~ 6 ~

900 30 1
                                    

{Gepubliceerd op 24 november 2018}

Ik open mijn ogen. Buiten fluiten vogels en de zon schijnt. Ik pak mijn mobiel. Ik zie dat ik een appjes van Louis heb. Ik glimlach. Het is alweer een week geleden sinds we gezoend hebben. We hebben elkaar nog wel gesproken,maar daar hebben we het helemaal niet meer over gehad.

LOUIS

09:23 
Good morning , love

10:13
Good morning Lou

10:15
Ik haal je morgen op met de auto en breng je naar school

10:15
Oké gezellig :)

Ik leg mijn telefoon weer op mijn nachtkastje en loop neuriënd naar mijn badkamer. Peggy heeft al een handdoek en wat badzout klaargelegd. Eerst ga ik in bad en daarna spoel ik me af onder de douche.

Wanneer ik weer onder de douche vandaan kom, borstel ik mijn natte haar en maak ik een scheiding. Ik heb geen zin om het te föhnen en laat het vochtig over mijn schouders vallen. Ik hoor mijn telefoon en loop ernaartoe, nadat ik een badjas aan heb getrokken.

LOUIS

11:32
hey love

11:34
hey

11.34
heb je zin om vanmiddag af te spreken?

11:35
Ja, leuk! Hoe laat? 

11.35
rond 14:00 uur?

11.36
Okay, is goed! :)

11.36
tot straks 😚

11.36
Tot straks😘

Glimlachend leg ik mijn telefoon weer weg. Ik doe wat eyeliner en mascara op. 

Ik ga aan mijn bureau zitten en maak snel mijn huiswerk, want ik heb geen zin om morgen op school te komen zonder dat ik mijn huiswerk heb gedaan. Anders moet ik nablijven en daar heb ik eerlijk gezegd nog minder zin in, dan in het maken van het huiswerk.

Het is al bijna 13:00 uur wanneer ik eindelijk klaar ben. Ik ren naar beneden om een broodje te eten. Ik bots bijna tegen mijn moeder aan. 'Goedemorgen, sweetheart.' 

'Hoi', zeg ik vrolijk, 'Ik ga zo even naar de stad!' 'Oh, zijn er wel winkels open? Het is zondag!' Ik knik. 'Volgens mij wel!' 

'Zal ik meegaan?' vraagt mijn moeder opgewekt. 'Eh, nee. Hoeft niet. Ik ga samen met mijn vrienden', zeg ik snel. Het is niet helemaal gelogen; Louis is een  vriend.

'Oh, oké', glimlacht ze, 'Veel plezier dan.' Ik loop met het broodje en een kom thee, die Peggy gemaakt heeft, weer naar boven. Ik ga aan mijn bureau zitten en trek de spiegel naar me toe. Ik maak een waterval vlecht in mijn haar en krul het waterval-deel met een krultang. 

Daarna kijk ik in mijn kast voor een leuke outfit. Na een kwartier heb ik eindelijk iets leuks gevonden wat ik aan wil trekken.

 Na een kwartier heb ik eindelijk iets leuks gevonden wat ik aan wil trekken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als het bijna 13:45 uur is, pak ik mijn tas en doe ik mijn Nikes aan. Wat zenuwachtig loop ik naar beneden en ga ik de voortuin in. Louis komt me zo ophalen met de auto.

Ik ga op de veranda zitten en kijk op mijn telefoon. Als het goed is, is hij er binnen tien minuten. Ik draai een plukje van mijn haar om mijn vinger en tik ongeduldig met mijn voet op de grond.

Er wordt twee keer getoeterd en ik kijk snel op. De auto van Louis staat een paar meter van me vandaan. Ik sta op van het bankje en ren naar hem toe.

Als ik naast hem zit, glimlacht hij naar me. 'Je ziet er mooi uit.' 'Dank je', zeg ik, terwijl ik voel dat mijn wangen warm worden. 

Ik doe snel mijn gordel om en Louis rijdt mijn straat uit, richting de stad. 

Hand in hand lopen Louis en ik de stad in. Er is geen een winkel open, dus het is maar goed dat ik mijn moeder thuis heb gelaten. In een steegje staat Louis opeens stil en pakt hij mijn andere hand ook vast.

'Can I kiss you?' vraagt hij zacht. Ik voel dat mijn wangen warm worden en ik knik. Hij leunt naar voren. Zijn lippen raken die van mij en ik sluit mijn ogen. 

Wanneer hij het contact tussen onze lippen verbreekt, kijkt hij me met een kleine glimlach aan. 'Be mine', fluistert hij. 'Okay', zeg ik zacht terug, terwijl mijn hart nog harder begint te kloppen.

'Zullen we naar Londen rijden?' 'Uh, oké?' zeg ik verbaasd. Wij wonen in Wheatley, Oxford. Het is een uurtje rijden naar Londen, maar ik kom er helaas niet zo vaak..

Louis geeft me een kus op mijn wang. Ik kijk hem glimlachend aan. Na een tijdje zitten we naast elkaar in zijn auto. Louis legt zijn hand op mijn bovenbeen en draait cirkeltjes met zijn duim.

'Zullen we dit nog wel even een soort van privé houden? We kunnen gewoon hand in hand lopen en shit, maar ik ben niet echt het persoon dat aan relaties doet...' 

'Ja, oké', zeg ik terwijl ik hem met een glimlach aan kijk. Hij glimlacht klein terug en knijpt zacht in mijn been. 

Hij leunt naar voren en kust me zacht. 'Ogen op de weg', zeg ik snel, waarna hij me lachend los laat. 'Sorry, sorry..' 'Ik heb geen zin om dood te gaan omdat jij me zo nodig moest zoenen', grinnik ik. Hij legt zijn hand op zijn hart en maakt een overdreven geluid, 'Ik zou jou nooit dood laten gaan.'

Grinnikend schud ik mijn hoofd, 'Sure..'

'Kunnen we nog even bij de Forever 21 kijken?' vraag ik, terwijl ik Louis zo lief mogelijk aan kijk. 'Ja, maar daarna wil ik ergens eten gaan halen. Ik heb honger..' 'Ik ook.' Louis geeft me een snelle kus in mijn nek.

Samen lopen we de Forever 21 in. Ik loop richting de kleding. Louis loopt achter me aan en kijkt zogenaamd geïnteresseerd naar een jurkje.

'Ik vind deze leuk leuk!' Ik draai me om, om een topje aan Louis te laten zien en kijk recht in zijn prachtige ogen.

Hij houdt een kort jurkje voor me. Een beetje te kort als je het mij vraagt, maar het is wel een leuk ding.

Hij slaat zijn armen om me heen en ik druk me tegen hem aan. 'Weet je wat? Je krijgt 'm van mij. Ik betaal.'

'Echt? Ik heb zelf zat geld...' 'Je krijgt het van mij. Hier, deze ook.' Hij geeft de jurk aan. 'Dat is super duur!' zeg ik, wanneer ik het prijskaartje zie. Louis haalt zijn schouders op. 'No problem, love', lacht hij.

Ik schud mijn hoofd en kijk hem aan. Voorzichtig druk ik mijn lippen tegen die van hem. Het warme gevoel in mijn buik verspreid zich door mijn gehele lichaam en ik voel zijn handen om mijn middel.

Ik laat hem los en glimlach naar hem. 'Dank je, Lou.'

Hold Me Like A Paperweight✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu