~ 27 ~

487 16 0
                                    

{Gepubliceerd op 19 januari 2019}

POV Louis:

Ik neem nog een slok uit het glas. Ik ben met een paar jongens uit de kroeg meegegaan naar een club. De muziek staat hard aan en ik heb een glas in mijn hand en twee meiden staan dicht tegen me aan. 

Ik heb al behoorlijk wat drank op en moet moeite doen om normaal na te kunnen denken en niet om te vallen. Alles draait.

Ik voel me wel schuldig tegenover Selena, maar door de alcohol lijkt het allemaal wat minder belangrijk. Het blonde meisje met de roze jurk gaat nog dichter tegen me aan staan. Ik neem nog een slok uit mijn glas en trek haar wat dichter tegen me aan. 

Ik pak haar heupen vast. Het andere meisje, met de rode rok en zwart haar, pak ik ook vast. Ze buigen zich allebei naar me toe en geven me kusjes in mijn nek. 

Ik zucht... Ik moet dit echt niet doen.. Ik pak het donkere haar van het meisje vast en druk mijn lippen tegen die van haar. Haar volle lippen bewegen met mijn lippen mee. Haar mond opent zich een beetje. 

Dan laat ik los en kus ik de blonde. Ze springt op mijn heupen, waardoor ik haar wel op moet tillen. Het andere meisje giechelt, pakt mijn hand en trekt me mee naar de achterkant van de club. Ik pak snel een shotje van iemand met een dienblad en giet de brandende vloeistof naar binnen. 

Ze trekken me het damestoilet in en duwen me tegen de muur en ik voel lippen tegen die van mij. 

Ik pak de meisjes weer vast en zet ze een voor een op de wastafels.. 'Stop', fluister ik tegen mezelf, 'Sorry, ik kan niet... Ik heb een vriendin.' 'Ssst...' zegt een van de meiden, terwijl ik haar hand over mijn broek voel glijden. Een paar lippen raakt die van mij. 

Ik wil een stap naar achteren doen, maar ze houden me allebei stevig vast. Ineens vliegt de deur open en hoor ik een geschrokken inademing. 

Shit.

POV Selena:

Ik doe een maskertje op en ga liggen op mijn bed. Ik zet Spotify aan op de tv en leg twee plakjes komkommer op mijn ogen. Ik zucht en vraag me af of Louis Dylan en Jenna al uit zijn huis heeft gezet. Hij reageert niet op mijn berichtjes.

Ik ben bang dat ze zijn teruggekomen omdat ze geldproblemen hebben. Of omdat ze met de verkeerde mensen zijn omgegaan en dat ze nu in gevaar zijn. Zo is Jenna nu eenmaal. 

Dan gaat mijn telefoon. Ik heb geen zin om op te nemen en blijf liggen met mijn ogen dicht. 

Maar als ik binnen een minuut weer word gebeld, leg ik toch de komkommers aan de kant en ik pak mijn mobiel. Het is Taylor. 

'Hey Taylor!' zeg ik vrolijk, terwijl ik rechtop ga zitten.  'Selena... Ik denk dat ik net... Louis...' 'Huh?' 'Ik ben bij een feestje samen met Brian. Ik denk dat ik Louis net met twee meiden de wc in zag lopen...' 'Wat? Waar ben je?' 

Ik trek snel mijn All Stars aan en pak mijn sleutels. Ik stap in mijn auto en rij naar de club. Voor het gebouw zet ik mijn auto neer. 

Ik laat snel mijn ID zien en ren naar binnen. Ik bel Taylor. 'Waar ben je?' 'Bij de bar.' Ik hang op en ren ernaartoe. 

Zodra ze me ziet komt ze naar me toe en pakt mijn hand. 'Kom', zegt ze zacht. Als we naar de wc's lopen, gooi ik de deur hard open. En daar staat Louis. Ik zie dat hij met twee meiden tegen de wastafel aanstaat.

Ze houden hem stevig vast. Een zit zo'n beetje met haar hand in zijn broek en de ander zoent hem in zijn nek, terwijl ze zijn haar vast houdt. Hij staat erbij met een vage blik op zijn gezicht. 

Hij is wasted as fuck..

Ziedend van woede stamp ik naar hem toe. Ik geef hem een harde klap in zijn gezicht en roep: 'Ik vertrouwde je! Hoe kun je dit doen? Ik dacht dat we een afspraak hadden! Beteken ik dan echt niks voor je?' Tranen rollen over mijn wangen. 

Ik draai me om voordat hij iets kan zeggen en sla de deur hard achter me dicht. Ik pak een drankje van een meisje met een dienblad en giet het naar binnen. 

Hoe kon hij dit doen?

En al helemaal terwijl hij weet dat Jeremy gedaan heeft...

Beteken ik dan echt helemaal niks voor hem?

Ik loop naar een knappe jongen toe en vraag, 'Ben je hier met iemand?' De jongen krijgt een grijns op zijn gezicht en schudt zijn hoofd. 'Heb je een vriendin thuis?' Weer schudt hij van nee.

Ik ga dicht tegen hem aan staan en gelijk legt hij zijn handen op mijn billen. Ik draag een joggingsbroek en een grote hoodie, maar het kan me niks schelen. En hem ook niet, zo te merken. 

Ik pak weer een drankje van een dienblad en giet het achterover. Het is tijd om Louis te vergeten. Dit kan echt niet zo. 

Ik moet mensen niet meer zo gemakkelijk in mijn leven laten. Ik krijg er alleen maar problemen van.

Ik laat het glas op de grond vallen en pak het gezicht van de jongen vast. 'Hoe heet je?' vraagt hij aan me. 'I don't know, you tell me', mompel ik, waarna ik  mijn lippen ruw tegen die van hem aandruk. Zijn handen glijden van mijn billen naar mijn rug en weer terug.

Ik pak zijn hand en hij loopt een klein stukje, ik kijk niet waar we heen gaan. Hij duwt me hardhandig tegen een muur aan en met zijn hand glijdt hij onder mijn grote trui. Zijn tong vraagt om toestemming en ik geef hem die zonder erbij na te denken. 

Na een paar minuten fluistert hij, 'Kom, we gaan naar mijn auto.' Ik knik en loop snel achter hem aan. In de auto zoent hij me weer en al snel liggen onze kleren in de auto verspreid.

Hold Me Like A Paperweight✓Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα