~ 32 ~

477 17 0
                                    

{Gepubliceerd op 7 februari 2019}

POV Louis:

Ik sta op en loop naar de aula. Zayn en de andere jongens zouden daar op mij wachten. Vanmiddag gaan we bij mij thuis gamen. Ik kijk om me heen en zie dat Selena bij haar kluisje staat. 

Opeens bots ik tegen iemand op. 'Jeremy.' 'Tommo! Jij hebt het ook verpest bij Selena, hoorde ik.' 'Dat kun je wel zeggen', zucht ik. 

'Welkom bij de club. Weet je wat het is, lad? Ze geeft ons de schuld. Maar ik denk dat ze eens een keer naar zichzelf moet kijken. Oké, sure, we hebben allebei een andere meid gezoend. Maar zal zij nooit met andere jongens gezoend hebben?' Hij kijkt me met een veelbetekenende blik aan. 

'Wat?' vraag ik. 'Ze houdt heel veel van die Stephen. Denk jij dat zij nog nooit-' Hij wiebelt zijn wenkbrauwen.

'Waar heb je het over?' vraag ik hem, terwijl ik over zijn schouder naar mijn vrienden kijk, die me met opgetrokken wenkbrauwen aankijken. 'Ik heb heel misschien de sleutels van haar huis nog en heb toen jullie een ding werden een cameraatje op haar tv gezet. Tegenover het bed.' 

Mijn mond valt open. 'Dat kun je niet maken, dude!' roep ik vol afschuw.

'Weet je wat zij niet kan maken? Dat ze zoent met die Stephen en het dan met jou uitmaakt omdat jij zoent met een andere chick.'

'Je kent het hele verhaal niet. Je moet je er gewoon niet mee bemoeien. Het zit niet zoals je denkt, Jeremy', zeg ik. Ik vertrouw hem niet. 

'Ik moet nu echt gaan', zeg ik snel, wanneer hij niks terug zegt. 'Ik zie je wel weer een keer, mate!' roept hij achter me aan.

Sukkel. 

Cameraatjes plaatsen is letterlijk het zieligste wat je kunt doen! Kun je daarvoor niet in de bak belanden? Beter wel... 

Ik zou dat niet eens doen..en ik ben een behoorlijk zielig persoon. Waarschijnlijk liegt Jeremy. Hij wil Selena terug. Dat kan ik hem niet kwalijk nemen... Ze is perfect.

Ik loop door naar de aula. Zayn, Niall en Abby zitten op me te wachten. 'Hey!' zeg ik. Abby staat op en geeft me een knuffel. Ik voel haar warme adem in mijn nek en moet mijn best doen om haar niet van me af te duwen.

Ze verpest altijd alles.

Ze is een bitch. 

Ik ben blij dat ze mij leuk blijkt te vinden. En ik hoop dat mijn plan werkt, want ik wil Selena echt terug. Ze is niet snel jaloers, maar ze mag Abby niet, dus ik denk dat er niet veel voor nodig is om haar nu boos te krijgen. 

Ik strijk mijn hand door Abby's haar en trek haar wat dichter tegen me aan. Langzaam komt ze nog dichter bij me dan dat ze al was. Ze doet haar ogen dicht en dan voel ik haar warme lippen op de mijne. 

Ik kus haar terug. Ik voel haar koele handen langs mijn buik glijden. 

'Zijn jullie echt weer samen?' vraagt Zayn met een rare blik in zijn ogen. Onze lippen laten elkaar weer los. 

Ik kijk Abby aan en knik. 'Zeker. Dankzij Selena weet ik nu dat ik echt bij Abby hoor.' Ik word misselijk van mijn eigen woorden.

Ik kijk haar glimlachend aan. 'En Liam dan?' vraagt Luke.

Ik draai mijn gezicht richting de jongens. 'Hij gaat liever met hen om dan met ons.. We negeren hem gewoon. Hij komt vanzelf terug.' De jongens om me heen knikken instemmend. 

Ik doe de deur van mijn huis open en loop door naar de woonkamer. 'Gaan we hier gamen of op mijn kamer?' vraag ik, 'De beste games staan boven.'

'Dan gaan we naar boven toe', zegt Abby. Ze probeert sexy te klinken, maar het lukt niet echt. Hoewel ze daar zelf anders over lijkt te denken... 

Ik kijk in haar blauwe ogen en druk mijn lippen op die van haar. Iedereen moet geloven dat we wat hebben. Inclusief Abby. 

Inclusief de jongens.

Alleen Harry weet waar ik mee bezig ben en hij verklaard me voor gek. Maar het moet werken. Ik kan niet zonder haar.

Als we op mijn kamer komen, zet ik de tv aan en pak ik de controllers uit de kast. 

POV Abby:

Ik ga op Lou's schoot zitten, met mijn gezicht naar hem toe. Mijn strakke crop top is een beetje omhoog gegaan, waardoor iedereen mijn dunne buik kan zien. Maar ik heb daar geen problemen mee. 

Ik leun naar voren en kus Lou zacht. Ik hou zo veel van hem... Eindelijk begrijpt hij dat we voor elkaar gemaakt zijn. Ik kijk hem aan en glimlach. Ik druk mijn lippen weer op die van hem en duw hem ruw naar achteren, zodat ik bovenop hem kom te liggen. 

De andere jongens zijn zo verdiept in het spel dat ze ons niet eens zien.. Ik doe mijn haar achter mijn oren en mijn handen glijden onder zijn shirt. Ik voel dat zijn lippen zich aanspannen. Hij lacht. 

Onder mijn handen voel ik dat hij kippenvel op zijn gespierde buik heeft. 'Heb je het koud, babe?' vraag ik hem met een zwoele stem. Hij zegt niks en druk zijn lippen weer op die van mij.

Hallelu!

Zijn handen glijden over mijn lichaam terwijl zijn mond zijn werk blijft doen. Wat heb ik dit gemist!

Ineens zegt Niall: 'Gaan jullie eens van elkaar af! Ik heb wat bij me!' Ik blijf bovenop Louis liggen, maar ik kijk wel op.

'Wat heb je bij je?' vraag ik nieuwsgierig. Ik ga zo zitten dat Louis niet onder me vandaan kan komen. 

'Wiet natuurlijk. Wat denk je dan, bitch?' zegt Niall. Ik hoor ergernis in zijn stem. 'Hey, noem haar niet zo!' Lou komt gelijk overeind. Ik kus hem dankbaar, maar hij hoeft niet voor mij op de komen. Dat kan ik zelf ook wel. 

'Mag ik ook?' vraag ik terwijl ik mijn bovenlichaam tegen Lou's borstkas aan duw. Hij glimlacht en knikt. 'Natuurlijk. Ook wat voor mijn meisje!' roept hij vrolijk. Hij slaat zijn armen om me heen en legt zijn gezicht in mijn nek.

Misschien was hij wel een relatie met die stomme trut begonnen om mij jaloers te maken! Giechelend breng ik de joint naar mijn lippen. 

Hold Me Like A Paperweight✓Where stories live. Discover now