 

'Ja. Ik ben zo terug, Brian!' Ze kust hem kort en loopt dan met mij mee. 'Wat is er?' Mia kijkt me nieuwsgierig aan. 

'Ik en Louis hebben het weer goed gemaakt... We zijn weer bij elkaar. Vanmorgen was Peggy er niet, want ze moest naar een verjaardag van een nichtje toe. Lou had in de achtertuin een picknick uitgestald en heeft me toen weer gevraagd!' zeg ik enthousiast.

'Oh, wat leuk!' zegt Taylor lief. Gelukkig is er een iemand blij voor me. Mia en Ash kijken elkaar een beetje bezorgd aan. 'Selena, hij heeft het je echt moeilijk gemaakt...' begint Ashley twijfelend. 

'En kun je hem wel echt vertrouwen? Hij is vreemd gegaan. Net als Jeremy', zegt Mia. 'Ik hou van hem', zucht ik en ik kijk hulpeloos naar Taylor.

'Ik denk dat we blij moeten zijn dat het goed is gekomen tussen jullie. Ik heb je lang niet meer zo gelukkig gezien. En dat is het belangrijkste', zegt Taylor met een brede glimlach.

'I love you, guys!' zeg ik en ik geef m'n beste vriendinnen een knuffel. 'We love you, too!' 

In de loop van de avond heb ik het ook aan Brian, Owen, Liam en Stephen vertelt. Ze vonden het allemaal wel best. 

Dan zie ik Louis aan de andere kant van de kamer staan; zijn handen in zijn zakken, een zoekende blik in zijn ogen. Als hij mij ook ziet staan, komt hij langzaam naar me toegelopen. 

'Hey, love...' zegt hij. 'Hey, babe', fluister ik terug, 'Ik hou van je...' zeg ik, terwijl ik mijn armen om hem heen sla.

'Ik hou meer van jou, love.

Hij drukt zacht zijn lippen tegen die van mij en drukt me stevig tegen hem aan. 

Hold Me Like A Paperweight✓Where stories live. Discover now