~ 8 ~

823 23 2
                                    

{Gepubliceerd op 26 november 2018}

POV Selena:

Ik wil op snooze tikken als de wekker gaat, maar dan zie ik de tijd. Ik schiet snel omhoog en ren ik richting de badkamer. Ik trek snel mijn kleding uit en stap onder de warme straal van de douche. 

Onder de douche poets ik mijn tanden, terwijl ik tegelijk mijn haar probeer te wassen - dat gaat niet zo makkelijk als het klinkt. 

Als ik afgedroogd ben, haal ik snel een borstel door mijn haar en ga ik mijn inloopkast in, op zoek naar een leuke outfit voor vandaag.

Als ik afgedroogd ben, haal ik snel een borstel door mijn haar en ga ik mijn inloopkast in, op zoek naar een leuke outfit voor vandaag

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vijf minuten later ren ik van de trap af naar beneden en ga ik de keuken in. Peggy heeft gelukkig al een cracker voor me klaar gemaakt en een mok hete thee staat ook op het aanrecht. Ik ga aan de keukentafel zitten, terwijl ik zo snel mogelijk mijn ontbijt naar binnen werk.

Daarna ga ik weer naar boven en prop ik de juiste boeken in mijn tas en ren ik weer naar beneden om mijn auto uit de garage te halen. 

Ik kom gelukkig nog op tijd aan op school. Als ik naar mijn kluisje loop, zie ik Louis en zijn vrienden staan. Ik zwaai voorzichtig naar hem en hij gebaart dat ik naar hem toe moet komen.

Wat ongemakkelijk loop ik naar de jongens toe. 'Hey, love', zegt Louis, terwijl hij een arm om mijn middel heen slaat en me dicht tegen hem aan trek. 'Hey.' Hij drukt een kus in mijn haar en stelt me dan snel voor aan Liam, Zayn en Niall.

Daarna pakt hij mijn hand en lopen we een stukje weg van de jongens. 'Heb je zin om vanmiddag af te spreken?' vraagt hij zacht, terwijl hij een plukje haar achter mijn oor strijk. Ik knik en glimlach naar hem, 'Ja, gezellig. Maar ik moet nu wel opschieten, want de les begint zo.' 

Louis knikt en drukt een korte kus tegen mijn lippen. 'Tot zo, love. Zie ik je gelijk na school?' 'Is goed. Tot zo.' Ik druk nog een keer kort mijn lippen tegen die van hem en draai me dan om.

Ik loop snel naar mijn locker en gooi mijn jas erin. Net op tijd, want de bel gaat. Zo snel mogelijk loop ik richting de trappen toe, richting het juiste lokaal. Ik heb nu Engels... 

Brian, Mia en Stephen zitten tijdens Engels bij mij in de klas, wat gezellig is. Ik plof neer op de stoel naast Mia, achter Brian, en haal mijn boeken uit mijn tas.

'Hey', zeg ik, terwijl ik mijn haar uit mijn gezicht wrijf. Mia lacht en zegt, 'Goede morgen, slaapkop.' 'Ik heb me nog nooit zo snel klaargemaakt, 's morgens', grinnik ik, terwijl ik mijn boek op de goede pagina open sla.

 In mijn zak voel ik mijn telefoon trillen en ik pak hem er stiekem uit, gezien de les al begonnen is. 

LOUIS

09:38
Sorry love, maar ik kan niet gelijk na school ... 19 uur in de speeltuin ? 

09:41
Ja, is goed 

09:41
Welke les heb je nu ? 

09:44
Engels.. Wat heb jij?

09:44
Economie, helaas.. Ik snap er echt weer helemaal niks van.

09:48
Oh.. Succes Lou x

Ik leg mijn telefoon weer weg trap tegen Brians stoel waardoor hij me vragend aankijkt. Ook Stephen draait zich om. Ik kijk Mia en de jongens aan. 'Jullie geloven nooit wat er is gebeurd, gisteren', fluister ik. 'Vertel!' Ze kijken me nieuwsgierig aan. 

Ik wil net gaan vertellen, wanneer de docent me onderbreekt. 'Stephen, Brian. Omdraaien', zegt ze, 'Opletten.'

Ik kijk snel naar het bord, maar binnen twee minuten leun ik naar voren, zodat de jongens me ook kunnen horen en zeg ik, 'Louis en ik gingen dus gisteren samen naar Londen toe en hebben er geshopt en we gingen uit eten. En we hebben nu een relatie.'

Mia kijkt me verbaasd aan en de jongens draaien zich weer naar me toe. Dit is totaal niet wat ze verwacht hadden, zo te zien. Ik had hen en mijn andere vrienden al wel verteld dat we hadden gezoend, vorige week, maar ze dachten dat het niks was en probeerden het idee uit mijn hoofd te praten. 

'Ik hoop oprecht dat hij je echt leuk vindt en dat hij je niet behandelt zoals hij alle andere meiden behandeld heeft. Hij weet welk effect hij heeft. Wees alsjeblieft voorzichtig.' Mia kijkt me bijna smekend aan.

Ik knik. Ze heeft gelijk. Ik weet hoe Louis bekend staat. Iedereen weet hoe hij is. Hij houdt van meisjes. Niet van een meisje. Hij gaat gelijk voor meerdere tegelijk.

'Ik doe voorzichtig', knik ik, 'Maar ik vind hem echt heel leuk.' 'Maar ik blijf de leukste', grapt Stephen, waardoor ik begin te lachen.

'Selena, Mia, laatste waarschuwing. De jongens voor jullie ook', zegt de docent geïrriteerd. 'Sorry', mompelt Brian, terwijl hij en Stephen zich weer omdraaien. 

'Weet de rest het al?' vraagt Mia zacht, wanneer de uitleg voorbij is en we aan het werk mogen. 'Nee, ik zeg het in de pauze', zeg ik, terwijl ik doe alsof ik een opdracht in het boek lees. 

Mia knikt en kijkt ook in haar boek. Ik zie dat de docent onze kant op komt gelopen en ik tik Mia aan, waarna ik met mijn ogen rol. 

'Dames en heren, ik weet niet waar jullie het over hadden, maar ik denk dat dat ook prima in jullie vrije tijd kan. Volgende keer dat jullie mijn les onderbreken, stuur ik jullie allemaal het lokaal uit en mogen jullie de les in jullie eigen tijd in komen halen.' 'Sorry', zegt Mia snel,'Het zal niet nog een keer gebeuren.' 

Wanneer ze weer weg is, draait Brian zich om en begint hij over een of andere game te praten met Stephen, terwijl hij mij en Mia probeert over te halen om het bij hem thuis een keer te komen spelen. 

Hold Me Like A Paperweight✓Where stories live. Discover now