~ 29 ~

515 20 0
                                    

{Gepubliceerd op 28 januari 2019}

POV Ashley:

Ik hoor dat de douche van Selena aan gaat en ga op haar bed zitten. Ik had vandaag geen make-up op, dus ik was zo omgekleed. Ik pak de deken van het bed en leg het over mijn benen. 

De jongens zijn zich in de badkamer aan het klaarmaken voor de nacht. Dan hoor ik ineens dat Taylor heel hard gilt. Ik ren naar de logeerkamer en open de deur. 'Shit, shit, shit!' zegt ze, terwijl ze achter mij de deur op slot draait.

'Hey, hey hey! Rustig.. Wat is er?' Taylor staat in haar t-shirt en een onderbroek voor het bed. 'Staat Selena al onder de douche?' 'Ja', knik ik. 'Oké, beloof me dat je dit tegen niemand anders zegt. Alleen jij en Selena mogen het nog weten.' 

Ik hoor de paniek in haar stem en zeg: 'Natuurlijk. Probeer rustig adem te halen en zeg me wat er is.' 'Ik denk... Ik ben... Ik moest zeg maar drie weken geleden ongesteld worden... Ik heb er gewoon niet aan gedacht. En toen zag ik maandverband in de badkamer liggen en ik dacht: fuck.' 

'Weet je het zeker?' 'Ja. Ik ben nooit te laat.' 'I know... Oké. Het kan alleen van Brian zijn, right?' 'Ja! Natuurlijk!' 'Je moet een test doen. Misschien is het niet zo..En als het wel zo is, moet je het Brian vertellen.' 

Ze knikt. 'Ik heb Selena nodig. Kun je vragen of ze op kan schieten?' 'Ja. Doe ik. Ga jij maar snel douchen, dan zeg ik tegen Selena dat ze beneden op jou moet wachten. Oké?' Taylor ademt diep in en knikt. 'Dankje.' Ze blaast de lucht weer uit en geeft me een knuffel. 

Als ik terug kom in Selena's kamer, zitten de jongens al op de matrassen. 'Jongens. Beneden is het straks verboden gebied. Meiden problemen', zeg ik. Ik kijk ze streng aan en weet dat ze naar me zullen luisteren. 

Als ik hoor dat Selena uit de douche stapt, klop ik op de deur. 'Girl, schiet je op? Taylor en ik hebben je echt even nodig.' 'Ja! Bijna klaar!' 

Binnen vijf minuten staat ze in een pyjama en met nat haar in de kamer. 'Kom! Taylor wacht beneden op ons. Blijf hier', zeg ik tegen de rest.

'Oké, Taylor. Rustig. Het komt goed. Morgen halen een test, oké?' Taylor knikt. Selena pakt haar vast en geeft haar een lange knuffel. 'Blijven jullie nog maar even hier. Ik ga wel even kijken wat de jongens aan het doen zijn.' 'Dank je,' glimlacht Selena.

Ik loop weer naar boven. Als ik op Selena's kamer kom, zitten de jongens voor de tv voetbal te kijken. Ik plof neer op het bed en zeg: 'Alsjeblieft, vraag niks aan Taylor. Ze heeft gehuild, maar het gaat goed.' Ik kijk Brian aan.

Hij knikt en zegt: 'Willen jullie ook voetbal kijken? Of gaan we Pretty Little Liars kijken?' Hij doet alsof hij zijn haar over zijn schouder gooit. Ik giechel. 

'Nee en nee. We kunnen ook Spotify aanzetten en - I don't know - een spel spelen of zo?' 'Goed idee!' zegt Taylor, als ze glimlachend de kamer binnenkomt. Haar ogen zijn nog rood, maar gelukkig zegt niemand er wat van. 

'Kom je bij me zitten?' vraagt Brian haar. Ze knikt en ploft bij hem neer op het matras. Ik zie dat hij iets fluistert en Taylor knikt. Ze leunt naar achteren en laat haar hoofd op zijn schouder rusten. Ik glimlach. Ze zijn echt super cute samen. Maar nu al met een baby? 

Mijn gezicht betrekt. Dat wil niemand die net achttien is..

Dan gaat Selena naast me zitten en zegt ze, 'Laten we truth or dare doen.' 'Sure', zegt Liam met een big smile. 

'Nou, Liam, truth or dare?' vraag ik aan hem. 'Truth', zegt hij. 'Ben je verliefd op iemand in deze kamer?' vraag ik. Hij haalt zijn schouders op en zegt, 'Nee. Oké, Stephen...' 'Truth, dan maar.' 

'Heb je ooit met iemand gezoend die een relatie had.' Stephen kijkt snel richting Selena en Selena kijkt waarschuwend terug. Ik frons mijn wenkbrauwen. Heb ik wat gemist?

'Ja. Brian?' 'Truth. Maar straks moet iemand wel dare doen. Dat is leuker.' 'Wanneer heb je voor het laatst gehuild om een film?' Zijn ogen worden groot en hij neemt snel een slok cola. 

Taylor kijkt hem lachend aan en zegt: 'Twee dagen geleden. Op bed. Ik lag naast hem.' Ze steekt haar tong naar hem uit. 'Thank you for sharing that, my love.. Truth or dare, Taylor?' lacht hij. 

'Laten we maar een dare doen hè?' 'Oké... Open deze zak chips zonder je handen te gebruiken.' Hij pakt een zak van het tafeltje. En geeft het aan haar. 'Ja, verdomme! Dat kan toch niet?!' lacht ze. Ik lach ook. 

Na vijf minuten zegt ze: 'Ik geef het op. Dit is onmogelijk! Brian, help me please!' Ze pakken allebei een kant met hun tanden vast en trekken samen de zak open. 'Ik heb morgen spierpijn in mijn kaken! Dat weet ik nu al!' grinnikt ze.

'Jongens, zullen we gaan slapen? Ik ben moe', gaapt Selena na ongeveer anderhalf uur. 'Is goed. Hoe laat is het eigenlijk?' vraagt Stephen. 'Bijna drie uur', zeg ik. 

We kruipen allemaal onder de dekens en ik ga dicht naast Selena liggen en pak haar hand. 'Maak me wakker als het nodig is, oké?' fluister ik. 'Dank je, babe', zegt ze zacht.

Ik rol op mijn andere zij en sluit mijn ogen, maar blijf haar hand stevig vasthouden. Ze verdient dit niet. Ze verdient zo veel beter dan die vreselijke players..










Hold Me Like A Paperweight✓Where stories live. Discover now