~ 42 ~

499 18 1
                                    

{Gepubliceerd op 20 februari 2019}

POV Selena:

Ineens gaat er een telefoon en mijn vader staat op van de tafel. 'Schat, we zijn aan het eten. En het is Selena's verjaardag,' waarschuwt mijn moeder hem.

'Het kan werk zijn!' zucht mijn vader, maar toch zakt hij weer terug in de stoel. Maar die telefoon stopt niet met overgaan en ik zeg: 'Neem maar op.'

'Hoeft niet. Ik bel later wel terug. En ze spreken mijn voicemail wel in als het echt belangrijk is.' zegt mijn vader. Ik neem de laatste hap van mijn pizza en neem dan een slok 7UP. 'Mam, ik ga douchen voordat opa, oma en de rest van de familie komt,' zeg ik.

'Schiet je wel een beetje op, het is al 19:30 uur!' 'Ja, doe ik mam. Tot zo.' Ik sta op en loop door de keuken naar de gang. Ik ren de trap op naar boven en ga naar mijn kamer.Ik pak mijn mobiel en open WhatsApp. Ik ga naar de groepsapp van mij en mijn vrienden. 

FRIENDS

19:34
Hey guys! Als jullie allemaal kunnen, vier ik zaterdag mijn verjaardag! Als iemand niet kan, moeten we even een andere datum bedenken. xx

19:38
Het zal rond 14:00 uur beginnen. Dan kunnen we ook samen eten en zo x

19:47 TAYLOR
Ik kan!!! Miss u babes <3

19:48 STEPHEN
Ik kan ook! Gezellig!

19:54 OWEN
Ik kan ook! Kom wel wat later, ik heb voetbalwedstrijd 

19:54 BRIAN
Ik ben er ook bij!

19:55 ASHLEY
Ik kom ook hoor babes

20:00 MIA
Ik kom ook! Gezellig! XX

20:01 LIAM
Ik kan ook! Leuk!

20:12
Ohw gezellig!!! Heb er nu al zin in!!

20:13
We missen jou ook, Taylor♥

Ik gooi mijn telefoon neer op mijn bed en loop naar de badkamer. Dan stap ik onder de douche en was mijn haar en mijn lichaam.

Als ik weer onder de douche vandaan kom, loop ik naar mijn inloopkast. Ik wil wel een leuke outfit dragen. Ik kijk tussen de kleerhangers en de stapeltjes kleren.

Snel föhn ik mijn haar en laat ik het losjes over mijn schouders vallen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Snel föhn ik mijn haar en laat ik het losjes over mijn schouders vallen. Ik loop de trap weer af naar beneden. Net voordat ik de kamer weer in loop, zie ik een beweging bij de voordeur.

Ik frons mijn wenkbrauwen en probeer te zien wie er staat. Het is donker in de gang dus degene die buiten staat, kan mij niet zien. Ik doe een stap naar links, zodat ik beter door het raam kan kijken.

Hold Me Like A Paperweight✓Where stories live. Discover now